Miresele anului 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 27
mitumac spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Off, ce se mai raresc randurile. Uite-asa o sa ajung sa caut subiectul pe paginile 2-3-4, etc. (sper totusi ca nu ) Fetelor, foste miresici, nu ne uitati!!! Inca mai avem nevoie de sfaturi si mai ales de incurajari cum ca totul o sa iasa bine. Dilaural, nu te mai stresa, ai citit si tu sfaturile fostelor miresici. Bucura-te de emotiile de dinainte, sunt sigura ca e o perioada super! uff, abia astept, parca nu-mi mai vine si mie randul odata!
Eu am fost in week-end cu ubi al meu la Apaca, dar din pacate multe magazine erau inchise, doar cateva erau deschise iar masura lui nu aveau decat culori inchise. Iar el isi doreste o culoare deschisa (mai ales ca-l si prind super bine culorile deschise). Dupa Apaca am mers la Cocor dar si de acolo am plecat cu mana goala pentru ca erau pe punctul de a inchide si oricum lui ubi nu i-a placut nimic din ce-a vazut pt. ca erau din plastic (a se citi poliester). Asa ca pana la urma nu stim inca sigur de unde vom lua costumele lui ubi.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
De ce nu incercati la Victoria....dar cu rabdare... Sotul meu de acolo a achizitionat costumul de mire...60% lana....al tatalui meu este 80% lana...dar sunt culori inchise....eu zic sa incercati si acolo....si sa intrebati.Succes
rally spune:
Nu cred ca putea sa existe o seara mai frumoasa ca cea a nuntii noastre! A fost extraordinar; totul a mers ca la carte. A fost multa voie buna, s-a cantat si s-a dansat pana dimineata fara pauza; pentru cei din formatie a fost un adevarat tur de forta.
Acum sunt acasa si incerc sa-mi pun ordine in toate.
Va pup dulce si felicit toate celelalte miresici din 10 septembrie; pen tru cele viitoate am un sfat: FARA STRES! E INUTIL
pozele urmeaza in curand
olguttza spune:
Ola, fetele miresele!
Eu am din ce in ce mai putin timp de stat pe net...dar asta nu va mai dura decat, cel mult, 2 saptamani, pana o ajunge RDS-u' si la mine sa-mi instaleze netu' acasa. Si-atunci sa vedeti fericire pe capu' meu! Am apucat si io, cu chiu cu vai, sa mai adaug niste poze in albumele de la nunta, dar si pozele din hanimun . Noroc cu ele, caci altfel nici nu zici c-am avut concediu.... Numa' ca n-am mai avut timp sa fac si descrierea lor....adica, sa-nteleaga si lumea ce e-n cele poze!
In rest, nervii tari si casa de piatra viitoarelor miresici, mai ales tie,
dilaural! .
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
anangel_lexi spune:
Mitumac, multumesc de pont. O sa trecem si pe-acolo, deocamdata m-a mai trimis o colega undeva si o sa vedem pana la urma de unde luam. Ai fost deja la prima proba la rochita? Cum a fost?
Fetelor, cu cat timp inainte se da comanda la tort?
ioana07 spune:
Rally Felicitari!!! Asteptam pozele cu interes...
Bibyrox...si eu am aceeasi superstitie.... Oricum...iti doresc multa bafta!!! Si...ziceai ceva de un BOTEZ?!? In cazul asta chiar ca esti harnicutza...
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
dilaural spune:
Dragele mele mirese,
La mine azi e ultima zi pe net inainte de BIG EVENT!
Vreau sa va spun ca nu mai pot de emotie si abia astept marea zi… asa cum o fi ea cu bune, cu mai putin bune, va fi ziua noastra si cu asta basta…! Dar eu stiu in adancul sufletului ca va fi frumos…
Va multumesc din suflet ca existati, ca m-ati ajutat, inspirat, pregatit, distrat, ingrijorat, amuzat… si pentru toate celelalte stari pe care le-am trait impreauna de prin ianuarie incoace…
Nu prea am scris eu mult dar am citit tot ce s-a scris si am bagat la cap …
Am sfatuit si pe alte viitoare mirese sa intre pe forum daca vor intr-adevar sa-si pregatesca nunta. Revistele sau netul sunt apa de ploaie pe langa ce “vezi” aici… Chestii reale, cu adevarat traite de oameni normali ca si noi…
Va pup dulce, sa-mi tineti pumnii si promit sa revin cu poze in octombrie!
Dilaural
niste chestii...
mai am...
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by ioana07
Bibyrox...si eu am aceeasi superstitie.... Oricum...iti doresc multa bafta!!! Si...ziceai ceva de un BOTEZ?!? In cazul asta chiar ca esti harnicutza...
Nu iubita!!! Inca nu m-am apucat de "treaba"... (a nu se intelege ci ). L-am programat pentru la anu'! Ma gandeam doar ca la urmatoarea petrecere grandioasa (care bineinteles este botezul) nu vom mai face aceleasi greseli!
Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant
ratusca1977 spune:
Rally, felicitari.....asteptam pozele.........
Dilaural, sa ne tii la curent dupa nunta cu tot ce s-a intamplat....asteptam poze, CASA DE PIATRA, PETRECERE FRUMOASA....
Albumul nostru
Mai am...
anangel_lexi spune:
Dilaural, casa de piatra si o nunta asa cum visezi iti doresc!
Off...inca o mireasa care pleaca...pe bune daca nu devine de-a dreptul trista atmosfera aici pe forum
Alyna24 spune:
DRAGI MIRESICI, NU VA MAI STRESATI CACI TOTUL VA IESI BINE LA TOATE!
CHIAR DC VOR FI MICI PROBLEME SAU DISCUTII , NU TREBUIE SA LE LUATI IN SEAMA-MACAR IN ACEA ZI!LASATI TOTUL LA O PARTE SI DISTRATI-VA!TRAIETI MOMENTUL!ESTE ZIUA VOASTRA!SI........TRECE AL DRACULUI DE RPD!FOARTE!!!!!
EMOTII SUNT ASTA E CLAR DAR NU VA LASATI COPLESITE!LASATI-I PE CEI DIN FAMILIE SA SE STRESEZE CU DETALII SI ALTE PROBLEME CE APAR PE PARCURS!NU VA IMPLICATI VOI DIRECT CACI FACETI SA NU SIMTITI MAI NIMIC DIN ACEA ZI!
ESTE UN SFTA PE CARE VI-L DAU EU, O MIRESICA DE 2005 CARE A AVUT O ZI DE VIS DESI AU EXISTATT SI LA NOI MICI PROBLEME PE CARE LE-AM LASAT DEOPARTE IN ACEA ZI!
CASA DE PIATRA SI DISTRATI-VAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
PUPICI!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl