Fetele din America (48)
Raspunsuri - Pagina 14
ruxij spune:
Salut, ce mai faceti? Succes noilor veniti in US.
Sunt ingrozita de ce s-a intamplat in NO. Bietii oameni, bietul oras! Ati vazut cat a ajuns benzina ca urmare a problemelor din golful Mexic? La mine la colt deja era 3.20$/galon cea mai ieftina. Si cand ma gandesc ca anul trecut in Decembrie cand am venit aici la interviu am luat cu 1.60 pe galon!
Macar o veste buna este ca azi am luat prima mea leafa adevarata in America, dupa 6 ani! Am avut eu asa zise lefuri si inainte, da' au fost mai mult burse de fapt. Asta e prima leafa. Hihi asta suna ca reclama aia de la Geico. Good news, I saved a bunch of money by switching to Geico . Who cares ca am luat eu leafa?
Va pup,
Lia
Bic spune:
Fetelor, am vazut pe thread-ul de mamici ca oana_0204 naste!!! Daca nu o fi nascut intre timp.
Bravo Oana. Sper sa revina cit mai curind cu amanunte.
ruxij, felicitari pentru salar'. Mmmm, ce bucurie mare. Du-te si fa-ti o placere, repede pina nu se instaleaza sentimentul de vinovatie.
DPN 31.10.05
mihaelabebe spune:
A ajuns benzina la 5.56$/galon in Atlanta?????Pai daca o tine tot asa ma duc sa postez la generale la subiectul cu intoarcerea acas':).
Salutari voua,ce mai faceti fetelor ca nu v-am vazut demult,rusine sa-mi fie.
Mi se rupe inima cand vad ceea ce se intampla in sud si nu pot decat sa ma bucur pt Super-Lia ca s-a repatriat si nu mai locuieste in Biloxi.
Lia,tre sa uzi leafa mah ca altfel nu te tine mult.Felicitari!
mihaela
ruxij spune:
Ce sa faci inapoi acasa, ca acolo tot vreo 5 dolari galonul este:)) Dar macar am putea merge cu troleibuzul :))