copii capricorn (3)
Raspunsuri - Pagina 4
april spune:
quote:
Originally posted by adana
Buna dimineatza
Ne primiti si pe noi in listutza,ca si noi sintem nascuti pe 3 ianuarie 2005,inca nu stiu daca sintem incapatinatzi,dar sintem frumosi si cuminti,si cam puturoshi,ca nu vrem sa zicem nici mama,nici tata nici altceva si nici sa mergem de-a bushilea,vrem direct in picioare
Mamica de Sebastian
Sebastian
sunteti pe listuta.
bun venit

dada
ioana_du spune:
Buna!
Nu am mai postat de foarte multa vreme aici, nici nu stiu daca ma mai tineti minte, asa ca recapitulez: sint Ioana si am o Bianca nascuta pe 22 decembrie 2004, exact la granita intre sagetator si capricorn. Nu stiu inca ce are din fiecare zodie, stiu ca e incapatanata, "vorbareata", foarte sociabila, neastamparata si frumoasa foc.
De altfel avem si poze care sa ateste acest lucru.
Va pupam.
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
helbi spune:
Neatza,
Ioana ce ochi mari are Bianca ta!!!! A crescut mult ed cind nu ai mai dat pe la noi:-))
In rest, noi suntem inca bolnavioare, dar tonice si cu chef de joaca. De luni mergem iar in gradi.
april spune:
Buna tuturor.
Nu inghetati? A venit iarna.
Mai rarut cu plimbarile
, mai mult prin casa.
Daca tot e frig, noi asteptam pe MOSU'.
Andrada deja ii scrie scrisoare. Ea, saracuta, cum vede ca vine iarna incepe cu scrisoriule, cu drumurile pe la magazine sa-mi arate cam ce ar vreea de ziua ei.....Eiiiii, cam repede a apucat-o, dar ce sa-i faci??? Fiind nascuta aproape de Craciun stie ca Mosu' a adus-o sub bradulet. Si ma tot intreaba " Cum m-a scos din burtica si m-a pus sub bradulet???" Si eu ce sa-i spun? Ea stie ca Doamne, Doamne pune bb in burtica la mami, acolo creste si.....mai departe??? stie ca eu am luat-o de sub bradulet cum a adus-o Mosu'. Lipseste o parte si nu stiu cum sa o completez? Aseara am fentat-o, am schimbat subiectul. Dar cum a ajuns din burtica sub bradulet? Cum a iesit ea de acolo??? Ce sa-i spun?
dada 
helbi spune:
Buna,
la noi e soare, si desi bate vintul, acum e caldut!
Si Bianca asteapta Mosul, ca stie ca dupa ce pleaca el, se apropie ziua ei
.
Ea nu m-a intrebat pina acum cum a ajuns in burtica mea, dar stie ca nenea dr. m-a taiat pe burtica si a scos-o pe ea (asta pt ca eu am cezariana).Asa ca noia m rezolvat ultima parte, vai de mine cind va pune intrebarile legate de prima parte![]()
helbi spune:
Cam linist epe aici.
Anina, cum se simte Cristina? Speram ca bine is ne gindim mereu la voi. Pupici de la Bianca 
april, sa stii ac si eu ma bucur ca anul asta, pin acum cel putin, a plouat f. putin la noi. Putin fata de ce inseamna sa ploua la Frankfurt. Si azi a fost o zi frumoasa de toamna, cu soare, dar gerutz!
Ce mai fac ceilalti capricornuzti!
madalinad spune:
noi facem bine, crestem frumos si incapatanat... ma tot minunez de copilu' meu ce istet e, ce memorie de elefant are, dar "rasfoind" inceputurile topicului vad ca si alti capricorni sunt la fel. stie deja toate culorile si ne zapaceste pe strada ca ne spune ce culoare are fiecare masina, stie care e stanga si dreapta, are memorie vizuala si e innebunit sa "scrie". pe de alta parte, recunoaste imediat tot ce ii desenam noi! hai ca ne-am laudat destul... in schimb are o manie cu aruncatul jucariilor de toti peretii, la 1 an si 9 luni e inca un apucator de tot ce prinde si a in ceput din nou sa bage in gura toate prostiile. evident ca nici nu ne baga in seama cand ii spunem ca nu e voie!
madalina
poze
april spune:
madalina, e numai inceputul. Andrada se opreste la fiecare magazin si se apuca sa "citeasca" cum stie ea mai bine. Stau oamenii si se uita la noi cum le zicem pe litere si ne chinuim sa legam cuvintele... la aproape 6 ani.
helbi spune:
April, nici Bianca nu citeste inca cuvinte, dar, daca o pui sa scrie si-i spui cuvintul pe litere, atunci i-l scrie bine. In vara am auzit de un baietel de 6 ani care incepuse sa scrie. Si i-a zis bunica sa scrie "COCOS". Ei bine, de scris l-a scris bine, dar de citit a citit "GAINA"
. Am incercat-o si eu pe Bianca si mi-a citit fata corect "COCOS"