cel mai frumos concediu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Si noi am vazut cele trei castele ale lui Ludovic al II lea.Ce m-a impresionat la castele ,inafara lor in sine ,este organizarea fantastica pina la minutiozitate in scop turistic.Rezervarea am facut-o prin internet si ni s-a comunicat ora la care urma sa intram si faptul ca trebuie sa fim prezenti cu o ora avans.Cind am ajuns am fost orientati catre ghiseul de rezervari unde ne-au emis cartele de intrare cu ora exacta la care aveam acces ,respectiv la 12.45.Cind am ajuns sus la castel accesul nu era permis pina nu aparea pe un display numarul de pe tichet.E o industrie a turismului ,organizare in detaliu,munti de pliante la cazari si restaurante cu tot ce poti vizita.Mi-e teama ca sintem foarte departe de occident.Chiar daca am avea sosele ....e de lucru cu noi insine la capitolul civilizatie si mentalitate.
Stiu sa-si vinda marfa indiferent de ceea ce au!Totul e spectacol ,design,lumini,muzica,cu niste preturi evident mari ,din care string suficient sa tina sus standardul.Poate ati fost la Swarovski?Nu e chiar cine stie ce,niste cristale ,dar au o prezentare,spectacol de exceptie iar la sfirsit se subintelege magazinul ,unde numai daca intrebi in mod expres ti se spune ca nu trebuie sa le atingi cu apa,parfum ,etc. Se vind in prostie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PARISUL.Mi-a placut orasul, oamenii care iti zambeau cu sinceritate nu ca aici care iti zambesc fortat, atatea si atatea locuri de vizitat, Sena atat de splendid asezata ca printr-un tur cu vaporasul reusesti sa vezi o parte din Paris. PARIS . Da. Splendid.Am trecut prin multe tari, dar un concediu placut l-am petrecut la Paris.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Ahhh, ce ne-am face daca nu am putea calatori...am avut posibilitatea sa vad multe locuri straine de tara noastra (care are farmecul ei aparte).Mi-au placut toate, am petrecut momente unice si am vazut pisaje fermecatoare insa Acapulco ramane locul unde am petrecut cel mai frumos concediu. Si mi-ar placea sa ajung in jungla amazoniana, just for a change...sau macar la Rio de Janeiro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

tara mea de suflet : Austria, acolo imi place totul, nici Germania nu e de lasat, insa Austria e speciala

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Malta, Budapesta, Istanbul... astea nu cred ca sunt cele mai frumoas locuri unde am fost dar sunt locuri unde am fost doar in concediu fara alte treburi.. Si poate pare ciudat dar acum vreo 3 ani am fost in vacanta o luna in canada si mi-a placut... desi era iarna .. Am vazut Toronto, ottawa si montreal

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Spania si tarile nordice cu parintii si Egipt cu sotul meu in luna de miere.Mi-ar placea sa vad Rio de Janeiro, Mexicul,Thailanda, dar sunt destinatii cam scumpe pentru noi.Poate pe la batranete, cine stie..

http://photos.yahoo.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adilushu1 spune:

Croatia !

A fost super la Adriatica, am mers 2 ani la rand si vom mai merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Nu-s eu prea umblata, desi tare mi-as dori, dar din tot ce am putut vizita pana acum:
-Creta;
-insula Santorini;
-Turcia -Chanacale, Ismir, Bodrum, Pamukale, Kusadashi -sejur;
-Germania -Frankfurt, Saarbrucken;
-Tunisia
chiar daca poate nu sunt obiectiva 100%, cel mai bine m-am simtit in Turcia, unde am fost multumita de tot, de aer, de soare, de apa, de drumuri, de atmosfera, de oameni, etc.
Spun ca poate nu sunt obiecctiva pentru ca eram in luna de miere si eram foarte fericita si toate imi mergeau din plin si nu ma putea supara nimic... Oh, ce vremuri!

Nu ca acum as avea vreo nemultumire majora, dar nu mai e starea de euforie din luna de miere...
Pupici tuturor si la cat mai multe locuri minunate!

Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Abia m-am intors din Viena, un oras de care m-am indragostit! Este superb, plin de flori, curat, oameni dragi si obiective turistice de nu-ti ajunge o sapt. sa le vezi ..........

Si Praga mi-a placut mult, iar un loc special, poate cel mai special, in inima mea in-l are Venetia! Am fost de 2 ori vara, prima data am stat o sapt. acolo si nu am simtit mirosurile despre care se scrai mai sus.

Parisul nu m-a impresionat prea tare, desi l-am vazut de 2 ori.......

Alte locuri dragi: Delta Dunarii cu rezervazia de pelicani, Salsburg-ul, Bruxell, München, Italia toata, dar si Budapesta si Salonic-ul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

CRETA, CRETA, CRETA....
Absolut superb, o vacanta de vis, locuri minunate, mancare extraordinara!

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput