copii capricorn (3)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Nina, ce mai face micuta? Speram ca bine si-idorim mult asanatate!
Noi am inceput de duminica trecuta dansuri populare , iar de 2 sapt. si dansuri moderne (vinerea). Pina acum vad ca se impaca bine cu ambele profesoare si zice ca-i place (mai putin muzica populara..dar, mai incercam).
Ieri am fost la piscina si a sarit de la tramblina de 3 m, apoi s.a urcat pe un Iceberg (era ca un perete pe care te poti catara), situat in mijlocului bazinului de 2,2 m. Si.a sarit in apa.
Apoi, am asistat al fel si fel de jocuri si concursuri in piscina. Dragut organizate si atmosfera super! Am stat 4 ore jumate, in loc de 2 jumate cit platisem initial (normal ca am platit extra, dar i-a placut).
Azi e acasa ca e ziua Germaniei si e totul inchis. Am facut ceva liniute-bastonase, s-a uitat putin la TV si acum a zis ca-i obosita si ca merge sa doarma putin!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
april spune:
Draga Nina, abia acum am citit msg tau. Imi pare nespus de rau pt micuta. Daca nu te superi, cat i-a iesit glicemia? Andrada a avut putin marita glicemia anul trecut la o laringita. Apoi a revenit in limite normale, la limita superioara a nivelului optim.
M-a socat ce am aflat. Nici nu stiam ca poate fi asa brusca evolutia. Va doresc putere. Multa putere. Doamne ajuta. Sa ne ti la curent. Toate cele bune micutei Cristina. Va pupam.
madalinad spune:
mai primiti un mic capos mare? se numeste serban si e nascut in 18 ian. 2004. e un frumos (vedeti pozele) un destept (aici trebuie sa ma credeti pe cuvant...) si un mare incapatanat... trebuie deja sa recurgem la tot felul de tertipuri ca sa-l convingem sa se imbrace, manance, sa se urneasca de pe jos din parc, sa nu strice tot ce prinde... dar si cand e in toane bune, ne topim... sunt sigura ca vor urma "vremuri grele", deja e la faza cu NU, nici nu te asculta, intai baga nu-ul si dupa aia, daca e totusi vorba de ceva interesant, binevoieste sa fie de acord. plus ca are o energie, parca e titirez!
madalina
poze
april spune:
quote:
Originally posted by madalinad
mai primiti un mic capos mare? se numeste serban si e nascut in 18 ian. 2004. e un frumos (vedeti pozele) un destept (aici trebuie sa ma credeti pe cuvant...) si un mare incapatanat... trebuie deja sa recurgem la tot felul de tertipuri ca sa-l convingem sa se imbrace, manance, sa se urneasca de pe jos din parc, sa nu strice tot ce prinde... dar si cand e in toane bune, ne topim... sunt sigura ca vor urma "vremuri grele", deja e la faza cu NU, nici nu te asculta, intai baga nu-ul si dupa aia, daca e totusi vorba de ceva interesant, binevoieste sa fie de acord. plus ca are o energie, parca e titirez!
madalina
poze
s-a facut
![](albina.gif)
poze
Bobita spune:
Nina, imi pare rau de mica Cristina, dar asa cum spunea Rufus trebuie sa vedeti partea buna a lucrurilor. Dumnezeu sa va ajute!
Capricoarna mea micutza, Amina, a avut saptamina trecuta rubeola. Pina sa erupa a facut febra 40, de ne-am speriat si am indopata-o cu amoxicilina.
V. Erica spune:
Intru si eu sa va salut si sa urez Bun venit! celor noi.
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Salutare si din partea unei capricornute bolnavioara de scarlatina.
Am fost azi sa facem vaccinul antigripal si cum de 2 zile se plingea de dureri in git, iar cind si cind de dureri in partea dreapta i-au facut pe loc proba la urina si au descoperit infectie, apoi, uitindu-se pe burtica...scarlatina. F. cea mai usoara, fara febra, fara limba cu punctulete pe ea, etc...dar totusi.....a primit antibiotic dupa carea m umblat de nebune 2 ore in oras ca nu-l gaseam, maine sta acasa si de luni inapoi in gradi!
Va dorim multa sanatate!!!
adana spune:
Buna dimineatza
Ne primiti si pe noi in listutza,ca si noi sintem nascuti pe 3 ianuarie 2005,inca nu stiu daca sintem incapatinatzi,dar sintem frumosi si cuminti,si cam puturoshi,ca nu vrem sa zicem nici mama,nici tata nici altceva si nici sa mergem de-a bushilea,vrem direct in picioare