Miresele anului 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by lili26it
Felicitari Ioana07 ai fost superba si la cununia civila si la cea religioasa mi-a placut f.mult rochia de mireasa iti statea de minune!Ati fost amandoi f. frumusei si plini de dragoste!Sper si eu sa am parte de o nunta frumoasa si de timp frumos!Felicitari inca o data!
Dogaru Lili
Multumesc frumos! Esti o scumpa
Iti doresc sa ai parte de o nunta minunata...
Steluta Felicitari!!! si distractie placuta in luna de miere
Leistra Super pozele Casa de piatra!!!
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
SunSmile spune:
Mai miresici dragi.....pe unde umblati voi? Nu mai e nimeni pe aici?
Eu n-am chef de munca...m-am plictisit teribil! Si treaba este...dar ce sa-i faci daca nu-i si chef?!?
Pisu, Dianianabafta la pregatiri miresicilor! Nu va stresati, pt ca am io un "filing" ca o sa aveti nunti superbe cu cer insorit!
Va pup si sper sa nu ma lasati singura pe aici!PLS!
O zi minunata...
SunSmile
nushulica spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Nushulica iubita, voi cand va depuneti actele pt primarie? Noua ne-au zis ca intre 12-16 septembrie. Sa te uiti pe mail....si mai incolo ai ceea ce CHIAR te interesa!
SunSmile
pai noi le depunem maine ca am vorbit cu cineva ca imi era frica sa nu cumva sa nu mai prindem ora pe care o vrem noi si m-a sunat azi la 11.55 ca maine la 9.30 sa mergem cu dosarul...ori eu dosarul nu il aveam pregatit si uite ca am fugit acum repede si am platit taxele alea pt analize am aranjat iarasi asa din scurt nu gasesc certificatul de nastere al lui iubitrebuie sa intorc casa cu fundul in sus si tot asa ...m-a costat 5 mil afacerea dar asta e daca vrei repede si din scurt platesti....sper sa fie bine maine si sa nu am surpriza ca nu-mi primeste dosarul
tu cum stai cu pregatirile?ce mai aveti de facut?
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
SunSmile spune:
Buna "fetili"
Pai mai Nushulicule...noi avem oareshce noroc. Adicatelea mami meu lucreaza in primarie la Tulcea. Si a aranjat ea si cu certificatele prenuptiale. Numai ca eu mi-am pierdut certificatul de nastere si miercuri, cand mergem sa depunem dosarul, tipa de acolo o sa-mi faca si certificat nou. Asha sunt eu, mai dusa cu capul.
In rest incerc sa le fac pe toate cat mai bine- chiar daca nu sunt in Tulcea. Le fac de la distanta...
In 5 minute iti pun pozicile pe mail, Nusha! OK? Scuze de intarziere...
Hai va pup
O zi minunata...
SunSmile
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Pisu, Dianianabafta la pregatiri miresicilor! Nu va stresati, pt ca am io un "filing" ca o sa aveti nunti superbe cu cer insorit!
Va pup si sper sa nu ma lasati singura pe aici!PLS!
O zi minunata...
SunSmile
Multumim frumos!
Eu sunt pe-aici si cu siguranta voi fi si dupa ce voi deveni doamna Pisu_Miau
Pupici si spor la pregatiri tuturor!
Pisu_Miau
Mai am 4 zile
pana la nunta
SunSmile spune:
Bine don'soara viitoare duamna Pisu! Sper sa nu ne abandonezi pe cele care mai avem pana la nunta.
Nushulica ti-am trimis mailuri...sper sa le primesti pt ca erau cam mari! Si ma repet...scuze pt calitate!
In rest....retzete de "neslabit" si pofta de mancare stiti??? Ca o sa stea rochia aia ca pe gard!
Azi a fost cam liniste pe aici...treburi,emotii???
Va pup
O zi minunata...
SunSmile
nushulica spune:
da le-am primit merci mult nu am apucat sa le vad pe toate ca merge cam greu dar oricum ce vad imi placeabia astept
merci
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
anangel_lexi spune:
Yrys78, eu zic ca in multe privinte stam foarte bine cu pregatirile. Adica am impartit cam 50% din invitatii, am primit deja si cateva confirmari, sper ca pana pe 15 septembrie scap de toate invitatiile. Capitolul la care stateam cel mai prost, adica machiat, coafat si cosmetica, l-am rezolvat, ma face o tipa la care se duce si sefa mea si imi face tot tacamul: manichiura, pedichiura, epilat, pensat, machiat si coafat. E bine ca nu trebuie sa alerg de colo colo. Ca sa nu fie stres prea mare pentru noi in ziua nuntii, ne-am hotarat ieri sa facem totusi cununia civila cu o zi inainte, vineri, pe 21.10. Asa ca nu ma mai stresez ca nu o sa gasim ora la care vrem, poate sa ma bage si la 12 noaptea ca nu-mi pasa
Mai avem de luat: costumele si pantofii lui ubi, costumul meu de civila, voalul, floarea de pus in par, manusi, capa si alte cateva maruntisuri, iar pt. restaurant mai trebuie sa luam sucurile si fructele. Singura problema nerezolvata momentan e cea a florilor. Dar inca nu ma stresez, am timp sa o rezolv si pe asta.
Eu zic sa nu te stresezi, mai avem pana la nunta o luna 2 saptamani si 2 zile (vezi al doilea link din semnatura mea) asa ca timp mai e destul.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Pana la nunta mai sunt:
http://daisypath.com/cache1/1/01220103.png
dianiana spune:
Mai fetite dragi multumesc pentru incurajari; imi doresc sa devin doamna pisulic (asa il am pe iubi salvat in telefon);
multumesc pentru urari si incurajari fetele
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana