nu-mi place!
Raspunsuri - Pagina 8
mamica dulce spune:
noo,ca m-ai facut tu pe mine de data asta mai naranceo.Si nu te mai da lovit ca nu te-am facut nici obsedat sau altfel,am zis clar ca dupa parerea mea,ai sarit calul.Ce faci..citesti selectiv sau nu te tine mai mult de un paragraf,probabil.
Ce sa zic,tu esti ala de gasca si io stric kefu' populatiei .Pai sa ma risc si sa va spun ca tocmai persoanele de gasca m-au exasperat cel mai mult,vine unul si le da cu sperma-n gat si se rade muamaaa ce nostim e mai si se distreaza ca niciodata la o mistocareala ieftina pe spinarea unui subiect propus ca o dilema,ca o situatie delicata.Uite greierash ca te-a lamurit poezia,bagatzi su-un maiculitza mea la sfarsit si punem de-o manea de batatura.Asa ca-n gashca !!
Eu,ca spargator de gasca as fi deschis subiect separat la zona zoster sau la un oki rade si as fi mistocarit la greu.,ca e chiar nostim subiectul..asa cum am zis si mai sus dar m-a priceput peshte!
Io ca-s mai sensibila am zis ca or mai fi fete care au cate o dilema si care citind ce se ajunge din ea n-or sa mai indrazneasca sa posteze in veci.Si poate chiar ar avea nevoie.
Atata frate cu empatia pe forum.Aviz amatorilor..cele cu probleme intime pe care nu aveti cu cine sa le discutatzi,,postati aici pe forum,se gaseste lume de gasca la greu.
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
Helenutza23 spune:
mamica dulce iti dau dreptate!
si sa nu imi spuna mie nimeni ca nu's de gasca numai ca nu's din gasca lui! totul tine de respect si de bun simt... dar se pare ca nu avem la ce sa apelam in cazul unora....
Ramonika spune:
deh... unii au simtul umorului, altii nu prea... 
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
adi_dalma spune:
Ai dreptate Ramonika... oamenii nu sunt egali.
Si gradul de toleranta difera de la o persoana la alta. Si respectul . Si multe multe altele.Si simtul umorului. Si al ridicolului.
Mie mi s-a parut deplasat ca unei femei care si a exprimat repulsia fata de 'ceva' sa i povestesti si sa glumesti pe ceva mult, mult mai mult decat cred ca poate accepta.
Este ca si cum ai avea repulsie la parul de animal de pe covor si ti l pune cineva in farfurie sa l mananci.
Teuta ... este adevarat ca intr un cuplu este totul permis ... nu intereseaza pe nimeni ce fac si ce vorbesc 2 oameni care se iubesc..si care mai sunt si casatoriti.
Dar una este sa ceri un sfat sau sa ai o 'dilema intima' si alta este sa mergi la extrem, cum s a facut mai sus. Este ca si cum ar intra cineva cu cizmele pline de noroi in casa ta.
Naracea 'si a luat jucariile si a plecat'.Si el va intelege candva punctul meu de vedere .Poate cand va vedea ca a iubi femeile nu e totuna cu a iubi "Femeia".
BraveGirl spune:
Ca sa spulber dorintele persoanei care viseaza sa fie o combinatie intre porc, curcan si nu mai stiu ce....afla de la mine (ca sunt medic veterinar in devenire) ca la porc orgasmul nu dureaza 30 min, ci actul sexual dureaza destul de mult( adica de la intromisiune pana la ejaculare trec cam 10 -20 de min, spre deosebire de taur care dureaza cateva secunde) si cantitatea de sperma este mare...iar despre curcani nu am auzit sa se faca recoltarea materialului seminal. Se practica la catei, tauri, armasari, vieri...
Corina
Albumul meu
karmyna spune:
si noi facem tot asa.dupa...mergem si facem dus impreuna si iar ne vine cheful de iubit sub dus si e kool de tot..iar eu daca mas ridica sa ma duc singura sa ma spal nu sar supara pe mine stiu ca dupa cateva minute apare si el sub dus:))..eu vorbesc despre orice cu sotul meu nu imi e rusine .de aia mia dat gura dumnezeu ca sa pot vorbi..
pe curand
carmenn
greierash78 spune:
Bine ai venit pe forum!Cat desprea subiect, fa-l tu sa fie de actualitate!Uitasem de subiect, dar am recitit...shi m-am amuzat de raspunsuri!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78