Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 55

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MARRINA sunt de acord cu faptul ca stresul, alcoolul si o viata nesanatoasa da crestere a temperaturii bazale.
Eu stiam ca daca 10 zile consecutiv temperatura este de peste 37 de grade atunci este semn de sarcina. Asa ca in mare parte cred ca sunt de acord cu cei ai scris tu.
Ia spune-mi ceva in legatura cu durerile premergatoare ovulatiei ai gasit? Ca eu tot caut si nu prea gasesc nimic care sa ma lamureasca.
Gravidutele, unde sunteti? Este totul ok la voi? pe burticei.
M OANA unde esti? Nu pot sa cred ca nu ai mai intrat de dimineata. Imi este dor de tine. Te rog, intra, si sa mi-i spui mie pe aia care te supara ca ii bat eu rau de tot. ca sa nu mai fi suparata.
ANDICULE nici azi nu au intrat banii pe card. Ce so fi intamplat? Ma bucur din suflet ca ai avut o aniversare frumoasa si ca esti plina de energie acum.
Acum va las dar maine sper sa va gasesc mai optimiste ca astazi.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna fetele!!
Am trecut pe la voi sa vad ce mai faceti cum o duceti cu numaratoarea;eu abia astept sa mai apara vreo graviduta ,doua luna aceasta!!

Aici la noi in burtica este totul pasnic,ne doare din cand in cand dar asta este normal!
"Pastaia mea cea verde" este bine vad ca-i place la mine in burtica si nu cred ca-si va schimba parerea asa repede sa plece "la plimbare" pana prin aprilie viitor!!
Fetelor cand am spus "pastaie" sa stiti ca este adevarat asa arata ca o pastaie ,iar cand am iesit de la doctor imediat m-am gandit la "JACK SI VREJUL DE FASOLE" !!
Raul de dimineata la noi nu exista ci doar "raul de noapte" inainte de culcare ooffff nici nu mai intelg de ce "rau de dimineata"
Ieri am facut un super BBQ cu prieteni si am mancat pentru prima oare pe placul sufletului meu.....pana la un moment dat !!!
Imi este pofta marrrrrrrrreee de gogosari la otet ,fetele din USA poate voi stiti vreun site unde se vand produse romanesti cu livrare in COSTA RICA!!
Va pupic si sa ne auzim cu burtici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Buna fetelor! Si eu am nebunie la servici saptamina asta, asa ca nu stiu daca o sa pot tine pasul cu voi. In plus azi ma duc din la echografie asa ca trebuie sa evadez de aici cam intr-o ora si sa ma intorc sa mai muncesc.

Diciu, asta era deci misterul placarilor voastre asa de dese la munte. E foarte bine, sa stii ca eu mereu mi-am dorit sa am o casa la munte, mai ales iarna ca mergeam la schi si ar fi fost tare bine sa nu trebuiasca sa tot dau banii pe hoteluri sau gazde. SI sa stii ca ti-am urmat exemplul: am evadat si noi in we asta la munte. Am plecat simbata pe la prinz, sotul meu a avut niste treaba la servici si am plecat dupa ce a terminat si ne-am intors ieri. Ne-am pirlit amondoi, ca aici e mai ciudat la munte: mori de cald si arde soarele de mori, dar a fost foarte frumos. Am fost cu cortul, a fost prima noastra iesire impreuna cu cortul.
Imi pare rau ca au venit rushii, dar vorba ta: bine ca acuma stii cum stai si de unde incepi sa numeri. Mie nu mi-au venit inca rezultatele la analize, sunt foarte curioasa sa vad cum sunt.

Ionica, ma bucur ca esti bine. Despre gogosari, noi aici ii gasim la magazinele rushilor sau arabilor. La voi nu sunt? Altfel nu prea stiu unde sa iti spun sa cauti. Doar daca ii pui tu. Eu am facut anul trecut niste muraturi excelente! Nu mai am ca ti-as fi trimis!

Catty, ma bucur ca te simti mai bine si ca te-ai odihnit. Te rog, nu te mai supara pe sotul tau: e evident ca te iubeste si face si el ce poate ca sa va fie mai bine. Intelege-l, ei au nevoie de asta din partea noastra.

Marrina, asa e cum scri tu. Nu stiam de punctul 2 dar e foarte posibil.

