Miresele anului 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 28
bibyrox spune:
AM INTELES SA TRAITI!
Dulcica Alina!!!!
Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant
Degetzel spune:
Bine v-am regasit dragele mele!
Mi-a fost taree dor de voi si mi-a lipsit nerabdarea cu care citeam in fiecare zi mesajele voastre, dar din varii motive nu am mai putut intra pe net .... Acum trec si printr-o perioada destul de grea la servici (asemananatoare cu cea a lui Bibyrox), in sensul ca de 2 luni de zile mi-a plecat colega si ... nu i-au gasit nici un inlocuitor ... inca...
Am "rasfoit" paginile pe care le-ati scris si vroiam sa le felicit pe toate miresicile care au devenit "doamne" dar si pe cele care vor deveni ;). Si asa cum toata lumea va da sfaturi, si eu va spun sa nu va mai faceti griji ca nu o sa iasa bine nunta. Pana la urma reusita nuntii este amintirea cu care ramaneti voi si daca voi vreti sa aveti amintiri frumoase, uitati toate necazurile.
Va pup si raman alaturi de voi, chiar daca nu am mai postat mesaje de ceva timp...
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Degetzel
Bine v-am regasit dragele mele!
Mi-a fost taree dor de voi si mi-a lipsit nerabdarea cu care citeam in fiecare zi mesajele voastre, dar din varii motive nu am mai putut intra pe net .... Acum trec si printr-o perioada destul de grea la servici (asemananatoare cu cea a lui Bibyrox), in sensul ca de 2 luni de zile mi-a plecat colega si ... nu i-au gasit nici un inlocuitor ... inca...
Am "rasfoit" paginile pe care le-ati scris si vroiam sa le felicit pe toate miresicile care au devenit "doamne" dar si pe cele care vor deveni ;). Si asa cum toata lumea va da sfaturi, si eu va spun sa nu va mai faceti griji ca nu o sa iasa bine nunta. Pana la urma reusita nuntii este amintirea cu care ramaneti voi si daca voi vreti sa aveti amintiri frumoase, uitati toate necazurile.
Va pup si raman alaturi de voi, chiar daca nu am mai postat mesaje de ceva timp...
Nunta si luna de miere
Chiar mi-era dor de tine iubita!!!!
Offf... ce vremuri.... cand ne sfatuiam si noi si "alergam" stresate pe-aici pe la subiecte fierbinti...
Off-topic: Ce facea colega ta? Poate pui o vorba buna pentru mine ca si eu imi cam caut de munca..
Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant
leistra spune:
Draga bibyrox, nu stiu ce nu a iesit bine la nunta ta, dar imi place la nebunie ce vad in poze, in primul rand restaurantul e super, rochia simpluta si deosebita, florile la fel, eu mi-am facut o imagine super, poate esti si tu prea perfectionista, eu am fost nevoita sa fac la singurul restaurant din Babadag care arata frumos, adica a fost renovat, undeva in padure si, fiind rustic, nu am putut sa il decorez asa. Nu intotdeauna ies toate perfect, dar pozele spun mult si arata bine, iar la degetzel a fost la fel de frumos.
Sunsmile, te casatoresti la Tulcea?
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
pisu_miau spune:
Buna dragele mele!
Eu sunt in honeymoon acum in Halkidiki si am intrat sa va salut si sa va spun ca am avut o nunta de vis, si m-am simtit printesa toata ziua si toata noaptea! Toata lumea ne lauda pe amandoi cat suntem de frumosi si pe mine din zana si printesa nu ma scoteau! A fost absolut superb!
Promit poze, detalii si povestea nuntii cand ajung acasa! Va pup pe toate!
Pisu_Miau
Mai am 1 zi
pana la nunta
Ioana81 spune:
Chiar asa mare agitatie pe aici....viitoare miresici bucurativa de nunta voastra, dormiti si nu mai fiti stresate...totul va fi perfect....am pus si eu pozele de la minunata mea nunta....
Ps Floricika: lucram si noi la un bebe...asa ca spor...noi in weekend mergem la mare. Pa
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
ratusca1977 spune:
Ioana, felicitari, ati fost doi frumosi...CASA DE PIATRA SI BEBE!!!!
Si noi lucram la bebe...
Albumul nostru
Mai am...
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by leistra
Draga bibyrox, nu stiu ce nu a iesit bine la nunta ta, dar imi place la nebunie ce vad in poze, in primul rand restaurantul e super, rochia simpluta si deosebita, florile la fel, eu mi-am facut o imagine super, poate esti si tu prea perfectionista, eu am fost nevoita sa fac la singurul restaurant din Babadag care arata frumos, adica a fost renovat, undeva in padure si, fiind rustic, nu am putut sa il decorez asa. Nu intotdeauna ies toate perfect, dar pozele spun mult si arata bine, iar la degetzel a fost la fel de frumos.
Sunsmile, te casatoresti la Tulcea?
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Iubita.. au fost multe neplaceri... am mai povestit si crede-ma ca nu-mi face deloc placere sa vorbesc despre asta. Nu are nici o legatura cu aranjamentele (pentru care ii multumesc unei prietene tare dragi ) sau cu restaurantul pe care il voi recomanda oricui imi va iesi in cale. Noi nu am avut dans de deschidere si nici dvd nu am... de filmare nu cred ca mai e cazul sa va povestesc (va spun doar atat: tatal meu nu apare deloc pe caseta!) si... multe... nu mai au rost acum si nici nu mai vreau sa ma gandesc...
Pupici
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant
Steluta spune:
Buna Miresici,
Hai nu fiti triste ca nu v-am parasit!!! Va citim in continuare, si atunci cand va putem ajuta cu un sfat, intervenim.
Oricum doresc Casa de piatra viitoarelor miresici!!! Si intr-adevar incercati sa nu va stresati in ziua nuntii, ca se vor aranja lucrurile!!
Am reusit sa concep si eu un album cu pozele de la nunta. Sunt doar o infima parte din sutele de poze facute. Pentru cine doreste sa se uite, iata si adresa:
Poze nunta
Maine voi pleca spre Argentina in "honeymoon" , asa ca mai vorbim la intoarcere!
Va sarut si va multumesc pentru sfaturile voastre!
Steluta
ratusca1977 spune:
Steluta, felicitari si CASA DE PIATRA, ati fost frumosi, distractie placuta in luna de miere.....
Cameramanul meu e acelasi....
Albumul nostru
Mai am...