Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 55

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Diciu, esti scumpa ca ma incurajezi.
Partial ai dreptate, dar mai e ceva: ma ingrijoreaza fibroamele astea care la fiecare echo tot apar, sper sa se opreasca totusi din inmultit! Stiu si ca sunt mici amindoua si ca nu ar fi o problema cu sarcina si iti spun sincer, nici nu m-ar interesa daca nu as vrea bebe. Dar ce m-a afectat cel mai tare a fost ce mi-a spus ca nu vede foliculi. Nici nu mai inteleg atunci ce se intimpla: temperatura mea arata normal, conform graficului am avut ovulatie luna trecuta. Si nesiguranta asta si asteptarea ma innebunesc. Stiu ca mai e putin dar uite azi simt ca m-au doborit toate cite am avut pe cap in ultima vreme. Ca nu a fost numai chestia cu bebe, au mai fost si altele si am obosit.
Abia astept sa vin acasa, macar sa ma incep sa fac ceva pentru bebe. Tot mereu ma gindesc ca daca o femeie la 67 de ani a putut sa duca o sarcina atunci o-i putea si eu. Dar vezi ca logica asta nu are efect mereu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Diciu, acuma am vazut si rezultatele la analize: FSH-ul e imens: 31,7!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Danutza, nu dispera! Logica ta e imbatabila, medicina a progresat mult, daca o femeie de 67 ani a nascut un copil, ai sa reusesti si tu, sunt sigura! Nu stiu exact care sunt conditiile pt FIV, dar stiu ca tratamentul consta in stimulare ovariana, deci s-ar putea inlatura impedimentul prin tratament. Poate ca nu ai ovulatie chiar in fiecare luna (dupa 30 ani nu cred ca mai ovulam chiar luna de luna), poate ai facut analiza chiar intr-o luna fara ovulatie, oricum nu te lasa doborata, urmeaza-ti planul cu capul sus, vino in tara si mergi inainte cu FIV-ul! Fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

catty N-am gasit nimic despre durerile alea de dinaintea/in timpul sau dupa ovulatie. Dar pentru luna viitoare mi-am luat teste de ovulatie si fac eu o legatura cumva intre chestiile astea...

ionica Ce mult ma bucur pentru tine!!! Chiar te-am crezut ca ai o pastaita. Mi-am si inchipuit-o. Sa ai grija de tine!!!

danutza Nu iti mai fa probleme. Fii calma si incearca sa fii optimista. Eu cred ca cele doua fibroame nu trebuie sa le mai bagi acum in seama. Mai e foarte putin pana vii acasa si o sa vezi ca o sa fie bine. Te rog nu te intrista. O sa ai tau. Trebuie sa crezi in tine si in ceea ce-ti doresti.
alexia27 O sa fie un BB pentru voi doi!!!

diciu Bafta pentru analize! Si lasa acum toate preocuparile astea. VIIIINE NUNTA!

