Ceai lipton la 2 ani??

Ceai lipton la 2 ani?? | Autor: sinzi_ana

Link direct la acest mesaj

Am o prietena care ii da baietelului ei de 2 ani cate o sticla de ceai lipton (500ml) in fiecarea zi..ea spune ca nu contine cofeina si ca e facut din fructe si nu din ceai negru...
Eu nu cred ca e tocmai ok sa bea atata ceai care este destinat adultilor...dar nu am argumente sa o conving...
Ceaiul lipton este bun pt un copil???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

e foarte bun pentru copii...dar numai impreuna cu o tigara...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by anca tanasica

e foarte bun pentru copii...dar numai impreuna cu o tigara...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Asta banuiesc si eu...dar vreau o explicatie...

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Poate exista si Ceai lipton din fructe?!!!Eu nu stiu!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Lipton, Lipton, dar de care este? Ca exista ceai Lipton (Lipton fiind doar marca) negru, verde, de fructe, de ce vrei tu. Si e chiar f.f. bun ala de fructe (bineinteles, depinde de preferinte).

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

ceaiurile Lipton sint din ceai negru, simple sau aromatizate, chiar si cu fructe. ceaiul negru e excitant ca si cafeaua. dar trebuie sa scrie pe cutie ce contine! pune-o sa citeasca! si n-a observat schimbari in comportamentul copilului? adica agitatie, greutate in a adormi, etc? ar trebui sa caute ceaiuri speciale pt copii. eu am gasit unul facut parca de fares, "ceai mai drag pt copii", natural si cu aroma de fragutze, ffff bun. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

ceaiul Lipton contine cofeina. daca vrei cauta pe net si o sa vezi ca o cana de ceai lipton contine aceeasi cantitate de cofeina ca 1/2 cana cafea...

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Exista ceai Lipton fara cofeina: Uite www.lipton.com/our_products/herbal_tea/index.asp" target="_blank">Lipton Webpage...

Deci nu neaparat ii da cofeina.

Hai sa nu ne mai ingrijoram atita de copilul prietenei cind o multime de sfaturi aici merg in vint....

Uite eu nu sint de acord cu datul ceaiului la copii deloc, calorii goale, riscuri inutile...mai bine ii dai apa...dar sint in minoritate

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io in Romania am vazut doar un tip de ceai lipton si pe eticheta scrie ca are extras de ceai (nu mai stiu cat la suta) , dar nu specifica de care ceai!!!!

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Asa este, Anamaria. Chiar vroiam sa adaug, dar am uitat: ceaiurile din fructe sau - ma rog - herbal teas de la Lipton sint f. asemanatoare cu Naturavit din Romania. Eu am baut din amindoua, in Romania fiind.
E adevarat ca sint calorii goale, dar stii ce bun e un ceiutz din ala, lasat sa se raceasca, ca si racoritor? Si are si vitamine din fructele respective. De la Naturavit mie-mi placea muuult de tot cel Hawaiian. La sfirsit papam si fructele din el.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Simina...corect...la 2 ani poate bea un ceiulet racoritor ca doar e mai bine decit un Pepsi....eu ma refeream la bagatul ceaiului la sugari. Nu pot sa ma gindesc cum se baga ceai la greu in burtica sugarului (unii chiar de la citeva zile)....dar sintem off-topic.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput