nu-mi place!
Raspunsuri - Pagina 6
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by narancea
pofta de ceva-n git ? daaaaaaaaaaa da nu in gitu meu !

cata
adi_dalma spune:
Am urmarit acest subiect sa vad pana unde se poate ajunge...
Sincer barbatii care intra pe "Femina intim" mi se par niste pusti obraznici, care tr cu ochiul prin gaura cheii de la baie si stau langa fusta mamei in permanenta...
Sincer .. nu m am amuzat deloc si de la o problema ridicata initial (care avea dreptul sa fie aici, pe femina intim) s a ajuns la o discutie mai mult sau mai putin fara perdea care parca parca aduce aminte de site urile pt adulti , nu "despre copii"
narancea spune:
adi dalma daca zici ca ai urmarit acest subiect, inseamna ca tu esti aia care te uitzi pe gaura cheii. eiiiiiiiiii si ai vazut pina unde s-a ajuns ? s-a ajuns pina la urma in git ! vezi ce e si viatza asta, totul e atit de periculos, nu mai ai loc nici pe forum de o discutzie fara perdea....
adi multzumim de interventzie, o sa te pastram in inima noastra ca pe ceva deosebit ! este fetelor ? 
adi_dalma spune:
Deci se confirma... un biet pusti obraznic.Si patetic... ne jucam de cine zice ala este sau ce???!!! Nu m am uitat pe gaura cheii ci era un topic care mi se adresa femeilor, nu barbatilor.
Apoi nu cred ca este cazul sa continui cu mitocanii.
Oricum nu ti voi mai raspunde pt ca se vede treaba ca nu avem aceleasi arme.
Si sincer.. discutiile fara perdea au savoarea lor este adevarat dar intr un anume mediu...
Nu mi face declaratii .. cel putin nu in numele tuturor. Nu cred ca esti cel mai reprezentativ personaj pt acest forum.. si nici cel mai simpatic (mie cel putin).
doruletz spune:
vere narancea, "pusti obraznic"
ce esti, ia treci acasa in scandinavia ta bre, ca te asteapta gasca de adolescenti acolo 

acu vaz io de ce vii tu p'acilea, iti plac complimentele cu privire la varsta, hehe, intelegem noi
teutza spune:
ma bag si eu in discutie, desi nu sunt un membru reperzentativ...vreau doar sa imi spun parerea...
sincera sa fiu, vorbind la modul cel mai serios, sunt de parere ca orice lucru ce tine de v.s(inafara contraceptie) , tratat cu prea multe seriozitate declanseaza inhibitia. glumele facute au avut rolul de a slabi incordarea lu' greierash fata de momentul respectiv, un moment neplacut pentru ea.
si inca ceva, desi este o discutie in femina intim, nu vad de ce interventiile unui barbat sunt nebinevenite, ca pana la urma nu ne ferim de partenerii nostri cand vine vorba de noi, de ceea ce ne place si ce nu, de ceea ce ne doare, de problemele noastre.
asa ca greierash , lasa inhibitia deoparte, daca ai retineri in ai ii spune sotului tau ca nu iti place treaba cu "samanta lui", inceraca sa abordezi altfel discutia asta. spre exemplu gaseste pseudonime pentru zona intima, sau chiar si pentru actul in sine. cand vine vorba de sex, vine vorba totodata de placerea amndorura, asa ca spune lucrurilor pe nume, metaforic. si cu siguranta comunicarea va fi mai lejera, iti va fi mai usor sa vorbesti despre "ala micu" decat despre penis, si tot asa. sper ca ai inteles ce am vr sa spun
concluzia <<punctul meu de vedere>> fa comunicarea mai lejera folosindu-te de putina imaginatie si putin umor. nu-ti fie teama ca o sa pari ridicola... aaa si am spus putin umor, sa nu aiba cumva sotul impresia ca razi de el. in rest... totul e permis :P
narancea spune:
adi dalma tot respectul meu, esti foarte asa. iarta-ma ca m-am nascut si eu pe lumea asta, da vina nu a fost a mea. vina mea e ca continui sa traiesc... 
zarumina teutza si sa traiesti nea dorele
adi_dalma spune:
Narancea ...Hai ca te am iertat ca te ai nascut.
Crede ma nu sunt retrograda... dar sincer discutia a ajuns prea departe.
Si eu imi cer scuze (pe bune acum)ca am intervenit.Si daca te am jignit.
Nu era treaba mea sa ma b.
teutza spune:
quote:
Originally posted by narancea
zarumina teutza
si picioru', narancea, ca e din acelasi material :)) :P
narancea spune:
pai si picioru teutza
ba chiar pe amindoua.....![]()
adi dalma hai la pace
pentru ca esti buna si iertzi 
si acu sa revenim la oile noastre, ce facem cu