Ceai lipton la 2 ani??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ceaiul asta e gata preparat? Nu contine E-uri ?

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vorbim de acelasi lipton??? ca nu prea are un gust asa bun, si io nu am simtit nici un fruct in el!!!!
(nu ice tea ci lipton!!!)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Simina, nu stiu despre ce ceai vorbesti tu...
Lipton, de care spun eu, este un ceai maro, in sticle de jumate sau de 1 l, gata preparat si costa vreo 14.000 juma de litru...o sa citez maine ce ingrediente are....

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sinzi ana....(ce imi placeau povestile cu Sinziana...aveam si o papusa mare asa)...

Lipton este o mare companie care face n feluri de ceaiuri....si negru si verde si de piersici si de musetel, si de menta si de mure....daca vedea linkul de la mine, ti-ai fi dat seama.

Lipton este brand name, nu un produs. Asa cum Nestle face si formula si cereale si ciucalata...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Deci m-am interesat...la noi in tara nu exista decat 2 tipuri de lipton adica imbuteliat in sticla cu aroma de lamie si piersica...la 330ml si 1,5 l!!!
Am gasit pe siteul liptin ingredinetlee astea, la lipton ice tea with lemon dar nu stiu daca astea se folosesc si aici, ma uit maine si compar
Water, high fructose corn syrup, citric acid, tea, sodium polyphosphates, natural flavors, phosphoric acid, sodium benzoate (preserves freshness), potassium sorbate (preserves freshness), carmel color, calcium disodium edta (to protect flavor), red 40.

Ce fel de tea, e??? De care, de lamie???

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Eu zic ca "tea" este ceai negru, verde, mai stiu eu cum, dar nu de plante sau de fructe. Acelea cred ca se numesc infuzii (infusions). Oricum, la cate aiureli sunt pe lista ingredientelor, nici nu stiu ce importanta mai are ce fel de "tea" este...iar 500 ml mi se pare foarte mult. Mai bine ii face ea un ceai si gata, ca nu-i atat de greu.

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Am revenit. M-am uitat si eu pe site-ul dat de ocebine si uite ce-am gasit.

"LIPTON Iced Tea with Lemon
...LIPTON adds zesty lemon flavor to its classic, Iced black tea blend for an exceptional Iced tea taste..."

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Asa cum a spus si Anamaria (ocebine), pe link-ul dat de ea vedeti exact ceaiurile din plante - herbal! Si nu sint "prefabricate", ci pliculete in cutiute. Si nici nu contin ceai-ceai, adica frunze din planta de ceai. Din astea am baut si eu. Nu stiu de unde facea rost ex-ul meu si nici nu mai am cum sa-l intreb acu', dar aveam totdeauna acasa.
Mie, personal, Icetea-ul gata preparat in fabrica nu-mi place deloc! Indiferent de firma! De asta ziceam de herbalele de la Lipton sau de acelasi tip de ceaiuri de la Naturavit: le faceam intr-un vas mai mare si le lasam la racit si apoi la beam ca si racoritoare! Muuult mai bune decit alea gata preparate!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput