Fetele din America (48)
Raspunsuri - Pagina 13

polux spune:
Of Doamne ce se intampla in lumea asta? Vremea asta parca s-a pus impotriva omenirii.
Ba Europa sub ape, ba America lovita de uragane, ba Japonia de cutremure.
Salutari la toate americancele si nu numai.
Liliana

sterss spune:
ciao fetele, sunt si eu in state de cam 2 saptamanai, sunt tanara deci, stau in new jersey. as vrea s-o intreb pe Laura Takacs unde sta in new jersey, eu stau in manalapan, si duc lipsa de prieteni deja cu care sa conversez romaneste
. daca stai aporoape eu am masina, poate ne vedem. eu am grija de 2 copii(sunt nanny)
intr-n cartier select, la o superfamilie tare de treaba!!!!!!!!
astept sa-mi scrii
papa
diapapadia

Ira spune:
Sa ajute Dumnezeu zonele afectate ale USA, ca vad ca numai el mai poate face ceva.
Cand am vazut astazi la stiri cum arata New Orleans am ramas traznita. Incredibil .

amuleta spune:
Sper sa reuseasca sa salveze orasul.
In alta ordine de idei, cred ca aia de la vama romana s-au timpit de tot. Am trimis niste pansamente si crema de fund pentru bunica, in valoare de 30 de dolari, cu UPS si cit credeti ca e vama ? 30 de dolari ! Le-am zis la telefon (literal- si-mi pare rau ca mi-am piredut cumpatul) sa-si bage pansamentele in fund. Nu le-as fi trimis de aici dar cind le-am cautat la farmacie in Romania mi s-a spus ca nu exista. Vai de romani, saracii, ca majoritatea nu-s prosti da parca numa aia prosti conduc. Cu asa legi, nu iese Romania din rahat in veci, ma doare sufletul s-o spun.

Laura Takacs spune:
Dia, poti manca o paine, chiar doua, pana la mine, stau in Flemington, cam o ora de tine- fara trafic.

adivio spune:
Mama mia fetelor, dar departe mai stati frate. Cind stateam in Essex County mi se parea ca stau la capatul NJ. Acum sunt fericita ca m-am mutat in West New York, la 20 de minute de Manhhatan.

Laura Takacs spune:
Adivio, daca tu consideri Manhattan centrul, atunci da, totul e la capatul NJ. Eu o iau tocmai invers. M-ar apuca toti dracii sa locuiesc in aglomeratie din nou. Imi plac locuri mai linistite, mai safe, unde sa-mi cresc copiii. West NY si Manhattan sunt ok, dar cui ii place genul ala de viata.

adivio spune:
Laura, avind in vedere ca sotul meu lucreaza in Manhhatan, iti dai seama ca asta e motivul pentru care raportam totul la el. Pe de alta parte, adevarul e ca noua chiar ne place un pic de agitatie in jur, pe mine una mai degraba ma oboseste linistea permanenta. Stii tu, fiecare cu ciudateniile lui.

greierash78 spune:
Fetele din America, azi dimineatza a mai plecat una spre voi!Nu e vb de mine, ci de o prietena de-a mea!Sper sa o primitzi cu bratzele deschise in clubul vostru cand va aparea aici (asta cand voi lua legatura cu ea!)!In mom asta e deja cu sotzul ce o ashtepta acolo in Atlanta!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)

Sanca spune:
Ce credeti fetelor, o sa mai apucam sa ne plimbam prin French Quarter sau o sa facem scuba sa vedem orasul de sub apa?
Eu nu inteleg de ce sant luati prin surprindere americanii ca nu a tinut digul. De mult se vorbeste ca la prima furtuna serioasa orasul v-a fi sub apa. Probabil nu au fost bani in buget pentru asta. . . Oricum vai de amaratii care au pierdut tot din cauza lui Katrina.
WE asta de Labor day cred ca o sa fac mititei la gratarul din curte si o sa trag la Margaritas si Pina Colada, tot din curte. Deabea astept!!!