Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 55

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Catty, Cristinel, Marinica, e fata aicea, prezenta cu optimismul ei cu tot, dar la ce treburile sunt pe capul ei.....
Eu v-am spus ca duc batalii grele pe la 'oligospermie'+'zambetele celor inca tristi'....
Si din singurica ce eram in bataliile mele, acum vreo 4 saptamani, mi-au sarit in ajutor un munte de fete, inclusiv Ionica +pastaica ei, de Carmecitaaa, nu mai zic....
Si facui, ce facui, ca se supara moderatoarea nu numai pe mine, ci pe tot forumul, ca au disparut subictele fierbinti. Sau au disparut numai din ochii mei, caci s-o fi suparat numai pe mine, nu pe tot forumul, asa cum ar fi fost corect...
UFFFF! Io cu optimismul meu, numai atrag.... Si voi plangeti dupa mine.... Pai nu e corect, ca nu mai inteleg nimic...
Ori una, ori alta.... Alegeti!!!! Zau asa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Buna dimineata!
danutza, imi pare tare rau ca esti suparatica!Cu siguranta incornoratul nu-i asa de negru!Sper sa ne spui ca astazi ai alta stare de spirit.
andicu, intepaturile dintr-un san pot fi o reactie hormonala.In urma cu vreo 6 ani am fost la endo pentru asa ceva,adica usoare dureri/intepaturi intr-un san.M-a palpat dr.si mi-a spus ca de vina sunt hormonii.De atunci au tot fost luni in care simteam aceleasi intepaturi.N-am mai fost la un alt control,m-am gandit ca e totul are legatura cu prolactina marita.Pentru mai multa siguranta,fa-ti o echo.Si eu am de gand sa vad care-i situatia.
cristinna, iti urez si eu bun re-venit si spor la numarat!Eu sunt in ziua a 12-a, tot cam pe acolo.

pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

MOana Bine ai revenit!!! Eu sunt hotarata fetito! Am nevoie de optimismul tau! Si mai lasa-i pe oligospermisti ca ei sunt destul de optimisti deja datorita tie. Ocupa-te de noi acum. Bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

M Oana, welcome back! Subscriu si eu la ce a zis marrina
Lumit deci suntem pe-aproape cu numaratoare, asta inseamna ca tu o sa fi prima care o sa anunte cele 2 liniute,dupa care voi fi nevoita si eu sa anunt ceva..ce...o sa vedem noi.
Am observat ca majoritatea din voi deja si-au facut concediul...eu de-abia in septembrie pe la sfarsit ma voi duce..in Tunisia.Sper ca o sa fie bine , mai ales ca trebuie sa ma duc cu avionul si mi-e o frica de moooorrrrrrr.Ar fi pt prima data cand m-as da si eu cu avionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cristinna,nici eu nu mi-am luat concediul inca;abia astept sa intru in 17 sep.Si plec in Antalya,pe 21,tot cu avionul.Numai ca la mine e a 4a oara cand ies din tara anul asta si mai urmeaza vreo 2 ture cu avionul;n-ai de ce sa te temi, e chiar frumos!

Aveti idee daca intepaturile de san de care va vorbeam ar putea fi influentate de Maca (iau de aproape 2 saptamani)? Mai ia cineva Maca?ati avut ceva reactii secundare?

Mishuleeeee, unde esti???!!! Nu ne deschizi si noua un nou capitol,ca ne cam inghesuim aici ?!!
Sper ca te simti bine?!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

andicu Eu iau Maca (asociata cu alte plantute) de vreo trei saptamani si n-am nici un efect la nivelul de care ziceai. Am avut ceva ciudat luna trecuta prin z21-23 (eritem de vreo 2-3 cm, circular, durere sau mai bine spus mancarime) si l-am innebunit pe sotul meu cu simptomele ca eram in concediu si nu aveam acces la net ca v-as fi facut capul calendar. Au trecut ca si cum nu ar fi fost nimic. Repet: nu-ti fa griji pana nu vine kestia. Poti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Merci,Marrina,promit ca nu ma mai gandesc saptamana asta,poate nici n-o sa mai simt daca nu ma gandesc !

V-am "tucat",trebuie sa plec!!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

...din tenebrele acestui loc de pierzanie care se cheama "servici" am auzit chitara (sau mai degraba trupa hard-rock!) a Oanei si am trecut sa va salut!
Aerul optimist pe care il regasesc aici ma face sa regret din tot sufletul ca nu pot intra mai des, dar nu-i nimic, trec ele si vremurile tulburi... de vreo 5 zile zac din cauza unei raceli, si sunt tare plouata, mai ales ca maine am audit... si yo ma clatin pe picioare...

Andicu, nu vreau sa te sperii (si eu iau Maca de vreo luna juma') stiu ca la un moment dat lua si Chi , ei bine, cred ca dupa vreo luna, i-au aparut neshte probleme destul de neplacute cu sanii, ceva gen mastita, si devenise cam suspicioasa vis-a-vis de Maca, dar nici ea nu era foarte sigura... sper totusi sa nu aiba legatura una cu ailalta, oricum daca te lamuresti sa-mi zici te rog si mie, ca ma intereseaza subectu', mai ales ca si eu am luna asta niste sani tare "deranjati", s-au umflat si ma dooor...

Mishule , sa stii ca n-am uitat nici de poze, doar sa ma mai pun nitelus pe "roate", si vin si pozele, promit!

Sanatate sa fie la toata lumea, ca de buna dispozitie...ne ocupam noi!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Andicule, si eu am luat Maca atat inainte de pauza cat si dupa si pot sa-ti spun ca nu am avut nici un fel de problema .Nu m-au intepat nici sanii si nici ovarele ,cu toate ca inainte de pauza am luat 3 luni Maca.Eu atat pot sa-ti spun din experienta mea.

Mergi la inceput