Mamici si bebelusi de iulie - august (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Andre_ea si eu i-am luat suzeta Sarei si nu o vrea. Asta e!
Cat priveste tinutul in brate si noi o tinem, macar sa o alint eu cat pot, ca si asa viata nu alinta pe nimeni.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Andre_ea, si eu patesc la fel cu Ioana, dar numai in timpul zilei. Sa stii ca nu este o forma de alint, ei se simt in siguranta la tine in brate, iti simt vocea si bataile inimii ca in burtica acolo unde le era cald si bine... asta este... Ioana a urlat ieri toata ziulica, seara era rupta de oboseala, mi-a dormit azi noapte 7 ore si jumate... Asa ca ieri am tinut-o numai in brate, cum incercam sa o asez in pat plangea... Mai sunt si colicii care ii supara si numai caldura de la tine din brate ii linisteste.
Mult succes!!!!! Daca ai de facut cate ceva prin casa e mai naspa, eu o am pe mama care se ocupa de tot, slava Domnului!!! ma ajuta enorm!!!!

Monai, ai perfecta dreptate!!! Sunt ata de mici si neajutorati! Doamne, eu as tine-o pe a mea tot timpul in brate numai sa n-o aud ca plange si sa n-o vad ca se chinuie!!!

Pupici

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Monai, noi la Venetia am conceput-o pe Ioana Alexandra, asa ca pentru noi are o valoare romantica imensa locul acela... Sper ca vacanta voastra sa fie foarte placuta la Venetia!!!!

Pup

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Bravo KULTA !!! BINE AI VENIT SEBI ! Ma asteptam eu la o asemenea veste, azi-noapte chiar m-am gindit la voi.
Minunea mea astazi a implinit 2 saptamini.E in continuare cuminte, plinge doar cind are motive adica cind ii e foame sau are pampersul murdar. In rest doarme, maninca si a inceput de 2 zile sa mai tina si ochisorii deschisi ascultind parca la ce se petrece in jur.Si eu il tin in brate,citeodata si atunci cind nu plinge pt.ca mi-e tare drag si imi place si mie sa-l simt atit de aproape.Vorbesc cu el,aseara am si dansat un pic cu el in brate.Astept cu groaza zilele de colici si pina atunci citesc de la celelate mamici cu puiuti mai mari ce se intimpla.Fetelor sunt tare happy ce sa mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Kulta .FELICITARIII!!!!!!!!!!! Bine ai venit pe lume puiule Sebastian!!!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Acusor, in caz ca nu ai nascut inca , sa stii ca m-am gandit sa iti scriu dar bebe nu ma lasa, iar cand ma lasa bebe pic si eu de oboseala. Deci, in legatura cu dna dr, eu zic sa ai incredere in ea si sa fii increzatoare. Eu sunt foarte multumita de felul cum s-a comportat si s-a ingrijit de mine la nastere. Chiar daca ea o sa fie plecata sunt convinsa ca te lasa pe maini bune. In cazul meu a venit la spital doar cand a venit momentul sa nasc (pe la 4 jumate dimineata, in conditiile in care cu o noapte ianinte mai avusese o nastere la ora 2)dar pana atunci a dat indicatii celor din maternitate cum sa se ocupe de mine, ce injectii sa imi dea, sa imi puna epidurala... Iti spun asta pt ca am vazut in sala de nasteri si fete care nu aveau doctori asa de atenti si le-a fost mai greu. Asa ca eu zic sa nu te sperii pt ca e un dr pe care te poti baza si sigur te lasa pe maini bune. si iti tin pumnii.

Povestea nasterii minunii mele o sa o scriu mai tarziu, ca acum nu mai pot sta.

cami si ANA MARIA 17.08.2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Cami, saru'mana pentru incurajari. Asa m-am gandit si eu. Nu cred ca ma lasa de izbeliste, ca sa zic asa. Ma gandesc ca poate a luat in considerare si cotizatiile mele de cate ori am fost la control. Si andre_ea, mi-a dat sperante ca o sa fie bine. Si dr. ei tot pe dr. Moarcas i-a recomandat-o cand a plecat in concediu.

