Bebelusi de sept-oct 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hai ca m-am emotionat si eu ... o sa facem clubul plangacioaselor.
Eu ma tot gandesc ce faceam acum un an pe vremea asta ... nu prea bine, aveam contractii, nu puteam sa respir, incepusem sa nu mai dorm (si de atunci pana azi n-am mai reusit sa ma odihnesc!). Deja nu mai aveam rabdare, cu toate ca DPN era 10 octombrie. Dar eram asa convinsa ca bebelina e grabita (m-am inselat, a venit exact la DPN)!
Si totusi mi-aduc acum aminte cu mare drag de zilele alea!

Doamne, Nature prin ce patanie ai trecut! Oamenii astia ar merita o mama de bataie ...
Bine ca ai avut prezenta de spirit, eu cred ca nici nu mai puteam sa merg, d`apoi sa ma urc in masina si sa plec dupa el!

Am vazut acum cativa ani pe la Arcul de Triumf o faza tare de tot ... un sofer de autobuz era sa calce pe trecere o femeie gravida - la fel ca Patrice, daca ea nu se ferea in ultimul moment, cred ca o omora. Langa autobuz era o masina, care oprise la trecere. Cand au vazut, doi tipi s-au dat jos din masina cu batele si au sarit al sofer . Asta a inchis usile, asa ca i-au spart parbrizul si geamul de la usi si s-au urcat dupa el!
Si nu va zic ce s-a ales de nenorocit, ca au mai sarit si oamenii din autobuz..

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

LA MULTI ANI BROSCUTEI ALEXIA, SA CREASCA MARE SI SA FITI MANDRI DE EA!A! Am uitat! Si cuminte ca acum!

Ioana&Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am uitat sa va spun ca azi cand am cumparat revista "copilul meu" am gasit iar poza cu dami si cu Ioana in ea. M-am bucurat mult mai ales ca nu am stiut de aceasta aparitie

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MUUULTI ANI, ALEXIA!

PETRECERE FRUMOASA!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu sunt cam necajita; am mai bine de o luna de cand Vlad face kk cam moale; l-am tinut pe regim; n-am putut sa-i dau fructe, suc de fructe, iaurt...l-am umplut in schimb de Smecta si Ca carbonic...

i-am facut analize la scaun; i-au iesit grasimi in scaun; am inceput sa-i dau niste enzime (Kreon), sa asimileze mai bine grasimile.

si am incercat sa revin la regimul normal; moment in care a inceput din nou sa faca moale...cred ca doar trei zile a tinut normalitatea kk-ului, adica in cele cand a luat si Kreon si regim alimentar.
nu stiu ce sa mai fac!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Draga mamica de Alexia - sarbatorita - te rog din suflet sa dai printesei din partea noastra (Andreea, Doru si in special Nathalie ) si sa-i transmiti cel mai calduros La Multi Ani! sa creasca mare, frumoasa, desteapta, SANATOASA! si sa aiba de la viata tot ce-si doreste, sa iubeasca si sa fie mereu iubita [love]

Va multumesc ca existati si sunt mandra ca va cunosc

De asemenea astazi se sarbatoreste "Adrian si Natalia" asa ca urez din suflet sanatate tuturor sarbatoritilor si in special tatalui meu, Adrian si zanei mele Nathalie. Draga mea printesa, peste ani vei stii ca m-ai facut cea mai fericita fiinta din tot Universul si-ti multumesc ca ne-ai luminat viata. Esti MINUNATA!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Inca un mesaj, ca la 250 am inca o steluta, loool... scuzati
si sanatate

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multiani ALEXIA !!!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume!

Ana – felicitari pt primi pasi! Deja mi-e mila de tine, ca si de mine de altfel!

Mcm – felicitari pt primii pasi!Cred ca inlemneam daca pateam ca tine!

Davina – mi-a stat inima in loc cand am vazut micuta alpinista! Gata cu statul linistita!

Mina – hai ca stie sa ascunda bine cartelele de telefon.

Roandre – gata cu lasatul in pat langa noi! Felicitari ca a invatat sa se dea sg jos din pat!

Anielas – bine ca nu s-a intepat!

Nature – bine ca ai scapat doar cu sperietura….brrrrrrrrrrr………….mi s-a facut pielea de gaina.

Cristia – bine ai revenit si pupici primului bb care cere olita!

greierash78 – bine ai venit printre noi!

Herra – pupici la bolnavior si sa se faca bine cat mai repede!

Ce poze frumoase am vazut cu Inutza mica!!!!!!!!!!

Andreea si Doru – Felicitari pt steluta!!! La mai multe!

Eu nu abia mai stau la calc,ma doare o masea de mor.Am fost la dentist si trebuie sa astept sa iasa puroiul de la radacina si apoi o scot,dar pana atunci cred ca mor!

Si sa vedeti ce imi face fata azi! O las jos langa patut dar la distanta de pat cu jucarii sa stea cuminte si eu vin in balcon la calc. Dupa 30 de sec ma trezesc cu fata langa mine. Am inlemnit.Ma duc si o pun iar in acelasi loc si o urmaresc sa vad cum a ajuns ea in picioare pana la mine. Ei bine , cand s-a vazut iar singura acolo(eu eram dupa perdea) s-a arncat pe burta si taras pana la pat, s-a prins de pat si s-a ridicat in picioare si a plecat singura pana a ajuns iar in balcon(a traversat toata camera). Pana acum mergea numai daca o puneam noi in picioare,de acum gata,numai langa ea trebuie sa stam.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare!

Mihaela, La multi ani la papusica!

Eu am fost cam bulversata in ultimele zile asa ca parca mi-a fost frica sa mai intru sa citesc ( copilasii care nu mai sunt).

M-am amuzat de micuta Davinei dar imi dau seama ce trebuie sa fie in sufletul tau s-o vezi asa.. cert este ca nu sunt in siguranta aproape nicaieri, trebuie supravegheati.

Numai bine,

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Geo lasa mama regimul si hai la niste gomboti deliciosi....si felicitari pentru noua aparitie a frumosilor tai in revista!

Greierash78 ma bucur ca ai venit printre noi! V-am adaugat in listuta!Dintisori aveti?Dar poze?

Timea cred ca atunci cand spui ca ai fost bulversata te referi la micuta Delia Melissa....offf....e ingrozitor....si din pacate nu putem face mai nimic pentru bietii parinti ata de incercati decat !

Mihaela cum a fost cheful?Asteptam pozele!

Andreea si Doru felicitari pentru steluta!

Pupici!

Ioana& Alesio, bâzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput