Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (102)
Raspunsuri - Pagina 3
kity2004 spune:
AndreeaBanica! La Multi Ani! pentru ieri !( cu scuzele de rigoare ca e cu intirziere )
Mitzura, la noi mucii trecu cu spray cu apa de mare Humex .
Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu
roxanaz spune:
sper sa fie ok in tren, ca vom fi la vagonul de dormit...si cum iepurele doarme noaptea neintors....sa nu fie probleme. multzamim de urari tuturor!
vrabiuta spune:
noi am luat covorasul de la un magazin de copii din dr taberei. nu aveau decat cu flori... celelalte tot piese asa mici au? ca eu m-am saturat sa le caut pe sub toate mobilele si as vrea unul cu piese maaaari
pentru muci nu i-am dat nimic, am tot sperat ca trec (eu sunt si am fost dintotdeauna anti-pastile). dar deja e o saptamana de cand au inceput, asa ca o sa chem doctorita sa se uite un pic la ea.
roxana - drum bun! mergeti cu trenul de zi sau de noapte?
ina - deocamdata ma inteleg bine cu bona, nu imi iese din cuvant si e grijulie cu pisicuta mea. dar sunt doar primele zile. mai astept un pic pana sa ma pronunt.
foto
roxanaz spune:
Oana, Humex e sirop cu carbocisteina...nu spray cu apa de mare.
Marcela, am scris ca plecam in seara asta.
carmenp spune:
Roxana, Rainbow in the dark??
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august si tzucurica fara motz
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
ANDREEABANICA spune:
Mey,curcubeule din intuneric(frumos,ce sa zic,imi place),drum bun cu uuuu-ciuciu si distractie placuta.
Pupicei muciosilor si cacaciosilor ca-s cam multi,vad eu.
Oana,iti multumesc frumos de urare.
Marcela,frumoasa fiita asta de pica si a crescut mult,gata mai are si ea un pic si intra in clubul copilasilor,ea e ultima bb-lusa
Simona,petrecere frumoasa...o sa vad eu pozicile cand ma intorc
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
roxanaz spune:
hihi, da, este titlul uneia dintre melodiile mele preferate si ma binedispune.
va pupez, sper sa mai am timp sa intru later ca is in crize acu cu unul dintre site-uri.
pup!
philip spune:
neata
noi tot mucosi suntem, am inceput sa n obisnuim cu starea asta. aseara a plans si-a urlat vreo ora inainte de nani, nu's ce-o avut. si totul a inceput la masa, abia ce se asezase si el si rodea o felie de rosie. eu presupun ca si-a muscat limbuta sau ceva ca altfel...
a, am fost si-am cules din camp rosii, ardei, pepene galben, aici sunt astefl de ferme unde te autoservesti. niste produse delicioase si nu va spun ce placere mi-a facur sa le iau direct de la sursa.
pupi a papat bine ieri, doar aseara dupa faza cu rosia n-a mai vrut, abia daca a but ceva lapte inainte de culcare.
sunt pe-aici
philip&andreea
mitzura spune:
Pai noi am fost la doctor, si ne-a prescris, ser fiziologic, scos mucii si apoi Bioparox. Si cate o picatura de vitamina A in fiecare nara, ca cica lubrifiaza mucoasa. Da intrebam asa ca sa compar tratamentele.