Andicu, ti-am vazut pozele. Superbe! Ai avut o excursie minunata! Asa da petrecere de ziua ta

Mishulina, si iti tin pumnii pentru 9 septembrie! O sa fie bine, sunt sgura!

la toate fetele, trebuie sa fug la treaba! Daca mai pot mai intru mai incolo sa vad la ce capitol ati trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Dragele mele, bine v-am gasit!!
M-am intors acum vreo 3 ore si am intrat sa va salut. Mi-a fost tare dor de voi. Am vazut ca s-a scris, nu gluma, asa ca o sa va rog mult sa-mi spuneti si mie pe scurt noutatile. Pana atunci, pentru fetele noi - stationare scurta in drum spre gravidute, si multi pupici dulci la cunostintele "vechi"
Din pacate, noi suntem tot doi, si eu ziua a 3-a CM. Luna asta l-am simtit si pe sotul meu dezamagit si trist- mai mult ca de obicei. Ar fi fost frumos sa se intample in luna de miere, dar...Oricum am avut si stres, ca a murit soacra mea- ne asteptam la asta- si probabil ca si asta a contribuit.
O luam de la capat impreuna, si tot reusim noi pana la urma!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

salutare fetelor!..maine ma duc sa-mi fac analizele din ziua 3 si altele pe langa...ca asa cum am banuit...rushii au venit gramada...
si va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine... danutza lumit..marrina...catty..mishulica...Oana M...andicu si all of youuu
am sunat la laborator (Sanador) si mi-au zis ca nu conteaza cand le fac si in ce conditii...eu o sa ma duc totusi de dimineata pe nemancate....voi cum stiti ca trebuie facute?...e vorba de Lh, TSH, FTH, Prolactina, Estradiol, T3, T4.

Danutza...e bravo...asa va vreau....dar cu cortul in SUA?...nu ca n-ar fi super...dar eu cat am stat acolo n-am vazut nici un cort...poate pe coasta de est nu-s...daca stiam eu ca se poate si asa....de cate ori ieseam la iarba verde...intram intr-un tarc cu banci si mese......si ne mai feream si de frunza aia otravitoare si capusa aia ce se ia din iarba...am uitat cum se numesc..toti imi ziceau sa am grija pe unde calc.....
succes la ecografie...sa vii repede sa ne zici ce-ai facut.....si iti tin pumnii maine la rezultatele analizelor... si eu le fac maine...
pupici dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Am intrat sa va spun "noapte buna" ca io-s tare ametita azi,nu stiu ce am!

Alexia bine ai venit din "luna de miere",asteptam poze cu "sufletul la gura" ,cred ca a fost minunat,trebuie sa ne povestesti!!! Imi pare rau ca sunteti tot 2 si condoleante sotului tau pentru pierderea suferita dar veti gasi puterea sa o luati de la capat ca.....sti cum e...cand se stinge o viatza o alta ii ia locul...
Va pupic pe toate,noapte buna!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara dragelor,
Pai daca vreti instruire despre cervixuri, mucusuri si alte fluide uitati aici o adresa ffff educativa:
http://www.fertilityuk.org/
Sper sa nu fie vreo pb ca am postat-o aici.
Cat despre dureri la ovulatie... multa vreme nu am facut legatura intre aceste doua evenimente ale CM, dar de ceva timp am observat dureri de intensitati diferite de la luna la luna in preajma zilei ov. Din ce am mai citi si eu durerile acestea pot sa tina de la cateva ore la 1-2 zile sau pot sa nu apara. Nu cred ca se pot da prognosticuri doar dupa durerea de ovare sau dupa aspectul mucusului. Cred ca tb cumulate cumva si mai cred ca acest cumul de simptome difera de la persoana la persoana.
Si-apoi fie vb intre noi daca as fii stiut sa interpretez cu precizie toate aceste semne..... poate ca stiam si cand zigotul se transforma in morula si apoi in blastocit ca-n povestea de mai sus.
Eu acum de exemplu sunt in ziua 22 si oricat as cauta un semn de sarcina stiu sigur ca este inselator si astept, astept...
Pana atunci imi "pierd" serile pe la endometru si m-a instruiesc cu foc de pe "net" caci spre marea mea bucurie am descoperit cum povestile tutror generatilor de matusi si bunici sunt batute de povestile de pe .
Eu va acum pe toate si ma iertati daca nu va spun pe nume, dar va asigur sunteti toate niste dragute si meritati din plin un .

isabeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRISTINNA bine te-ai intors!! Ce mai faci? Stii si eu facusem o pauza si m-am intors in fortze noi. Si e mai bine ca m-am intors ca asa am alaturi persoane optimiste, sa ma traga sus din butoi atunci cand se intampla sa cad in el. Sper sa ne vedem cat de curand la .

IONICA pe burtica si nu uita sa-i spui cate matusi are el aici.

MISHULINA mult spor la , si sa dea Domnul sa ne ajute sa ne indeplinim cea mai mare dorinta a noastra. Cum de te simti rau? Ce fel de simptome ai? Ai luat in perioada aceast ceva vitamine? Tipul Sarydon?

CATRINEL 17 ce mai faci? Cum e cu burtik?

Eu sunt azi in ziua a 27-a. Nici un semn de . Acum 2 zile am avut durere de burta ca la venirea rushilor. Imi iesa cosuri exact cum imi vine la apropierea mestrei.Dar noi suntem luptatoare si vom spera pana in ultima clipa pentru ca speranta e ultima care moare , nu?? Si daca vin rushii...nu-i nimic; luna viitoare o vom lua de la capat!!!Va pup si va doresc o seara buna sau o zi buna oriunde ati fi.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Diciu, sigur ca se poate cu cortul, sunt chiar multe locuri foarte frumoase si e evident si mai ieftin Eu mergeam apropae numai cu cortul: la munte, la 2 Mai, la Portita, ani de zile numai asa am mers. Cu capusele sincera sa fiu nici nu m-am mai gindit la ele, cu toate ca e destul de serioasa treaba si nu vrei sa te muste vre-una si sa-ti dea boala. Cu iarba aia la noi este poison oak pe coasta de est e poison ivy, sunt la fel de rele amindoua asa ca de aia ma feresc, chiar daca nu stiu prea bine cum arata, ci doar aproximativ. Oricum a fost bine, pacat ca prea scurt.

Sunt cam amarita, m-am intors de la echografie cu vesti nu prea bune: in primul rind mai am un fibrom, e adevarat ca sunt mici amindoua, de 1 cm si sub 1 cm, dar de la incepututl lui iulie si pina acuma a mai aparut unul, sau data trecuta cine mi-a facut echografia ( ca nu a fost aceasi persoana) nu l-a vazut. Dar daca cresc in ritmul asta e nasol. Cele 2 chiste de pe ovare nu mai sunt, de fapt aia erau foliculi ca atunci luasem clomifen dar nici alti foliculi nu se vad si ar fi fost normal sa se vada niste foliculi mici, asta nu e bine, probabil ovulez din cind in cind...

Cred ca e prima oara cind chiar realizez ca s-ar putea sa nu am bebeul meu. Nici macar nu pot sa pling ca sunt la servici si trebuie sa fac fata pina plec. Nu ma pot concentra si am o gramada de treaba... Parca totul mi se pare ingrozitor de greu si aproape imposibil de dus dintr-o data. Pina acuma eram destul de optimista dar acuma mi-a cam trecut. Nu am ce face, stiu, decit sa merg inainte cu ce ne-am propus, sa vin acasa sa fac fiv si sa ma rog ca o sa reuseasca. Dar mi-e tare greu...

la toata lumea si sper sa imi treaca starea asta cit mai repede. E tare rau ca trebuie sa le tin in mine, numai cu voi pot sa vorbesc si numai pe forum ma pot descarca. Va multumesc ca ma ascultati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

danutza...nu te descuraja....gandeste-te ca erai cam in aceasi situatie si la prima echo...fibroamele tale nu-s mari...si poate vor ramane asa...tu stiai ca ai unul...si acuma ai aflat ca mai ai unul mai mic...poate n-a evoluat nimic...poate asa a fost...ca daca era sa evolueze ceva...cel de 1cm...ar fi fost mai mare acuma...
fi increzatoare...la FIV nu conteaza ca ovulezi acum sau nu...
o sa vezi ca si analizele iti vor iesi bine...nu te descuraja...mai ai putin si va fi bine......stiu ca ai si momente mai grele...acum e unul dintre ele...dar trebuie sa treci peste el in dorinta ta de a avea copilasul tau....vrei sa zici ca nu se poate?...nu e asa...orice se poate pe lumea asta...crede in sansa ta si o vei avea!...

Mergi la inceput