Miresele anului 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Tun de confetti? sunt total pe dinafara dar suna super. Imi poate explica cineva ce e ala? de unde se ia, cat costa cat de mare e si unde vreti sa il folositi, ca eu, de... abia la anu voi deveni experta ca voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by Laura10

Tun de confetti? sunt total pe dinafara dar suna super. Imi poate explica cineva ce e ala? de unde se ia, cat costa cat de mare e si unde vreti sa il folositi, ca eu, de... abia la anu voi deveni experta ca voi

tunul de confetti este un tub (intre 30-90cm din ce am vazut eu) ce contine aer comprimat (cred) si diverse figurine : inimioare, porumbei, stelute, etc . Se foloseste la iesirea din primarie si din biserica.

Pisu_Miau
Mai am 2 saptamani
pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna miresici,
Ce mai faceti? Cum decurg pregatirile?
Nushulica ma poti trece si pe mine pe listutza? Multumesc mult!
Pisu multzam de primire! Intr-adevar sunt miresica de septembrie. Din pacate n-am gasit restaurant sambata, dar avand in vedere ca aproape toti invitatii mi-au confirmat, nu mai sunt asa dezamagita.

Spor la pregatiri! Va pup

O zi minunata...

SunSmile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Dragele mele, gata, ne-am programat si noi la primarie! 10 septembrie ora 10 asa cum ne doream!
de acum incepe relaxarea si abia astept...zile multe si frumoase in coafor, acasa, somnic de dupa-amiaza, etc!
Mai avem de achitat luna de miere si de dat avansul la flori .
Petrecerea burlacelor nu a fost asa grozava desi am primit cadouri sexi am fost intr-un bar si un club, insa se pare ca nu ma pot distra fara pisoiul meu...asa ca le-am lasat pe fete sa isi faca de cap, a fost totusi dragut dar nu pot spune ca m-am simtit cel mai bine din viata mea .

Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana si 6 zile pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am si eu o intrebare: unde este magazinul Titan?
ceva repere mari si importante sa-mi dati.
noi ajungem pe 12 sept. in Buc. si vom colinda centrul, si cu toate ca avem nunta numai la anul, tot vreau sa-mi iau niste confetii din alea. mai ales ca vom face cununia civila in toamna asta.
Va multumesc.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Magazinul Titan este exact langa statia de metrou Titan, alt reper ar fi parcul IOR, una dintre intrari....podul peste lacul IOR....cam astea ar fi reperele....

albumul meu

Pana la nunta mai sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by Giova

Am si eu o intrebare: unde este magazinul Titan?
ceva repere mari si importante sa-mi dati.
noi ajungem pe 12 sept. in Buc. si vom colinda centrul, si cu toate ca avem nunta numai la anul, tot vreau sa-mi iau niste confetii din alea. mai ales ca vom face cununia civila in toamna asta.
Va multumesc.

poze
gio si bb 20+

Pe strada Liviu Rebreanu...Posta Titan...statia de metrou Titan

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna fetele...

Mi-am luat 3 tunuri cu confetti de la Cora. Porumbei, stelutze si fluturasi. Aveau toate modelele si culorile. Depinde ce si cat vroiai. Cu confetti, cu spirale, cu panglici, ... numai sa te duci acolo...

Bafta!

Dilaural

niste chestii...
mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Fete dragi, sunt fericita! Dimineata am reusit sa ne programam la primarie. Ora dorita era 10; am reusit sa iau ora 10:20; sunt fericita;
Cand am venit la birou m-am intristat insa; sunt unii oameni care sunt neseriosi; am primit un mail in care o prietena imi spune ca nu mai vine la nunta; iti lasa un gust amar cand cineva iti confirma si apoi .....
E, trecem peste! Important este sa ma organizez si sa pun pe hartie ce mai trebuie sa fac pentru nunta;
Pisu_miau noi 2 avem nunta in acceasi zi?!! Sa fie cu noroc pentru amandoua! Tu esti tot la sectorul 2? Pe 10 septembrie la ora 10?
Pentru confetti am citit ca a luat cineva tun din ala de la Cora;
Va pup

dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

paulaonu eu sunt o mireasa din piatra neamt si am nunta pe 24 septembrie, la restaurant union. dar pot sa-ti dau o multime de informatii privind restaurantul onyx, deoarece pe 11 iunie a avut acolo nunta cumnatul meu si pentru ca ne-a placut, la anul pe 29 iulie va avea si fratele meu tot acolo!

deci, mie restaurantul mi s-a parut mai mic decat union, dar ei spun ca e de 150 persoane. e foarte frumos, modern, varuit in galben si ceva porocaliu pal (un fel de frez) asa incat merge bine o ornare cu galben, auriu. meniul este convenabil (mai ieftin ca la noi)- adica 3 feluri, 2 cafele, ingetata si apa+sucuri=490.000 lei/pers. cumnatul meu a dus taria, vinul, prajituri, alune, tort, fructele. servirea mi-a placut, nu am avut ce obiecta (doar ca a fost putin suc - cred ca ar fi trebuit sa mai aduca, dar au "uitat"). mancarea calda, buna, suficienta (eu nu am putut manca tot). din cele spuse de cumnatul meu au fost si foare corecti, adica ospatarii nu i-au furat, desi si-au primit portia dupa...dar una e sa le dai tu si alta sa-ti ia ei, avansul dat pt inchiriere i-a fost scazut din meniuri, desi el uitase de banii aia. cel putin din punctul meu de vedere (destul de critic pt ca urmeaza si nunta mea si am fost atenta la toate detaliile) a fost o nunta reusita. au orchestra proprie care mi-a placut, din 3 persoane. la noi vor fi 5 si catalin (sotul meu) zice ca-s mai buni. dar si astia au fost buni, nu au facut pauze lungi, au cantat melodii de petrecere asa ca lumea a dansat mereu. nu stiu ce detalii sa-ti mai dau...dar e deajuns ca frate-meu (care a fost si el la nunta) a inchiriat si el acelasi restaurant.

te asteptam la miresele din piatra neamt (este subiect) sau din iasi sa vorbim mai multe!

PT NUNTA

Mergi la inceput