Mamici si bebelusi de iulie - august (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetelor si eu voiam sa postez acelasi lucru...s-a nascut Sebi, baiat mare!felicitari Kulta, sa te refaci rapid si sa te bucuri de familia voastra frumoasa.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

FELICTITARI PAULA! SA-TI TRAIASCA BB SEBI, SA FIE SANATOS SI MANCACIOS! SI MULT LAPTIC! Sper ca de data asta ai nascut usor.

Dana, sa-ti traiasca Pooh! E un frumusel!

Alina, ai doua printese superbe! Sunteti o familie tare frumoasa.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Felicitari Kulta si bebe Sebi!!!!Refacere rapida si laptic din belsug!

Anca, Acusor? Nu v-am mai vazut pe nici una dintre voi. Raman singura???

Valcampan, multumesc mult de "inicatiuni".

Pupici
Mada&Daria 39s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Felicitari Kulta!!! Sa fii sanatoasa si sa ai un bb Sebi mincacios!
Te asteptam sa ne povestesti!

Mada, nu te las singura, cel putin deocamdata sun diseara la dr sa-mi spuna cind tre' sa ma internez! Dupa aia dau de stire! am tras si eu chiulul ieri, am fost o "doamna" Mi-am lasat sutul sa stearga geamurile si sa calce perdelele iar eu am fost la manichiura si pedichiura, epilat si pensat...deh! sa ma fac frumoasa! Nu ma pot intilni cu bb altfel!

Ma duc sa mai stau intinsa pina spre prinz, apoi mergem la soacra-mea la masa! Diseara intru sa va spun ce a mai zis dr. Pupici!

Anca si Matei 39s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Felicitari Paula!!! Bine ai venti pe lume bebe Sebi dupa atatea asteptari sa cresti mare si sanatos si sa-i bucuri pe ai tai!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Felicitari Kulta pentru bebe Sebi ! Numai bine va dorim!
Fetele, vreau sa va spun ca mie doctorul mi-a spus ca Sab Simplex e bun pentru colici, dar constipa.
Sara a facut kk destul de greu azi si apoi a adormit tun. Am spalat-o, am schimbat-o de pijamaluta si nu s-a trezit. Cred ca efortul depus a daramat-o.
Iar ploua la noi, nici azi nu cred ca iesim. Oricum, dupa-masa vine in vizita unul din unchii mei din Italia, acela care sta langa Venetia. Probabil vom planui si noi o excursie acolo.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata fetelor!
Kulta, felicitari! Bine ai venit pe lume Sebi! Sa fii cuminte si mancacios si sa n-o superi pe mama!

Mada, eu inca n-am nici un simptom de nastere. Cred ca bebe al meu o asteapta pe dr. sa vina in Bucuresti. Ma gandesc ca poate nu e suficient de marisor si d-aia mai sta in burtica. La eco de 37 sapt. avea 2.600. Sper totusi sa nu fiu mamica de septembrie .
Ma mai duc la o plimbare poate se intampla totusi ceva ca NU MAI AM RABDARE!

Pupici
acusor 40
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

irinabungau, cred ca
modific in listuta cand ajung acasa.
pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

E clar! S-a invatat in brate. Toata ziua ar sta asa. Doarme bine merci, dar daca il pui jos, se trezeste. Cum sa-l dezvat? Ca mi se rupe sufletul cand plange.

Voi le dati suzete bebelusilor? De la ce varsta ati inceput? Ca mie mi se pare ca Tudor ma ia pe mine drept suzeta . Cred ca ar trebui sa-i iau una.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Simona, eu nu mai folosesc pompa, imi este frica pentru ca am facut un inceput de mastita ieri, dar am dat cu comprese calde pe san si mi-a trecut... apoi i-am dat Ioanei sa pape din sanul acela dupa care am vrut sa ma mulg sa-l golesc, dar... nu stiu sa ma mulg, am tras de sfarc de mi-a sarit basca!!!!

Alina, ce papusa scumpa ai!!!!!! Se vede ca ai experienta, cu cata dexteritate o speli in chiuveta!!!!! Eu nu am curaj nici acum s-o spal , o spala mama...

Fetelor, noi am stabilit deja data botezuluui: pe 25 septembrie , am arvunit deja restaurant, trebuie sa fac invitatiile!!!!!

Anka, Mada, Acusor, sunteti si voi pe ultima suta, acum se termina luna august!!!! Va tinem pumnii!!!!

Mamini, cum stai cu lapticul??? A venit?

Va pupik

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput