Miresele anului 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
Yrys78 spune:
Anangel_lexi, pai esti bine...noi in seara asta facem invitatiile. Am gasit fotograf...sa traiesti radu_300 - stie el, Eu mmai am ceva ceva, m-a programat la proba abia pe 21 :(, Si eu fac cununia civila tot pe 21, la sectorul 1. nu m-am apucat de dosar, tre sa imi gasesc si medic de familie...mai va la mine...
http://community.webshots.com/user/yrys78
SunSmile spune:
Nushulica ma bucur! Mai intai sa ai parte de nunta pe care ti-o doresti si apoi de luna de miere ideala.
Poate ne si cunoastem...pe la sfarsitul lui octombrie ar cam trebui sa venim in Iasi la niste buni prieteni.
In rest...bafta la pregatiri fetele, incercati sa va odihniti, sa mancati ( io vorbesc) si sa va calmati. V-am zis ca io-s fiica lu' mama homida???....ei bine - DA! Si am o "presimptziune" ca va fi superb pt fiecare dintre noi!
Acus ma pregatesc sa plec si io pe la casa mea...si apoi la dentist ( care-i si cavalerul de "oroare")...deh, tre' sa luminez incaperea cu ranjetu' meu!
Va pup si va doresc o seara linistita
O zi minunata...
SunSmile
Yrys78 spune:
Ca bine zici, Sunsmile si eu vreau sa imi programez un periaj, detratrare si alte curatiri...sa luminez nu alta...
Sper din tot sufletul sa fie bine. Acum ma apuc de invitatii
va pup
http://community.webshots.com/user/yrys78
leistra spune:
Dragi miresici, va multumesc pentru felicitari, ma bucur sa aud ca v-au placut pozele mele, am fost o miresica foarte fericita, chiar daca am avut si unele peripetii.
Ziua nuntii ramane cea mai frumoasa zi din viata mea, am simtit tot timpul o fericire interioara!
Tuturor viitoarelor miresici le doresc numai bine, sa aiba parte de zile frumoase, mult noroc! va pup!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
nushulica spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Nushulica ma bucur! Mai intai sa ai parte de nunta pe care ti-o doresti si apoi de luna de miere ideala.
Poate ne si cunoastem...pe la sfarsitul lui octombrie ar cam trebui sa venim in Iasi la niste buni prieteni.
SunSmile
multumesc pentru urari si iti doresc si tie la fel din toata inima
daca vii in iasi neaparat iesim intr-o seara ca doar nu ai sa bati drumul degeaba pana aici(excludem prietenii la care vii)
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
ratusca1977 spune:
Nushulica, te rog sa-mi modifici si mie la biserica in lista - Parohia Pogorarea Sfantului Duh...merci, pupici
Albumul nostru
Mai am...
claucia spune:
Buna dimineata fetele,
Gata am intrat in linie dreapta, adica am intrat de vreo doua zile pentru ca am nuntica pe 10. Adica peste 3 zile!!! Doamne, parca nu fac nimic, si daca ma gandesc ce sa fac?
Fotograf am (sa traiasca DC si super fotograful meu de septembrie), DJ am, restaurant am (Thank God), sot am , sora mea imi face aranjamentele de pe masa, firma cu baloanele stie ce are de facut. Hainele sunt cumparate, are Tucul meu 3 costume noi acum ca ne-am tot razgandit dar este tare frumusel.
Azi si maine tin post pentru ca Vineri dimineata ne impartasim si ne spovedim. Asa se face.
Cat despre Sambata...ma duc la 12 la coafor, la 2-3 cineva merge sa ia buchetul, la 2 ma machiez, la 3 ma imbrac, in jur de 4 am sedinta foto, la 5 ii spunem si lui Dumnezeu ca ne iubim la Biserica Alba, la 19 la restaurant... si va pup.
dianiana - cred ca avem nunta in aceeasi zi, asa-i? Pe 10? Of, esti emotionata?
Va pup
SunSmile spune:
Neatza fetele mele,
Ce fac emotionatele momentului?...Urmam si noi - stati fara grija!
Nushulica....pai tu chiar credeai ca nu ne vedem? Pai sigur ca ne vedem la un suc, la aratat poze si impartasit impresii la cald
Eu sunt destul de "emotionata" din cauza confirmarilor. Sunt mai multe decat ma asteptam, iar mami meu tot mai imparte invitatii (verbale) si oamenii sunt foarte incantati. Ba chiar ne suna sa ne intrebe cat e meniul, cine canta...stiti voi
In rest...mai am cateva sedinte la dentist, pt ca am un dintisor mai stramb(care nu se vede foarte tare) dar eu il vad si e de ajuns
Astfel ca bunul meu prieten se straduieste saracul sa-l faca sa arate super(desi el zice ca e ok). Dar cu nebunii ca mine nu tre' sa te pui!
In rest...pregatesc surprize pt mireselul meu(la 3 zile dupa nunta e ziua lui) si vreau sa aiba cea mai spectaculoasa aniversare.
Cam atat...ne auzim mai incolo. Fetele care aveti nunta in weekend...emotii constructive va doresc( ca stiu eu ca fara nu se poate)!
O zi minunata...
SunSmile
pisu_miau spune:
dianiana - cred ca avem nunta in aceeasi zi, asa-i? Pe 10? Of, esti emotionata?
[/quote]
claucia si eu am nunta tot pe 10 si fiori de fericire si de asteptare se invart pe la mine prin stomac...abia astept nunta! Nici nu imi vine sa cred ca mai e atat de putin.
Pisu_Miau
Mai am 3 zile
pana la nunta
claucia spune:
Pisu_Miau si ce faci tu? Ca eu nu stiu ce sa fac. Colegele rad de mine ca le spun ca am atatea de facut incat nu stiu ce sa fac sia tunci nu fac nimic, sau stau la birou.
Unde mai pui ca Tucul meu e plecat din Bucuresti si vine maine (abia de maine seara va avea concediu), si eu nu stiu ce sa fac mai intai, parca toate sunt gata si parca nimic. Uf, urata senzatie.
Sunt confuza, nu stiu daca vor veni oamenii la mine, daca gasesc restaurantul (ok, asta e cam deplasat stiu, dar imi vin tot felul de ganduri in cap). Hai ca va pup pe toate.