mishu De ce esti ametita? Ai grija! Azi cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata frumoaselor,
DANUTZA_C sa ai succes la eco si la analize. Din cate stiu eu fibroamele se inmultesc atata timp cat o femeie are cm. La menopauza ele nu mai au cu ce se "hrani". Asa mi-a explicat mie doctorul care m-a operat acum 2 ani.
IONICA, ma bucur ca "astaiuca ta" este bine, dar imi pare rau ca suferi din cauza greturilor. Teoretic ar trebuie sa treaca de la 3 luni in colo. Poate ai noroc si scapi mai devreme. pupicei pe burticei.
DICIU, nu ai pt ce sa imi multumesti. Ai uitat ca aici trebuie sa ne incurajam una pe alta ca sa nu clacam si sa putem trece mai departe si sa continuam sa speram in minunea noastra?
nu face nimic ca nu ai gasit despre durerile dinainte de ovulatie. Poate luna viitoare cu testele acelea o sa ne luminezi si pe noi.
M OANA, unde esti???????????????????????? Hai nu mai fi suparata si intra sa vorbesti cu noi. Te rog frumos!!!!!!!!!!!!!!
LAURAIOANA, CATALINA, CATRINELser ca sunteti bine si ca sarcina merge cum trebuie.
Va pup pe toate si sa aveti grija de voi.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Danangie scumpi, mercic pt primire. Zici ca esti in ziua 27 a cm...hmmm..poate ne faci o supriza si ne dai vestea celor 2 liniute. Tare m-as bucura pt tine.
Mishulina, tu in ce zi esti dragutza? Sper ca stai bine cu optimismul si speranta si numaram impreuna zilele .
Alexia 27 bine ai revenit din luna de miere. Eu nu am apucat sa-ti spun nici casa de piatra, dar o fac acum.
Catty, noi nu ne "cunoastem" asa de bine, dar sper sa o facem cat de repede. Legat de fibroanele tale, nu trebuie sa iti faci griji foarte mari pt ca poti sa ramai lejer cu ele. Asa a patit si Florinini ,a ramas graviduta cu un fibron destul de mare de aproape 5cm.Asa ca capul sus si la treaba.
Diciu bafta si tie la analize si sper sa vi cu vesti bune.
Andicu un pupic mare si pt tine.
M Oana a fost prima care mi-a urat bun re-venit si acum a disparut ea?? Unde esti Oana, parca ziceai ca numaram impreuna si la bine si la greu.
Eu sunt in ziua 7 a cm, si sper ca in ziua 10 o sa pot sa ma duc la o monitorizare sa vedem cu se prezinta ovarutele mele. Cine mai numara cu mine luna asta?
pup toate fetele fara nici o exceptie
marrina, danutza,carmen cita,izabaluta..offf nu vreau sa uit pe nimeni, deci pt TOATE FETELE DE LA ENDOMETRU
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata si de la mine!
Alexia,bine-ai venit! imi pare rau ca sunteti tot 2 si condoleante pentru soacra ta! dar sper ca totusi,ati avut o luna de miere foarte frumoasa,exceptand necazurile!
Danutza, nu dispera!o sa ai si tu un bebe,indiferent de metoda,de asta trebuie sa fii convinsa!! fibroamele alea sunt mici,cu tratament poate nu mai cresc,poate chiar dispar;sper din toata inima sa rezolvi problema asta!!
Ionica,ma bucur ca tu si pastaiuta ta sunteti bine!succes cu muraturile!
Catty,sper sa ajunga banii,totusi; ma simt jenata ca tot n-au ajuns,eu am pastrat chitanta si o sa merg maine la posta sa verific ce s-a intamplat; contul nu cred ca e gresit,cel putin pe chitanta sunt scrise si contul si banca;le-am verificat,erau corecte.
Si eu sunt convinsa ca sotul tau te iubeste!nu te mai gandi aiurea,asa suntem noi,femeile,mai exagerate in sentimente decat considera ei ca este normal!si mie mi se-ntampla sa fac crize de-astea,si-mi trece cand il vad ca sufera din cauza asta,si ma convinge din nou ca ma iubeste...

Ma bucur ca v-au placut pozele;o sa mai pun cateva diseara cu florile pe care le-am primit acasa;sincera sa fiu,a fost o aniversare de vis!cea mai frumoasa dupa nunta noastra!!

La mine singura noutate este ca pe duminica ar trebui sa navaleasca rushii,si intre timp am un oarece stress,ptr ca ma inteapa un san,destul de tare;l-am palpat si raspalpat si eu si al meu sot,nu simt nimic in neregula,doar ca undeva spre sfarc,ma doare cand apas,dar tot nu se simte nimic;chestia e ca celalalt nu ma doare.Toata lumea imi zice ca e PMs,si ca se intampla sa te doara doar unul inainte de CM,dar ma ingrozeste asa tare ideea de ce-ar putea sa fie,incat nu pot sa stau linistita;cica,ptr echo mamar trebuie sa astept sa-mi treaca rushii...sper sa nu fie nimic!

Pupici la toate uite-asa :,si-asa ,si tot asa !

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabb spune:

la multi ani alexandrelor
danutza tristetea da-o altora care au nevoie de ea. nu descuraja si mergi inainte si in primul rand nu mai merge la o gramada de doctori. alege unul singur care e pe gustul tau si da-i bataie.
multumesc pentru sfaturi
o zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

danutza...scuze ca nu ti-am mai raspuns ieri...dar m-am culcat...eram foarte obosita...m-am uitat si eu acuma la valorile normale ale FSH-ului( 23-116.3)...zici tu ca valoarea ta de 31.7 e mare?...poate nu stiu eu bine...
eu cred ca azi deja ai alta stare de spirit....si FIV-ul e o solutie pentru orice varsta si multe probleme...dasta ne si bucuram ca putem beneficia de el...asa ca sansa ta...exista!!
marrina......asa estedeja ma agit cu nunta asta...si am mai uitat..
eu am fost azi la analizele din ziua 3...la Sanador...pentru ca la Medsana ma lua durerea de cap cat costau...si asa aici am dat 2 mil....si vor fi gata in 10 zile....cam mult...
cristinna...merci de incurajari....speram sa fie bine...
Catty...adevarul este ca pe mine ma ajutati f mult...ma sprijiniti...aproape ca devine gelos sotul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

MOana Unde eeeeeesssssttttiiii? Am nevoie de optimismul tau...

Cristinna si de la mine. Eu am luat-o mai repede cu numaratoarea (z19) dar stiu sa numar si de la z7. Cu tine...

andicu Nu lua in seama semnele astea dinainte de... Dupa ...pune-ti intrebari.

Plec sa mananc ca fetelor mele le e foarte foame dar revin. Satula. Si cu chef de vorba. Promit. Pana atunci poate apare si MOana ca mie dor ...

Mergi la inceput