Aspirante optimiste (151)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elli spune:

Salutare tuturor,

N-am mai fost pe-aici de multisor si nu vreau sa cred ca unele din fete inca n-au plecat la cele cu . Desi nici eu nu-s mai rasarita. Insa luna aceasta sper sa incerc o inseminare (prima). Cam dupa cite ar trebui sa ma deprim din nou, ce credeti?

Glumesc, dar uneori, mai ales in ziua aceea din luna, chiar ca sunt la pamint. Noroc ca a doua zi ma consolez si mai sper vreo 28 de zile. Si tot asa de la o luna la alta. Voi ce metoda aveti?

Mult succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Elli, bine ai revenit si ma bucur ca ai scris.Daca ai sa citesti din urma ai sa vezi ca pt fetele care nu-s optimiste este rezervat un coltisor de pedeapsa,asa ca nu cred ca-ti doresti asta si sper sa va vad pe toate cat mai optimiste, fiinca altfel si nu cred ca vreti asta.
V-am spus sunt cu ochii pe voi..

si o

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

nu am mai scris de mult dar am fost in concediu si am plecat la mare iar la intoarcere am fost la medic si mi-a zis ca nu mai am nici un chist si ca totul este bine. deocamdata asta mi-am dorit,sa fiu bine si cine stie poate vine si bebe. va pup pe toate si numai bine.

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna dimineata fetele motatele!
La multi ani pentru Fanta, Relya si Sorina . Sa aveti parte de tot binele din lume si in primul rand de ceea ce va doriti mai mult si mai mult. Multa sanatate, rabdare si putere pentru a trece peste tot ceea ce ne asteapta (de bine, binenteles).
La multi ani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fete frumoase.
LA MULTI ANI! FANTA,RELYA,SORINA, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti.

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele de ALEXANDRU, ALEXANDRA, azi de sf.lor.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

celor ce poarta numele de Alexanda si Alexandru

o zi buna tuturor

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare!!!
La multi ani, sarbatoritelor de azi,multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor!!!

Tumpi , s-a rezolvat intre timp problema.

Pupacesc fetele.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

cristabb Am aflat o chestie: cica dupa ce rez la t. ov. e pozitiv cel mai bun moment pentru ar fi peste 24 de ore dar nu mai tarziu de 48 de ore. O fi asa? N-o fi asa? Incerc luna viitoare. Teste mi-am luat deja Dr. Sigur....
Vit E iau cum zice Livia:z5-19. Acid folic tot timpul.
De Trecid intrebam si eu cand se ia dar am citit ca (cica) intre z9-12. Asa o fi? Mai are cineva vreo parere? ilenya pe unde esti ca sa ne scoti din nestiinta?

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

LA MULTI ANI tuturor ce isi sarbatoresc ziua de nastere si nume azi,sa fiti sanatoase sa vi se indeplineasca toate dorintele sa fiti sanatoase

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabb spune:

la multi ani, la multi ani Alexandre ,
multumesc pentru sfaturi fetelor. Deci nu-mi ramane decat sa trec la treaba .multe lucruri interesante aflam aici. am citit pe undeva ca in timpul tratamentelor hormonale flora vaginala se modifica. din cauza cantitatii mici de estrogeni zona e cam uscata sau apar secretii grunjoase care provoaca usturimi . ati patit asa ceva?
va pup

Mergi la inceput