Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 55

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

merci andicu..si tie la fel...si petrecere frumoasa de ziua ta...
laura ioana..am fost jos si mi-am luat un test...din pacate nu am gasit clear blue si ozone...dar am luat barza pe care scrie ca se poate face in orice moment al zilei...o sa-l fac peste vreo ora sa se mai stranga ceva in vezica...si va anunt....dar...sigur va fi negativ...
va pupic pe toate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

ilenya Daca graficul asta al tau s-a ambitionat tocmai dupa un an sa arate altfel inseamna ca pune el ceva la cale. Ca pe termometru nu pun vina ca o fi acelasi. (Nu l-ai schimbat, nu?) Te pomeni ca e exact luna in care te-o fi ales. Ce m-as bucura sa fie asa....Sa dea Doamne-Doamne sa fie.

diciu Si pentru tine ma rog la Doamne-Doamne ca sa gasesti testul ala care sa arate doua liniute. Ai grija de tine la munte. Sa nu-ti fie frig ca pe la Brasov e innorat rau.

catty Mergi la un sa te vada ca nu-i a buna ce zici. Ti-ai verificat tensiunea? pentru tine ca sa-ti revii. Si sa nu te mai culci suparata niciodata. Mai bine te asezi in pat dupa ce te calmezi.

cristabb Cine ti-a recomandat Trecid? Ca asta il stiu pentru tuse... Daca ai ciclu neregulat si nu stii cand e posibil sa se intample cred ca-i mai bine sa testezi in fiecare zi. Parerea mea (care mi-am facut test de ov. prima oara alaltaieri...s-a trezit in mine parerea...!!!!). Acum vad ca si Mishu ti-a raspuns. Subscriu si eu ca-i bine sa fie la aceeasi ora.

lumit N-ai mai trecut de mult pe la "aspirante" ca nu stiu fetele cum sa te treaca in lista "optimistelor". Bine le-ai facut ca i-ai pregatit pe cu "fun". Ca sa stie cei aspeapta saptamana viitoare.

Revin, acum is chemata la apel ... de sefi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

fetelor...v-am promis ca nu va tin pana luni...
mi-am luat test mi l-am facut...e cat se poate de negativ...
am inceput iar cu agonia testelor...
pupici...
vorbim luni...vine al meu sotz si plecam...
va doresc zile frumoase si bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Marrina, Trecid contine guaiafenezină care are rolul de a subtia secretiile, inclusiv cele care ne intereseaza in mod special in perioada fertila!
E o idee buna, au fost fete in SUA care au observat o imbunatatire. Eu uitasem, dar e o idee buna!

In alta ordine, da, termometrul e acelasi , se pare ca se intimpla lucruri ciudate...hm..speranta mi-a incoltit, recunosc ca e acolo mica-mica!

Diciule, nu te ambala prea tare, du-te linistita la munte si mai vorbim luni. Poate e prea devreme acum!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANDICULE, stiu ca trebuie sa merg la doctor, dar nu am bani, ca pana la urma timp mi-as face. Am luat salariile si s-au dus toate pe rate si intretinere si curent, etc, asa ca mai am acum vreo 500.000 lei pt 2 saptamani. Poate ca obosela a fost de vina, dar nu sunt sigura.O sa te anunt luni daca au intrat banii sau nu.
DICIU, sa dea Dumnezeu sa iasa pozitiv si sa fii happy ca poate asa ne tragi si pe noi dupa tine.
Oricum cred ca acasa ma mai asteapta o noua cearta, mai ales ca astazi sotul meu nu m-a sunat deloc si probabil ca o sa iasa cu scantei. Acum Dumnezeu cu mila, ca eu nu stiu ce sa mai zic altceva.
Si eu stiu ca trecid este totr pentru tuse. Eu il iau frecvent, asa ca mai intreaba un farmacist in legatura cu acest medicament.
Daca nu mai intru, va doresc un week-end placut si reconfortant
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit"

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Diciule nu fi trista,fugi la munte si relaxeaza-te si uita deocamdata de teste....Week-end placut!
Laura ,cate un pentru tine si bebic!
Cristabb,intr-adevar Trecidul si siropurile expectorante fluidifica toate sectetiile inclusiv mucusul cervical....Sa ne ti la curent!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DICIULE imi pare nespus de rau ca testul este negativ. Lasa ca urmatorul sigur sigur va fi pozitiv. Am vorbit eu cu Doamne Doamne pr noi toate.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

ilenya Nu cumva esti tu doftorita, ca prea le zici bine. Nu c-ar fi ceva rau in asta. Pasiuni de scormonit prin prospecte am si eu. Dar momentan cam atat.
Cand si cum se ia Trecid-ul pentru scopul asta nobil ca vreau si eu.

catty Macar verifica-ti tensiunea sau mergi la medicul de familie. Ala nu e gratis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Catty cum te mai simti? Fugi acasa si odihneste-te !
Lumit aveti sanse mai mari asa decat stresati de "obligatii"...Asa ca mai bine "traieste clipa"...Cand vii in tara?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

quote:
Originally posted by marrina

ilenya Nu cumva esti tu doftorita, ca prea le zici bine. Nu c-ar fi ceva rau in asta. Pasiuni de scormonit prin prospecte am si eu. Dar momentan cam atat.
Cand si cum se ia Trecid-ul pentru scopul asta nobil ca vreau si eu.

Hai ca m-ai facut sa rid cu pofta, de una singura in birou
Un ris cu usoara tenta amara, pen ca am invatat atitea in astia 3 ani de lupte pt BB, in principal de aici de pe forum. Erau pe aici intr0o vreme Anis, Tia si inca citeva fete..niste enciclopedii.Pe atunci circula multa informatie folositoare. Nu mai stiu cum ziceau ca se ia, eu o sa-l iau cum scrie in prospect:Mod de administrare: Adulți: 1 - 2 comprimate x 4 - 6/ zi. si pe luni.
WE placut fetelor! Si productiv daca-mi permiteti!

Mergi la inceput