Miresele anului 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Fetele, am si eu o problema si va rog sa ma ajutati: nu stiu ce sa fac sa ies mai ieftin cu aranjamentele de flori de pe mese; am nevoie de 20 de bucati;
Fiecare are cate o idee: unii zic sa gasesc o florarie si sa accepte sa duc florile de la cununia civila insa nu stiu unde si nu stiu dac e ok asa; poate nu primesc destule flori...
Altii zic sa le cumpar de la floraria de cartier;
Cineva a scris aici ca ia flori de la piata de flori si face singura aranjamentele insa nu mai gasesc mesajul si nu stiu daca o sa reusesc sa le fac.
Sincer nu mai vreau sa dau 400.000 pe cate un aranjament x 20 = 8 MILIOANE ?? Am alte prioritati; Nu sunt nici zgarcita si nici nu-mi plac ieftinelile; fac nunta cu pretentii insa .........
Vreau si eu un sfat

dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Ca sa nu fie saptamana si capitolul, de inchisul unuia si de deschisul altuia nou se ocupa moderatorii acestei sectiuni.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Sorry fetele ca am postat de 2 ori Da nush ce avea netu....aveam impresia ca n-o trimis deloc...

Astept cu nerabdare informatii despre distribuitorul de confetti...10x

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Draga mea, eu te sfatuiesc sa nu faci in nici un caz alegerea de a duce florile de la primarie, chiar daca gasesti cine sa ti le faca, pentru ca vei avea in sala diverse flori pe diverse culori, unele mai fresh altele mai ofilite si decorul nu va avea nici o unitate .
Daca vrei sa iesi mai ieftin este o idee buna sa mergi la piata de flori si sa cumperi un snop de ce iti place si ce te avantajeaza financiar.
Poti sa tai tulpnile florilor scurt si sa le asezi in glastre transparente (poate au cei de la restaurant). E preferail ca toate glastrele sa fie la fel . In piata de flori gasesti de exemplu trandafiri la 20 000 lei-50 000 lei/fir, gerbera la 20 000 lei/fir, crizantema olandeza la 30 000 lei/fir, crin imperial la 100 000 lei/fir si eu zic ca poti pune cate 5 trandafiri in glastra, de exemplu .
O idee buna este sa mergi in bricostore unde gasesti cristale colorate , la punga mare, si costa 200 000 lei punga . Una singua iti ajunge .
Poti pune cateva cristale in fiecare glastra transparenta si iti vor iesi niste aranjamente de invidiat.
Un centerpiece nu inseamna musai un gaspou (adica flori aranjate in burete/pe un alt suport) , pune-ti imaginatia la contributie si solutii vei gasi . Trimite pe cineva in ziua nuntii sa ia florile si roaga persoana asta sa mearga si la restaurant sa ti le aranjeze . Tu esti MIREASA, ai alte preocupari, deci nici nu te gandi sa le faci chiar tu .
Succes si nu iti pierde speranta!

quote:
Originally posted by dianiana

Fetele, am si eu o problema si va rog sa ma ajutati: nu stiu ce sa fac sa ies mai ieftin cu aranjamentele de flori de pe mese; am nevoie de 20 de bucati;
Fiecare are cate o idee: unii zic sa gasesc o florarie si sa accepte sa duc florile de la cununia civila insa nu stiu unde si nu stiu dac e ok asa; poate nu primesc destule flori...
Cineva a scris aici ca ia flori de la piata de flori si face singura aranjamentele insa nu mai gasesc mesajul si nu stiu daca o sa reusesc sa le fac.
Sincer nu mai vreau sa dau 400.000 pe cate un aranjament x 20 = 8 MILIOANE ?? Am alte prioritati; Nu sunt nici zgarcita si nici nu-mi plac ieftinelile; fac nunta cu pretentii insa .........
Vreau si eu un sfat

dianiana

Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana
si 5 zile pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Va salut fetelor! Am intrat in linie dreapta si deja nu mai dorm noaptea; am inceput sa primesc felicitari si cadouri de la colegii care nu vor veni la nunta pentru ca eu de pe 1 sept. intru in concediu. Toti glumesc spunandu-mi ca mai am timp sa ma razgandesc sau ca daca sunt sigura de ceea ce fac.Am rezolvat si cu certificatele prenuptiale si urmeaza sa le depunem la primarie; in rest toate sunt asa cum le-am planificat.Urmeaza ca astazi sa merg cu nasa sa ne alegem modelul de buchete si lumanari si nu mai am rabdare.
Dianiana, nici eu nu-ti recomand aranjamente din florile primite la civila; mergi in piata si cumpara 20 de gerbera si poti face tu mici aranjemente cu putina verdeata.
Va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Hei, pisu_miau si dianiana si eu voi fi mireasa in aceeasi zi cu voi; cat despre cei care suna sa anunte ca nu vin nu pot sa fac nici un comentariu. Chiar ieri am primit un astfel de telefon si nu mi-a picat bine; calculand am ajuns la concluzia ca la nunta vor fi majoritatea prieteni, deci persoane fara legatura de rudenie cu vreunul din noi- rude mai putin. Sa la fie rusine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by dianiana

Vreau si eu un sfat

dianiana

Du-te in piata Amzei la floraria Dalmi. Stiu pe cineva care isi face acolo ranajamente pt mese mici cu o gerbera si verdeata, aranjate frumos pe suport si o costa 100.000 bucata!
Eu zic ca e super bine! Du-te si negociaza, intreaba...

bafta

Dilaural

niste chestii...
mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Ia uitati ce am gasit pentru voi....

http://www.confettiland.ro/

Pup

Dilaural

niste chestii...
mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by dilaural

Ia uitati ce am gasit pentru voi....

http://www.confettiland.ro/

Pup

Dilaural

niste chestii...
mai am...

iti multumesc din suflet am sunat la numarul de pe site si am vb cu o doamna si am rezolvat imi trimite si mie prin posta chiar daca ei nu prea fac livrari in iasi dar am rugat-o frumusel si ma ajuta
mercic mult

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna ziua miresici dragi,
Ce mai faceti? Eu ma agit cu pregatirile si acum sunt la faza cu florile. Aranjamentele mi le va face din aceleasi flori ca sa nu iasa un "curcubeu" in restaurant.
Insa am o dilema, care ma chinuie ......mi-e frica sa "nu-mi vina rushii" chiar atunci la nunta. Voi v-ati gandit la asta?
Stiu ca e aiurea intrebarea, dar-deh, incerc sa iau in calcul orice amanunt.

Va multumesc si spor la pregatiri!

O zi minunata...

SunSmile

Mergi la inceput