Aspirante optimiste (151)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pup si eu optimistele pe ziua de azi !

Dana, ma bucur ca ai reaparut! sper ca ti-a priit pauza din toate punctele de vedere!

Lachi,fata fericita,ai avut o vacanta ca-n visurile mele recente!sper sa mi se indeplineasca si mie pe saptamana viitoare bucata cu muntele!si zici ca Lachione a cam tremurat? ca ma gandeam s-o fi luat si eu pe Less a mea in Delta,dar mi-era sa nu sara in apa dupa pasari .

Cristabb,si eu stiu tot asa:daca iti ies 2 liniute la testul de ovulatie,trebuie sa prestati in 24-max 40 ore .

La multi ani si tuturor Sarbatoritelor si Sarbatoritilor de azi!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

LA MULTI ANI, fetelor si sa vi se indeplineasca dorinta cea mare stiti voi care...

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

La multi ani tuturor Alexandrelor si pt sotii vostri care mai sunt Alex....sa va vedeti visul implinit

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=9" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

La multi ani, gagici. Sa fiti sanatoase si sa ramaneti optimiste.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor !

eu sunt in ziua 2 la Sovata si am intrat acu pe net sa zic LA MULTI ANI pentru Mirelush - Relya, Sanziana si Fanta !!! Sa fiti sanatoase si tot binele din lume vi-l doresc ! Multumesc Sanziana ca nu m-ai uitat,
Tmihaela si Thea, pentru felicitare si SMS si tuturor de urari !

felicitari noilor gravidutze (nu am citit din urma,dar sper ca au aparut gravide la orizont) bafta multa si optimism tuturor aspirantelor ! Baimareanca mea Elli, ma bucur sa te "revad" din nou, cu toate ca preferam sa te vad la gravidutze, dar las ca se va intampla si asta mintenas !!!

io ma namolesc la greu
sa fie goala lista pana ma intorc, ok ? sa va caut la gravidutze !
pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Relya, si toate fetele care sarbatoresc La multi ani!

Bun venit celor ce s-au intors din concediu, dar si noilor venite.

Fetelor, cine ma poate lamuri..... azi e ziua 29, graficul total aiurea, variaza de la o zi la alta..... azi a fost a doua oara in viata mea cand am avut (zic eu ca asta era) albus de ou, si muuult... si prima oara a fost acu vreo saptamana..... dar culmea, in reprize scurte.....adica am observat mergand la baie..... dar ce am curatat atunci cu hartia, asta a fost tot.....dupa o ora nu mai e nimic. Prima oara am luat pe deget.... ca o masa mucilaginoasa.... asa trebuie sa fie???? si de ce iese afara, de ce nu sta la locul corect, pe col adicalea?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

la multi ani fetelor si multa sanatate va pup

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata fetele frumoase!!! LA MULTI ANI TUTUROR ALEXANDRELOR (chiar daca cu intarziere) SANATATE MAXIMA SI CAT MAI REPEDE VISE IMPLINITE!!!!!

Pup frumoasele!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

Salutari tuturor!!!
Va anunt cu bucurie ca sunt si va doresc la toate ,cat mai curind,sa aveti"burtica"
Va pup pe toate si..ne vedem la...

pupici

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

felicitari, anca! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

sorina, ne bucuram pt tine si abia asteptam povesti

fetelor eu sunt cuprinsa de febra primei inseminari

pup toata lumea!

Mergi la inceput