Miresele anului 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by dilaural

Buna fetele...

Mi-am luat 3 tunuri cu confetti de la Cora. Porumbei, stelutze si fluturasi. Aveau toate modelele si culorile. Depinde ce si cat vroiai. Cu confetti, cu spirale, cu panglici, ... numai sa te duci acolo...

Bafta!

Dilaural

niste chestii...
mai am...

Am vazut shi eu la careva din fete ... porumbei .... imi plac tare mult...dar la noi nu se gaseste asha ceva... La inceputul lui sept vin shi eu in Buc...pt prima data Ma duce iubi la ceva expozitie de mobila (TIMB) Imi ziceti shi mie cat costa tuburile respective? plssss... shi daca se poate... un magazin unde le gasesc...care sa fie aproape de MobExpo...plsss....ca nu vreau sa ma pierd

Eventual daca aveti careva numar de tel de la firma care face....poate au totusi shi prin cliuj ceva magazin....

Va pupik

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:

Buna fetele...

Mi-am luat 3 tunuri cu confetti de la Cora. Porumbei, stelutze si fluturasi. Aveau toate modelele si culorile. Depinde ce si cat vroiai. Cu confetti, cu spirale, cu panglici, ... numai sa te duci acolo...

Bafta!

Dilaural

niste chestii...
mai am...

Am vazut shi eu la careva din fete ... porumbei .... imi plac tare mult...dar la noi nu se gaseste asha ceva... La inceputul lui sept vin shi eu in Buc...pt prima data Ma duce iubi la ceva expozitie de mobila (TIMB) Imi ziceti shi mie cat costa tuburile respective? plssss... shi daca se poate... un magazin unde le gasesc...care sa fie aproape de MobExpo...plsss....ca nu vreau sa ma pierd

Eventual daca aveti careva numar de tel de la firma care face....poate au totusi shi prin cliuj ceva magazin....

Va pupik

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:

Buna fetele...

Bafta!

Dilaural

niste chestii...
mai am...

vreau si eu dar aici nu gasesc stie cineva in iasi unde pot gasi??

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari miresicilor din acest weekend!!!!!
Mi-am luat costumas pt cununia civila!!!!!!Sunt asa fericita....ca in rest imi vine sa fug acasa la mamica....casa mea arata ca dupa razboi. Nici nu mai pot dormi acasa. Am o groaza de invatat....nu mai stiu cum sa-mi impart timpul...vreau o zi care sa aiba 36 de ore

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Dragelor,

promit sa ma uit pe eticheta la producator si sa va scriu maine-poimaine ca sa puteti suna acolo si sa intrebati ce distribuitori au.
Poate ar trebui incercat si la Metro, Selgross...
Pretul este de 78.000/ tub! Si erau si unele mai mari (fara animalutze, doar cu confetti si spirale) care aruncau la 30 de metri si erau vreo 100 si ceva de mii...

Mai cautati... Bafta!

Dilaural

niste chestii...
mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Felicitari miresicilor din acest weekend!!!!!
Mi-am luat costumas pt cununia civila!!!!!!Sunt asa fericita....ca in rest imi vine sa fug acasa la mamica....casa mea arata ca dupa razboi. Nici nu mai pot dormi acasa. Am o groaza de invatat....nu mai stiu cum sa-mi impart timpul...vreau o zi care sa aiba 36 de ore

Corina
Albumul meu

De unde ti-ai luat costumas pt cununia civila si spune-mi si mie cum este, please...

albumul meu

Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Salut! Asa este, vom avea nunta in aceeasi zi. Noi avem cununia civila la sector 5 din pacate, ca de asta apartinem...sincer cladirea nu ma prea incanta, mi-ar fi placut la sec 1...eee... asta e! Noi sa fim sanatosi!

quote:
Originally posted by dianiana

Fete dragi, sunt fericita! Dimineata am reusit sa ne programam la primarie. Ora dorita era 10; am reusit sa iau ora 10:20; sunt fericita;
Cand am venit la birou m-am intristat insa; sunt unii oameni care sunt neseriosi; am primit un mail in care o prietena imi spune ca nu mai vine la nunta; iti lasa un gust amar cand cineva iti confirma si apoi .....
E, trecem peste! Important este sa ma organizez si sa pun pe hartie ce mai trebuie sa fac pentru nunta;
Pisu_miau noi 2 avem nunta in acceasi zi?!! Sa fie cu noroc pentru amandoua! Tu esti tot la sectorul 2? Pe 10 septembrie la ora 10?
Pentru confetti am citit ca a luat cineva tun din ala de la Cora;
Va pup

dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana

Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana
si 5 zile pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977
[br

De unde ti-ai luat costumas pt cununia civila si spune-mi si mie cum este, please...

albumul meu

Mai am...

Costumasul l-am luat de la Yokko. Este corset, fusta si sacou din tafta sifonata de culoarea untului, usor lucioasa.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Va multumesc fetelor pt. informatii.
Eu nu voi ajunge numai prin centru si am inteles ca sunt destul de departe ambele: Cora si Titan.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

ROCHITA MEA E GATA!!!! Vineri am luat-o acasa! Sunt foarte fericita, e SUPERBA!!! Nu-mi puteam dori nimic mai frumos!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput