Fetele din America (48)
Raspunsuri - Pagina 5
ocebine spune:
"neata la americance....
Noi nu plecam nicaieri de Labor Day. Am fost toata vara ocupati pina peste urechi cu doua rinduri de musafiri din Ro si am mai tot plecat, BBQ-uri si alte alea. Plus ca am avut innot cu baietii simabta si duminica si uite asa s-a dus vara...asa ca stam pe linga casa, poate vreme de piscina (cred ca am intrat doar de 2 ori toata vara) si apoi sa o acoperim. Luni sintem invitati la "cuscrii" - parintii Christinei (prietena lui ALex).
Sper numai relaxare pe linga casa...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
Oana_B spune:
'neata
Cand e aia, parca in sept nu? Neah, nu cred ca plecam nicaieri sau poate ma taraste sotamiu iar la pescuit.
Oana_B
Llaura spune:
Dragutzele, va anunt ca am facut limba cu masline aseara si a iesit be-ton!! Multumesc foarte, foarte mult!!
Sotul meu a facut obsesia limbii care saptamana trecuta am mancat ditai limba fiarta pur si simplu, si dupa aia a mai cumparat una; mare; o sa asezonez deseara si a doua jumatate.
Tztztz, auzi sa nu stie ele cand nu trebuie sa mearga la lucru...
Oana_B spune:
'Ai mah ca am o scuza ca io nu am job:))))
Sa va zic ce-am patit. Poate mai tineti minte cand cautam io perne din pene si am gasit pe net la Macy's unele king size de la Ralph Lauren. M-a apucat harnicia si am vrut sa le spal si pen'ca scria pe ele ca se pot baga in masina de spalat le-am bagat.
Ele sunt mari, cand s-au umplut cu apa au devenit de o tona:)). Eu am o babutza de masina de spalat (n-am luat una noua inca ca asta inca merge), normal e destul de grea...maaaah cand au intrat pernele la centrifuga a inceput babutza mea sa topaie ca o capra cat era de grea si plina cu apa, de mi-a intors-o la 180 de grade cu fata la perete de au cazut si tevile de scurgere din chiuveta si s-a facut ditai lacaraia in basement si s-au udat si niste scanduri din alea 2x4 ca am inceput sa finisam basementul.
Am scos pernele, le-am clatit cat am mai putut in cada in baie, le-am stors tot cat am putut si le-am pus afara. Una din ele a capatat un miros din ala statut, le-am dus la un landromat din ala si le-am mai spalat si uscat inca o data dar din perna aia mirosul inca nu a iesit. Ce faaaaaaaaac? Iezista fo' solutie sa scot mirosul sau tre' sa cumpar alte perne?
Oana_B
Sanca spune:
Oana, , tare faza.
Din pacate, pernele de la Macy's or sa ia drumul gunoiului, ca mirosul ala nici cu Fabreze nu mai il scoti. . . Am spalat si eu odata perna sotului, dar era din Down nu din pene, si tot a putzit, cu toate ca am tinut-o in uscator vreo 2 ore . . .
zapacila spune:
Eu cred ca trebuie sa cumperi altele noi. Asa ca facpt divers sa nu te simti singura in toata nebunia asta sa stii ca nu esti singura, eu am patit exact la fel si pernele mele au luat drumul gunoiului.
Fetele , voi ce mai gatiti? Eu vreau s afac niste mici, ca mi s-a facut pofta nu am mai mancat de vreo 2 luni si jumatate de cand m-am intors din tara.
Vroiam sa va intreb ceva, cum se procedeaza cu baby shower aici in State?? Cine imi explica si mie? Eu sunt la primul bebe si nu am avut de a face cu nici un copil pana acum, nici macar nu am trait in preajma lor. Habar nu am sa schimb un scutec dar voi exersa pe bebele meu
29 +
Oana_B spune:
Uof, ma gandeam io ca pana la urma tot gunoiul e solutia da' am zis ca poate-poate exista fo' minune de tratament:))
De baby-shower nu prea stiu mare lucru desi am fost la o gramada, ma rog, aici prin comunitate e deja obligatie ca sunt cam aceleasi fetze la nunti, botezuri, baby si bridal shower, sweet 16, graduation si ce mai e:))) Stiu ca e bine sa te inscrii la un magazin de copilasi Baby R Us, Toys R Us sau care mai sunt ca fiecare sa stie ce cadou sa ia.
Oana_B
Llaura spune:
Zapacila, la baby shower nu am fost niciodata, dar am fost saptamana trecuta la un bridal shower si a fost un eveniment extrem de placut. Au participat mireasa, soacra mica, soacra mare si prietenele miresei, numai femei, toate americance afara de mine. Am fost la lunch undeva, am mancat italieneste si am baut ice tea, soacra mica a platit nota si noi i-am dat miresei cadouri. Mie mi se pare ca ideea e ca tu nu faci nimic chiar daca e la tine acasa, doar mananci prajituri si primesti cadouri, altcineva trebuie sa-l organizeze pentru tine. Da' sigur cineva stie mai bine si ne zice.