Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 55
Raspunsuri - Pagina 9
diciu spune:
catty ..mishulica..merci fetelor....
..si merci tuturor care sunteti alaturi de mine.....
din fericire m-am pregatit pentru un lung drum pana bebe...sa fi iesit asa repede...cu toate probleme care le avem...ar fi fost mai mult decat o minune...
CamiM spune:
Diciu nu dispera inca .. pana nu vin rusii peste tine mai exista o sansa.. Anul trecut cand am ramas si la mine s-a pozitivat cu greu testul. Din pacate eu am avut ghinion sau nu stiu cum sa-i zic si am pierdut sarcina ![]()
Du-te la munte in weekend si incearca sa uiti( cat poti)de asta. Distractie placuta!!
CamiM spune:
Si eu iau sirop cu Guaifenesin pentru lichefierea secretiilor dar din cate stiu eu se ia numai din ziua 9 pana in ziua 12 pentru un ciclu de 28 de zile. La mine are efect clar..dar fara alte rezultate. Din ce am mai citit pe internet sunt destule cazurile in care ajuta. Trebuie insa sa aveti grija sa nu contina si alte ingrediente active.
diciu spune:
imi pare rau camiM..pentru anul trecut...
da..deja ne-am luat cu bagajele si-am mai uitat...
plec..pupici la toata lumea...

lumit spune:
diciu, sa aveti o calatorie frumoasa si sa uiti de testul negativ!
Mishu,stau cu barbatul meu cat de mult pot asa ca vin in tara chiar pe 11 septembrie.S-ar putea sa mai prindem o perioada fertila dar nu mai am chef sa socotesc nimic.Oricum vom presta ca stim ca ne mai vedem peste 1 luna si jumatate.Cum o vrea D-zeu!
marrina, sa stii ca ai dreptate, n-am mai intrat la "aspirante optimiste".O sa le anunt pe fete ca am ramas la acelasi stadiu ca si anul trecut.Merci!
M Oana spune:
1.Am avut azi o zi lunga, obositoare, prea plina...., in care m-am infometat, am asudat din greu, dar am rezolvat totul, fara nici o exceptie, ca toata lumea sa fie fericita si sa se poata bucura de viata.
2.Catty, pachetul a plecat spre tine...
3.Madana, pachetul cu banii si hainutele a plecat spre Catty...
4. MADALINA M, nu ma pune sa-ti raspund la mail, tot prin mail, ca-si prinde fata urechile pana da de adresa ta de mail, cu toate ca sunt convinsa ca pana si o gaina ar gasit-o, daca si-ar propune...![]()
Deci, hai sa scriu si eu o fila demna de un tratat enciclopedic, in problema analizelor la Cantacuzino, ca destul am stat de pelticisme: cea mai scumpa la suflet doctora pe mana careia am ajuns, este dr Olivia Vizitiu, de la acest institut.
La ea mi-am recoltat ureaplasma si mycoplasma si a avut si mana buna, ca mi le-a scos negative, treaba ei cum a reusit...
Poti suna la Cantacuzino (021/4113500 sau 4113125 - 132) si te poti programa la ea. Lucreaza doar o zi pe saptamana, daca ma mai ajuta pe mine bibiloiul, cre' ca numai joia... sau martea...sau...
Poti si sa dai o fuga
pana la institut (de luni, desigur) si sa iei pulsul situatiei de la cei care sunt mai la curent decat mine.
Dar traseul asta e....
Te pupa fata si iti tine pumnii sa fie cu noroc si vizita si rezultatele!
5. Ma dezbrac, mananc si apoi verifc ce-ati mai muncit prin partile astea......
danutza_c spune:
Diciu, si eu zic la fel: atita vreme cit nu te-au napadit rushii exista o sansa. Sa stii ca testele astea de sarcina nu pot fi niciodata sigure, numai tetsul din singe e 100% sigur. Daca beta Hcg-ul nu se concentreaza suficient in urina nu poate fi detectat si testele de sarcina asta fac. Cred ca ti-am mai spus ca mie doctorii aici mi-au spus ca testele ies sigur (100%) pozitive la 2 saptamini de cind trebuie sa-ti vina, asa ca...
La mine anul trecut a fost avort spontan, imi intirziase 42 de zile si eram sigura ca sunt cu bebe cu toate ca testele (nenumarate la numar!) au iesit negative. Am mai gasit aici pe net alte forumuri unde sunt tipe care spun ca au avut teste negative pina prin luna a doua, asa ca vezi tu cum e cu testele astea.
Distractie placuta la munte (acu' chiar incep sa te invidiez de-a binelea, in fiecare we, domnle? si eu mergeam asa, in fiecare we la munte acuma am ramas cu visatul...) sa aveti vreme buna si inceraca sa te relaxezi. 
Marrina, am sa ma uit acasa pe cutia de teste de ovulatie si am sa-ti scriu ce rec ei acolo: din a cita zi sa incepi, asta ca sa nu incepi prea devreme, sa nu folosesti prea multe teste degeaba.
Oana B, sigur gasesti cartile lui Remarque aici, du-te pe amazon sau barnes and noble. Si la mine a fost scriitorul preferat mult timp, iar trei camarazi am citit-o de citeva ori la rind...
Catty, te rog frumos,ai grija de tine. Macar o tensiune verifica-ti, nu-mi place deloc ce scri despre tine. Nu se poate sa nu ai vre-o vecina pe acolo care e asistenta sau doctor sa iti ia o tensiune. Incearca sa te odihnesti in we asta, dormi, esti si foarte stresata. Sa stii ca eu aici am facut un puseu de tensiune acum vre-o 3 ani din cauza stresului, eu care sunt hipotensiva am facut 16 cu 9,5! M-am speriat ingrozitor si a trebuit o saptamina sa revin la niste valori normale dar nici acuma nu am valorile care le aveam, e drept ca erau prea mici si acuma sunt cam 12 cu 8. Imi promiti ca te odihnesti si iti verifici tensiunea, da? 
Mishu, ma bucur ca esti mai bine. Lasa ca vine si doctoru din concediu si o sa poti sa incepi din nou fizioterapia. Nu te mai necaji. 

la toata gasca de la endometru si sa aveti un we placut si relaxat!
danutza_c spune:
Diciu, am uitat sa-ti raspund si la ultima intrebare: doctorii nu au zis nimic ca nu m-au crezut ca am fost cu bebe! Mi-au facut echo si atunci am descoperit fibroamele si mi-au spus de chistele de ovar ca probabil sunt endometriozice dar de avort nu mi-au spus nimic. Doar am vazut pe fata lor ca se uita cu mila la mine si se gindesc ceva la genul: saraca, are si ea peste 40 de ani si crede ca orice intirziere de ciclu inseamna sarcina dar probabil ca intra la menopauza. De fapt m-au sin intrebat la fiecare vizita daca nu am bufeuri! 

bufeuri in nasul lor!
barbye spune:
![]()
Fetelor a venit CM azi la 41 de zile

nici odata nu am patit asa.Doamne dar de ce o fi intarziat atat?Saptam. viitoare merg la monit. in ziua 8 CM......si o sa-l intreb pe Dr.
Mirela
lumit spune:
Imi pare rau, Barbye!Mama lor de rushi nesuferiti!
Ar putea fi o explicatie pentru intarzierea lor faptul ca ai trecut printr-o perioada stresanta.Eu tot de la stres am ajuns sa am ciclu neregulat.Oricum, intreaba-l pe doctor ce parere are.