Fetele din America (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Of Doamne ce se intampla in lumea asta? Vremea asta parca s-a pus impotriva omenirii.
Ba Europa sub ape, ba America lovita de uragane, ba Japonia de cutremure.

Salutari la toate americancele si nu numai.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

ciao fetele, sunt si eu in state de cam 2 saptamanai, sunt tanara deci, stau in new jersey. as vrea s-o intreb pe Laura Takacs unde sta in new jersey, eu stau in manalapan, si duc lipsa de prieteni deja cu care sa conversez romaneste. daca stai aporoape eu am masina, poate ne vedem. eu am grija de 2 copii(sunt nanny) intr-n cartier select, la o superfamilie tare de treaba!!!!!!!!
astept sa-mi scrii
papa

diapapadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Sa ajute Dumnezeu zonele afectate ale USA, ca vad ca numai el mai poate face ceva.

Cand am vazut astazi la stiri cum arata New Orleans am ramas traznita. Incredibil .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Sper sa reuseasca sa salveze orasul.
In alta ordine de idei, cred ca aia de la vama romana s-au timpit de tot. Am trimis niste pansamente si crema de fund pentru bunica, in valoare de 30 de dolari, cu UPS si cit credeti ca e vama ? 30 de dolari ! Le-am zis la telefon (literal- si-mi pare rau ca mi-am piredut cumpatul) sa-si bage pansamentele in fund. Nu le-as fi trimis de aici dar cind le-am cautat la farmacie in Romania mi s-a spus ca nu exista. Vai de romani, saracii, ca majoritatea nu-s prosti da parca numa aia prosti conduc. Cu asa legi, nu iese Romania din rahat in veci, ma doare sufletul s-o spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Dia, poti manca o paine, chiar doua, pana la mine, stau in Flemington, cam o ora de tine- fara trafic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Mama mia fetelor, dar departe mai stati frate. Cind stateam in Essex County mi se parea ca stau la capatul NJ. Acum sunt fericita ca m-am mutat in West New York, la 20 de minute de Manhhatan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Adivio, daca tu consideri Manhattan centrul, atunci da, totul e la capatul NJ. Eu o iau tocmai invers. M-ar apuca toti dracii sa locuiesc in aglomeratie din nou. Imi plac locuri mai linistite, mai safe, unde sa-mi cresc copiii. West NY si Manhattan sunt ok, dar cui ii place genul ala de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Laura, avind in vedere ca sotul meu lucreaza in Manhhatan, iti dai seama ca asta e motivul pentru care raportam totul la el. Pe de alta parte, adevarul e ca noua chiar ne place un pic de agitatie in jur, pe mine una mai degraba ma oboseste linistea permanenta. Stii tu, fiecare cu ciudateniile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Fetele din America, azi dimineatza a mai plecat una spre voi!Nu e vb de mine, ci de o prietena de-a mea!Sper sa o primitzi cu bratzele deschise in clubul vostru cand va aparea aici (asta cand voi lua legatura cu ea!)!In mom asta e deja cu sotzul ce o ashtepta acolo in Atlanta!

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ce credeti fetelor, o sa mai apucam sa ne plimbam prin French Quarter sau o sa facem scuba sa vedem orasul de sub apa?

Eu nu inteleg de ce sant luati prin surprindere americanii ca nu a tinut digul. De mult se vorbeste ca la prima furtuna serioasa orasul v-a fi sub apa. Probabil nu au fost bani in buget pentru asta. . . Oricum vai de amaratii care au pierdut tot din cauza lui Katrina.

WE asta de Labor day cred ca o sa fac mititei la gratarul din curte si o sa trag la Margaritas si Pina Colada, tot din curte. Deabea astept!!!

Mergi la inceput