nu-mi place!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asaaaa...am citit toate paginile (m-am uitat pe gaura cheii) si am stat cumintica, dar nu mai pot. Poate de aici vine salvarea mea:
Mai, dragilor, io care ma strofoc de 4 ani sa raman gravida si nada, ziceti ca trebuie sa folosesc cosmeticele in alte partzi si cine stie???

Chiar toate cremele sunt cu spermatozoizi? Si daca vreau sa iasa blond cu ochi albastri ce gama de produse imi recomandatzi???

Narancea, esti super. Ramai cu noi la femina intim ca deja am uitat ca esti berbant

Aaaaa..uitasem ceva. Am citit de curand ca cea mai ciudata meserie din lume e masturbator de curcani. O avea vreo logica?!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teutza spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Aaaaa..uitasem ceva. Am citit de curand ca cea mai ciudata meserie din lume e masturbator de curcani. O avea vreo logica?!

quote:
Originally posted by Happyalex
La porci orgasmul dureaza 30 de minute. (In viata viitoare as vrea sa fiu porc.)

Oamenii si delfinii sunt singurele specii care fac sex de placere. (Oare de asta zambeste Flipper mereu?...Si porcii au 30 de minute de orgasm . Nu mi se pare corect...)

Unii lei se imperecheaza de peste 50 de ori pe zi. (In viata mea viitoare inca imi doresc sa fiu porc...calitatea inaintea cantitatii)

hey, hey, hey... adica pana si curcanii au parte de asa ceva?! nu se poate tre sa aleg...ori curcan ori porc..auzi 30 de minute, sau ca leii de 50 de ori pe zi...hmm o cobinatie ceva ...imi doresc intr-o alta viata sa ies ceva gen PorcoCurcoLeOm... interesanta combinatie !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana69us spune:

Dar la leu dureaza doar 12 secunde....Cred ca si cantitatea mai conteaza,nu??

Mergi la inceput

nu te tenteaza combinatia?adica sa o faci de 50 de ori sa ai de fiecare data orgasm 30 de minute si cateodata sa mai ai si un masturbator langa tine+ placerea...

sorry ca sunt off topic dar nu am putut sa ma abtin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Ce m-am mai distrat.
eu stiam ca manechinele isi dau cu sperma pe fata sa nu faca riduri.Am avut si eu o tentativa ,dar am lasat-o balta.
Chiar citeam ca in viitorul apropiat ,va iesi o crema impotriva ridurilor numai pe baza de sperma.

Narancea.......asa ma distreaza interventiile\inventiile tale.
Si ma tot chinui sa-mi dau seama de unde ti se trage ""simtul umorului"",din partea daneza sau cea romana
Uite iti fac cinste cu o norvegiana....de aia alkoholfritt,nu de alta dar prea mult alcool face rau la.

Mergi la inceput

mai greierash...spune-ne si noua ceva...ce ai facut, ca deja din subiectul tau o cam luam pe batatura si poate cine stie, tu ai spus ca e un subiect destul de intim, sa nu cumva sa te fi suparici acu pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu nu stiu ce va distreaza asa cu foc si ce-l tot gadilatzi atata pe narancea asta care are niste interventii cel putin mitocanesti si vulgare,cel putin in cazul asta.
E clar ca pe greierash a ros-o mult timp subiectul si a durat ceva pana sa se incumete sa scrie fiind atat de intim.Mai macho man,unde ti-e sensibilitatea..Toate poantele de la subiect sunt super dar interventiile lui sunt ..

Narancea ..sa nu crezi ca-s cu tzolul in cap ,ma rusinez si ma oripilez toata de vorbele tale de duh,ba din contra eheeei,te fac din vorbe oricand,dar cred doar ca ai exagerat la topicul asta.Fara suparare,n-am nimic cu tine,ba chiar ma distrez la interventiile tale,dar acolo unde-si au locul,unde se potrivesc.Intr-un anumit cerc de prieteni si la un anumit fel de discutii as spune probabil aceleasi chestii sau m-as distra daca le-as auzi,dar in cazul de fatza ai sarit calul.
parerea mea.
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Narancea draga fii mai cu bagare de seama in ce psui ca teutza are numai 17 ani, e un puiutz...pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Sunt chiar uimita pana unde a ajuns discutzia asta despre sperma barbatzilor!!!!!
Teutza, sa shtii ca nu m-am suparat, chiar m-am distrat pe cinste!Intre timp am vb cu sotzul despre asta (eu mai vb cu el de acest subiect shi mai demult, dar fara....sa luam masuri)shi mi-a spus ca daca el ar femeie ar proceda la fel, nu il deranjeaza deloc ca dau la baie (bine....asta dupa ce ma pisicesc pe langa el vreun minut doua)!pana una alta.....facem cu "love plus" shi o data sau de doua ori.... fara (ca ce e mult strica!)

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hahahaha ok mamica dulce, esti tare si imi dau zeama ca tu ma potzi face din vorbe oricind si cel putzin in cazul asta .... hahahaha da fi fata cu cap, da ? nu itzi pune mintea aia atit de desteapta sa coboare la un mitocan ca mine...

naaaaaaaaa ok fetele de gasca, a venit ziua, ora, clipa, så va zic s-a tot scris ce era de zis la subiectul asta, de acum in lipsa de ceva mai bun se va trezii tot timpul cite una sa ma acuze de toate cele. asta e riscul cind intra omul in lumea voastra, imediat potzi fi acuzat de mitocan, porc, obsedat sau mai stiu eu ce, dar pentru voi astea de gasca, se merita riscul !

ciao bao si un pentru fiecare

inainte de plecare
vreau sa-mi dau parerea mea
lasatzi pe picioare
si-i spalatzi dimineatza

Mergi la inceput