Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 55

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Ma bucur sa vad ca aitudinea este azi pozitiva si fff haioasa.
DICIULE, poate ca ai dreptate, desi imi e cam greu sa cred asta. Aseara am vazut ca vrea sa cumpere nu stiu ce program care costa 150 ron, dar eu 80 ron de analize nu am. Asa ca iarasi m-a apucat damblaua, si cred ca nu sunt exagerata.
BARBYE iubita vreau si eu o gurita din sticla aia, ca poate superstitia se implineste.
DANUTZA_C nu sunt suparata pe tine. Si eu am avut o saptamana de cosmar, probleme acasa si la serviciu si multa alergatura, asa ca stiu cum este.
M OANA bine zis in legatura cu orgoliul.
ANDICUTZ am trecut azi dimineata pe la banca si inca nu intrasera banii in cont. Cred ca zilele astea ajung ei.
Fetelor, nu stiu ce sa mai cred. Pe langa faptul ca in unele zile am senzatii de greata si mai mereu am aciditate la stomac, azi-noapte am zis ca mor. Anul trecut din cauza caldurii am avut ceva probleme cu tensiunea, dar care pareau ca s-au rezolvat. Azi-noapte insa, m-am trezit pe la ora 2.Eram transpirata rau de tot, totul se invartea in jurul meu, imi piuiau urechile, aveam pulsul f accelerat, senzatii de greata. De abia am reusit sa ma ridic din pat si sa merg sa beau niste apa. Acum este mai bine, dar ma cam pune pe ganduri treaba asta. Inainte eram doar ametita si imi piuiau urechile, nu senzatii de voma sau puls accelerat. Este adevarat ca m-am culcat suparata aseara, dar nu cred ca asta este cauza.
Bine macar ca azi este vineri si poate reusesc si eu sa ma odihnesc un pic in week-end ca ma simt extrem de obosita.
Intru un pic mai tarziu ca acum iarasi am ceva de facut.
Va pe fetele.
Uneori si suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui nicodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

ilenya..andicu ..mirga merci frumos fetelor...ma duc jos sa-mi iau..probabil din cel scump...pentru ca vreau sa-l fac azi...desi parca vad ca diseara apare un mic rus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabb spune:

Buna fetelor,
viata e frumoasa inainte de wek. Sunt la ultima zi de ovamit si deja incepe marsul . Mi-am luat si eu teste de ovulatie si nu prea sunt lamurita. Se fac din doua in doua zile in perioada presupusa de ovulatie sau zilnic? Luna asta am de gand sa lupt cu toate fortele: ovamit, vitamine, trecid pentru fluidificarea mucusului cervical (mai ia cineva asa ceva?)si la sfarsit utrogestan. Merg si dupa al meu consort la berlin pentru ca exact in ultimele zile de probabila ovulatie trebuie sa mearga la un targ acolo. cand te gandesti ca pentru unele e atat de simplu!!nu sunt invidioasa dar parca vreau sa avem noroc si noi.
spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor!
Eu-ceva mai bine cu raceala,nu mai sunt balonata de la ovulatie dar sunt cam necajita ca nu reusesc sa-mi reiau fizioterapia (nu s-a intors dr. inca din concediu )
Diciu si Ozone e bun iar Clear Blue cica are precizie de 99% in orice moment al zilei (dar e si cel mai scump,la aprox. 200 000 lei)
Mult succes,iti tinem pumnii !!!
Cristabb testele de ovulatie se fac in fiecare zi la aprox aceeasi ora vreo 5 zile pe luna ca sa prinzi perioada ovulatiei!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Bun gasit, artagoaselor(in perioada ovulatiei)!
diciu, sa dea D-zeu sa fie cu ochisori!
catty, ai grija de sanatatea ta ca bebe are nevoie de o mamica puternica.
ilenya, nu stiu sa interpretez graficul tau dar pot sa-ti spun ca e super pe langa al meu.Al meu e plin de dealuri si vai.
Laura Ioana, bafta la analize!
marrina, ai prestat corespunzator, asa ca peste 2 saptamani sa ne dai vestea cea mare!

Eu mi-s in ziua a 8-a, de saptamana viitoare incepe la comanda.Aseara ne-am iubit "just for fun" si tare bine a fost!Bine zicea ingerash ca trebuie sa traim bucuriile fiecarui moment in asteptarea fericirii de a fi mamici!

Pupici!Sa aveti un week-end de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

thanks fetele...mishulica si lumit..
sunteti toate niste dulci...
il astept pe taica-miu sa vina sa ia pisica si-i cer bani de test...
sotul meu dulce m-a lasat doar cu bonuri azi...
incaodata pupici...si ne vedem luni...plecam la munte...oare ce sa fac pe acolo...sa zac...
week-end placut tuturor cucuietelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Diciu, petrecere frumoasa in week-end!
Cristabb,testele trebuie sa le faci in fiecare zi pana iti apar 2 liniute egale ca intensitate;daca a2a liniuta e mai palida decat cea de control,inseamna ca trebuie sa repeti si ziua urmatoare (adica ovulatia nu se produce in urmatoarele 24 h).
Catty,daca nu ajung banii pana luni,sa-mi spui,ca mai am chitanta si ma duc sa reclam la posta!
Eu zic sa te duci la doctor, ca nu-i a bine cum iti e tie. Poate ai vreo spasmofilie,de la stress,oboseala; eu am avut acum cateva veri si s-a manifestat cu scadere de calciu, lesin,ameteala,stare de voma,urechi infundate...am facut tratament cu minerale si vitamine si mi-am revenit.

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Diciu sper ca nu ne tii in sah pana luni! Fie-ti mila! Vrem rez la test AZI!

Laura 10+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabb spune:

Cu multumiri fetelor,
ceva secrete - vitamine, teste, barfe, idei, mai impartasiti si la o incepatoare?
sa ne tinem pumnii ca sa umplem maternitatile la anul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Danutza, si am citit de Erich Maria Remarque, multi ani a fost scriitorul meu preferat, bine ca ai pomenit de el o sa incerc sa caut ceva carti de ale lui pe aici

Oana_B

Mergi la inceput