Fetele din America (48)
Raspunsuri - Pagina 4
Andrada spune:
Sigur miha trimite fata aici la noi ca o prelucram noi!!
Sanca ori nu mere forumul or iti sar personalitatile pe forum,
(ma refer la faza cu asigurarile...la mine apare ca tu pui intrebarea tu iti raspunzi)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
mymirela spune:
Laura...o sa-ti urmez sfatul si o sa cer detalii.
Sanca... mersi pt. linkul de la Kaiserpermanente. am tot auzit de ei ca ar fi tare buni. dar... am sunat la ei si cica...nu sunt valabil pt. zona asta.
eu locuiesc in vancouver, wa la 5 minute de portland, or. si cunosc multe persoane acolo care au healthinsurance la ei. nu inteleg, insa, de ce aici nu sunt valabili...
oricum multumesc!
daca mai aveti ceva sugestii, le astept cu drag..
fara -n pantecus
Siminaf spune:
Noi locuim cam la 30 mile de LA si cunoastem multi romani prin zona, cu cei care sint loteristi ca si noi avem chiar un grup format, ne intilnim, iesim la Ocean, etc. Cu ceilalti, care-s si mai vechi pe aici, si ajunsi prin alte mijloace, ne intilnim si vb. la telefon, e alt grup. Dar aici romanii chiar se ajuta intre ei. Cel putin asta am sesizat noi...
Kip in taci!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Bic spune:
Mniam, feteleor, cu limba voastra.... Poate o sa fac si eu, ca mi-e tare dor. Nu am facut deloc de cind sint aici.
Oana, desi eu am vazut cind eram mica cum a fost agatat de un protap un miel proaspat taiat cu care tocmai ma jucasem, tin minte ca nu mi s-a facut nici mila, nici scirba. Eram in clasa a sasea si mi s-a parut foarte intereasnt sa studiez indeaproape anatomia. Pe bune.
In schimb am o problema cu pasarile. Nu suport sa vad pasari moarte, motiv pentru care nu gatesc niciodata pasari intregi.
Ieri consortul m-a insotit la piata si imi tot dadea sa luam niste pui organici... Cind mi-a aratat tipa punga cu doi dolofani intregi (fara cap si gheare, dar tot intregi), i-am zis lui barbata-miu ca eu pe pasaretul ala nu pui mina. Cum el nu stie sa faca nici macar un ou, am lasat balta buntate de pui organic si i-am promis ca-i fac puple fata taiate.
Asta asa, ca sa ma mai bag si eu in vorba.
DPN 31.10.05
Dantje spune:
Ma iertati ca nu sunt la obiectul discutiilor voastre,hmmmmm...ce mai mancaruri..... dar:
O fetita are nevoie de noi ca sa traiasca.Va spun pe scurt povestea ei.A fost gasita la spital de o membra DC, unde mama ei,a decis ca-i cam incurca viata...si asa au ajuns doi oameni minunati (Rodica si Adi), sa doreasca s-o infieze in ciuda problemelo majore ale fetitei.Aceasta fetita are o malformatie severa la inima,si are nevoie urgenta de operatie de banding,care nu se poate face in Ro.Aceasta operatie poate fii facuta in Belgia si costa 10 000 euro. Viat ei se masoara in euro,fiecare secunda inseamna 1 euro.Pentru acelea dintre voi care vor sa participe la salvarea vietii acestei fetite,am inceput actiunea 'plicul' de a strange banuti pentru operatia Bellei,un PM este suficient pentru a avea adresa mea,de asemenea exista si un cont paypal.
Aici gasiti povestea fetitei si poze:
http://bella.netfirms.com/ro.htm
Este si un subiect cu aceasta tema la discutii generale,teledon pentru Bella este intitulat.
Si ea merita sa cunosca ceea ce inseamna viata(bucurii,frumuseti)
multumesc,
Dantje & Martijn
conchita spune:
Llaura, eu o tai felii, o arunc intr-o tava cu ulei in care mai azvarl niste catei de usturoi, ardei rosu, ciuperci si nitel vin, plus mirodenii. poate fi servita cu orez alaturi.
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by xela29
Daca tot suntem la domeniul culinare, si eu cu problema mea: cum faceti puiul cu smantana? Eu am incercat o varianta pe care mi-a dat-o chiar mama prin telefon, dar nu mi-a iesit, ca mi s-a branzit smantana. Mama a zis ca smantana nu a fost buna. Dar era proaspat adusa in Publix. Ma poate ajuta careva?
Multumesc !
... words are tools...
Carnea de pui se da intr-un clocot dupa care se arunca apa si se spala carnea; se taie o ceapa si se pune la calit f putin, apoi se adauga carnea, un ardei-optional, vegeta (dupa gust), sare, si se pune o cana cu apa; se lasa la fierto-prajit; in paralel amesteci smintina - eu pun cam 400g la 1 kg carne ca imi place sosul - cu 2 linguri faina; dupa ce a fiert carnea torni incet smintina peste amalgamul din tigaie, si mai dai un clocot; lasi la racit sa se mai intareasca sosul, daca nu iti place "moale"; Eu la calit cu ceapa mai pun si niste ciuperci, asa la deruta.
Pofta buna
AMR 11 zile
Oana D - saptamana 39
Foto
Laura Takacs spune:
Incepeti de dimineata cu retetele. Ia spuneti unde mergeti de Labor Day? Noi ne ducem in Montreal anul asta la prieteni.