Miresele anului 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza !!
Hai Krelia ca eu abia astept pozele.
Bine ca a trecut si weekendul asta si am scapat si de tura asta de musafiri.

Va dati seama, ca cu tot balamucul( musafiri, ) am uitat ca noi sambata am facut 7 ani. dar tot e bine ca mi-ai reamintit dim. si i-am dat o portie de lui Clau, care nu o mai vazuse de peste 2 luni. cred ca si lui Marco i-a placut ca pana la amiaz nu a miscat.

In rest oboseala cat cuprinde, am inceput o noua sapt. maine vin 2 sefi, si vrem sa achitam sapt. asta si restul excursiei in Grecia.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata@@@

am vesti super bune.

Formatia pe care ne-o doream la nunta a accdeptat sa se deplaseze la Calarasi sa cante pe 1 iulie 2006. Vineri incheiem contractul si dam avansul.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ralu, 1 iulie??? ti-ai mutat ziua ... sau, te-ai imbatat???

Bravo, felicitari! L-ai pus pe Stef la treaba!!!
Gio, vine baiatuuuuuu!!!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

.... pai cum Ralu nu era "colega" mea de nunta in 1 iulie?!?!?! eu parca asa tineam minte!

Krelia........poze....poze....poze
... sunt sigura ca ai rupt gura targului.........doar palaria e frumoasa rauuuu! (da oaresce informatii nu-i poti da la fata, de unde, cum, cat? poate ajunge si ea la o palarie )

Gio...."La multi ani!"...daca e aniversare!

Ioana Cristina, e frumos restaurantul sau cel putin mie chiar mi-a placut........desi nu m-am uitat atunci ca la un posibil loc de nunta, si de asta nu pot sa iti dau o gramada de detalii....stiu doar ca mie chiar mi-a placut! De ce nu tragi tu o fuguta pana acolo sa vezi mai exact!?

.... si cum va povesteam am fost la o cununie sambata....o sa va arat poze...a fost chiar interesant sa merg la o nunta unde mireasa e putin mai matura ca sa zic asa la 40 de ani, cu un mire tanar la 28....o cununie interesanta la greco-catolici unde preotul te intreaba "De buna voie si nesilit de nimeni ei in casatorie"....o cununie asemanatoare cu cea pe care o fac americanii....in fond si la urma urmei un cuplu neconventional, un cuplu fericit pe care nu i-a interesat "gura lumii", diferenta de varsta ci doar dragostea lor!

...acu asteptam mireasa la servici sa ne faca cinste si sa vina cu poze!

... ca poze a facut si fata, da cum e luni si mor de somn......am uitat aparatul acasa.....da maine va arat poze!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Fetelor , eu vreau sa fac shi cununia civila shi cea religioasa una dupa alta , in biserica , sa nu mai stau sa ma duc la primarie si apoi sa ma trambalez...Asa o sa iau aprobare de la nea primaru' sa ne faca cununia civila in biserica shi gata ! Sper sa ne dea aprobarea...

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

se poate sa faci si civila in biserica?

poze

Mergi la inceput

Fetelor,

aveti preturi de pozar si filmist?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mea culpa !!!!
M-am imbatat!!!
Mereu confund iunie cu iulie!!!!
Si, ca sa-mi repar greseala, am pus pozuci ... in dreptul iconitei - casuta din submeniul unde sunt toate cele (profil, editeaza, reply with quote)..stiti voi!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Cununia civila poti s-o faci unde vrei in orasul respectiv , numai ca tre' sa-ti dea primarul aprobare pentru asta. Daca e baiat de treaba !

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ioana Cristina, eu stiu ca unu dintre miri trebuie sa aiba domiciliul in orasul respectiv........sper sa ai noroc sa reusesti! Gandeste-te daca e aglomeratie cum se deplaseaza ofiterul starii civila cand el oficiaza casatorii pe banda rulanta!

Eu am patit acelasi lucru cu preotul, mi-as fi dorit sa fac cununia afara.........dar preotul mi-a zis sa fiu fata de treaba si sa inteleg ca timpul in care el se deplaseaza la locul amenajat si inapoi ar mai cununa o pereche....si in iulie e aglomerat si.......cred ca trebuie sa-mi iau gandul! Pacat....poate mai incerc si cu alt preot sa vedem... sau as putea incerca la o bisericuta mica unde nu e inghesuiala la cununii!

Recunosc ca m-am avantat si eu la catedrala mare, ca deh....e mai cu mot!

Krelia.........unde-s pozele???????????

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput