analize pentru inscrierea la cresa

analize pentru inscrierea la cresa | Autor: teresa

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, am completat cererea luni pentru inscrierea la cresa si pana acum n-am facut mare lucru cu analizele ca nu stim unde trebuie sa mergem. Pentru IDR-ul lui MAtei trebuie sa ma duc la Dispensarul TBC si ne aventuram azi sa vedem daca ajungem. Dar pentru noi, parintii, unde le facem? Ma refer la NRF (?) si RBW (limbi straine pentru mine). Poate ma puteti ajuta cu o adresa si un numar de transport in comun. Eu sunt din Bucuresti de origine si cand e vorba de drumuri mi-e groaza ca nu ma descurc deloc. In paranteza fie spus, nu vreau sa ma duc la medicul de familie sa cer informatiile ca e o scorpie si cred ca ma mut de la ea cu prima ocazie. Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pe toate astea poti sa le faci la o policlinica particulara pe bani. Sau la o policlinica de stat, platind taxa. Daca nu ai trimitere de la medicul de familie. Inclusiv IDR-ul copilului. Uite, chiar in Tineretului, pe Sincai este centrul Romar unde preturile mi s-au parut destul de rezonabile si arata OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teresa spune:

Am rezolvat cu MRF-ul. Poate imi poti spune mai exact adresa policlinicii particulare de pe Sincai. Eventual un nr. de telefon, please. Sper sa termin cu totul saptamana viitoare luni si marti, ca o lungim prea mult. Sau o alta policlinica particulara...

Mergi la inceput

Uite aici telefoanele de la Romar Sincai.
330.78.95, 330.78.96

Imediat de la statia de metrou Tineretului, cum o iei pe Sincai (la stanga, fara sa traversezi), in chiar cladirea mare de pe colt, in care este si Help Net-ul de la metrou. Numai ca mergi un pic de-a lungul cladirii, cam pana in dreptul statiei de autobuz. Intrarea e un pic pe lateral. Eu zic ca e imposibil sa-i ratezi.

Succes.

Mergi la inceput

Romar-ul le fac si gratis daca ai trimitere de la medicul de familie.

Reactia la tuberculina noi i-am facut-o la Medicover. Daca cumva nu-l fac la Romar, dar eu cred ca il fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Auziti dar daca iau de la medicul de familie adevreinta ca am analizele in dosarul medical e ok sau trebuuiesc efectiv valorile de la analize in dosar?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

De la medicul de fam iti trebuie lista cu vaccinurile facute (dovada de vaccinare ii zice) + rezultatele de la analize (in original)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

copiilor le-a cerut coproparazitologic, IDR (dr. nu a facut, pt. ca dupa parerea ei BCG-ul dureaza cel putin 4-5 ani, si a considerat ca e o prostie sa intepam copilul- eu am fost de acord!) si vaccinarile, la noi prima oara a cerut MRF si sange, a doua oara (anul trecut) cand am dus-o pe Lili la cresa, nu ne-a cerut nimic. Cica s-au schimbat vremurile.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Eu chiar nu stiu cine este responsabil cu luarea deciziilor referitoe la actele medicale necesare, fiindca in fiecare an au avut alte cerinte! Da` anul asta la noi chiar ca au sarit calul cu ce cer. Si bineinteles ca trebuiesc facute undeva la particular ca la policlinica e prapad ( imaginati-va ca toti lasa pe ultimele zile!).
La mine a fost chiar mai penibil, ca dr. de familie si-a luat concediu pana pe 12 septembrie(nu a anuntat nici un inlocuitor!) asa ca pot sa imi iau adio de la trimitere pt analize.Si ma gandesc cine sa imi dea fisa cu vaccinari ( ca dr. nu are nici asistenta macar!) Degeaba platim atat la asigurari ca niciodata nu putem beneficia de aprope nimic . Ghinion de cel ce este bolnav sau are nevoie de medic!!

Mergi la inceput