Poate cand ai timp ne spui si povestea nasterii. Sunt curioasa cum s-a intamplat asa repede. Cand ne-am vazut la control erai in asteptare.

Pupici
acusor 40+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna!!
Fetelor am si eu o intrebare:
Eu ma mulg si ii dau cu biberonul lapticul, deoarece la san o tin cam 5 minute si adoarme. Cam cat e gramajul de dat sa pape?
Petra mea are aproape 3 saptamani. Daca ii dau 60-70-80 ml la o masa e de ajuns???? Voi ce stiti?
Deja nu mai pot cu mulsul asta!! Pe cand termin cu biberonul, pana adoarme, trebuie sa ma mulg iar. Deci... de la capat iarasi!!!
Multumesc de raspunsuri!!

Codruta & printesa Petra 9 august

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu sunt mami de noiembrie decembrie si mai am un pui de 3 ani jumate.

Codruta vezi ca prin muls nu scoti chiar tot si o sa ajungi sa-ti pierzi laptele asta atat de pretios! Trebuie sa ai o pompa foarte buna ca sa scoti cat mai mult. Eu as zice sa incerci sa o obisnuiesti din nou pe puiuta sa suga. Trezeste-o cand adoarme: ciupeste-o de picioruse, etc. Ea probabil numai te molfaie un pic de placere si alint.

Daca e suficient sau nu la o masa nu stiu - depinde cate mese ii dai pe zi.

Mult succes la alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna fetele!
Iar am prins un pic de timp liber.

Felicitari Kulta si tuturor fetelor care au nascut intre timp! Sa aveti parte de puiuti cuminti si buni si sa va bucurati de ei!!!!
Denisam multzam fain de aprecieri. Mie mi se pare oricum ca e o dulceatza de bb. Dar asa ar fi, oricum ar arata. O sa vezi,tu! Deci pe 30 ai echo morfologica. Tinem pumnii! Voi vreti fetita sau va e indiferent? Daca e fetita, atunci facem lipeala! Sau mai bine zis incercam ... ca daca ei nu vor, noi putem sa stam si-n cap. Sa-i spui aluia de a eco de la bun inceput ca vreti sa stiti daca e baietel sau fetita fiindca s-ar putea sa nu "se arate" din prima. Multi bebei stau cu spatele pe toata durata eco si n-ai ce sa faci. In orice caz, bafta! Si sa continui sa te informezi si sa pui intrebari doctorului fiindca, parerea mea, ca cel mai bun observator e tot mama. Cat de bun e medicul, tot de tine si de "observatiile" tale depinde cel mai mult buna ingrijire. Eu l-am asasinat pe doctorul meu cu intrebari. Noroc ca e un tip de treaba si a avut rabdare sa ma asculte si sa-mi argumenteze orice. De fapt am senzatia ca ii facea placere uneori fiindca eu il tot luam cu "obiceiurile medicale" europene. Si nu pot spune ca nu a avut contraargumente solide la tot ce e diferit acolo.
Dar nu m-a convins. Doar m-a linistit o vreme ... :-)

Mamini, ce face Veve? Tie cum iti mai este? Ca am citit ca si tu ai ceva probleme cu "cicatricea".La mine am impresia ca una dintre capse a fost la distanta prea mare si bucata aia de taietura se inchide greu. E spre bine, oricum. Sper! E aiurea ca m-am simtit ok si n-am avut nimic o saptamana dupa ce au scos capsele si dintr-o data au inceput problemele. Adevarul e ca nici eu nu m-am crutat. Daca m-am simtit bine, am ridicat tot felul de chestii si pe bb. Cred ca m-a solicitat si pozitia de alaptat. Acum m-am obisnuit si ii mai dau sa suga in pozitia culcat. Cel putin la mesele de noapte.

Irina, scumpa foc Ioana! Sa va traiasca!

danaB + Al Gabriel 10 august 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ursuletulpanda2005/album?.dir=86dd

Mergi la inceput