Intrebare - prima oara la gradi

Intrebare - prima oara la gradi | Autor: acs

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!

Fetita mea cea mare merge din septembrie la gradinita. Am intrebat directoarea ce anume trebuie sa contina bagajul mandrei mele si, printre altele, mi-a spus de un sac pentru haine. De unde pot cumpara un astfel de sac sau ce anume folositi voi pentru puiutii de gradinita?

Multumesc,
Manuela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

noi nu avem asa ceva, dar imi amintesc de sacii de pe vremea gradinitei noastre "comuniste" : erau confectionati din pinza, dreptunghiulari, iar la "gura" aveau un snur trecut prin tiv cu care se stringea sacul (oi fi fost clara ?!]

cre' ca e cel mai simplu si mai ieftin

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_radu spune:

Noi, am luat un rucsac micut in care puneam 1 pijama, 2schimburi (ca poate varsa ceva pe ea)pantofi, o cana , sapun , prosop, hartie igenica, servetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Si noi avem la gradi un ruxacel cu haine de schimb,etc,care-l luam acasa vinerea,la spalat si luni il ducem inapoi.Am vazut alti parinti din grupa ca il cara zilnic,dar anul asta poate le trece ca doar au absolvit grupa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Tocmai am intrebat la un alt subiect deschis pe tema creselor cum trebuie sa fie saculetzul pt. hainutze. Si eu ma gandisem la cel de pe vremea noastra . Cu cat trag mi-l confectiona bunica...of-of...si-mi broda numele pe el.

iata ca am gasit raspunsul.

multumesc

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Solutie rapida ptr. sac (pentru persoanele care nu prea se pricep la cusut si brodat):
- se ia din dulap un scutec de finet ramas din perioada de bebelushie
- si indoaie in doua, se coase pe doua laturi
- la "git", la oarecare distanta de margine, pe exterior, se cos citeva ineluse de plastic, din acelea ptr. perdele
- se trece prin inele un snur gros, lung; se inoada capetele.
Si gata sacul. Am mai cusut un inel si intr-un colt de jos, sa treaca snurul si pe-acolo, sa poata fi dus pe umar, la o adica.
- pentru inscriptionare: o bucata de cca. 7-10 cm de elastic alb, lat, teapan, pe care am scris cu marker-ul numele si l-am cusut in sase puncte de sac.

(Asta a fost un ditamai sacul, - scutecul folosit era din ala mare- in care sa incapa si asternutul, ca astea erau cerintele; eu m-am bucurat ca am redus la minimum lungimea de cusaturi, tivuri, minuni, ca n-am masina de cusut si nici timp de apelat la altcineva nu aveam, imi trebuia de pe azi pe miine). Intr-o ora (cu tot cu cautatul in dulap) e gata, si nici n-arata rau.

Sigur, daca gradinita accepta, e mai simplu cu un rucsacel cumparat de-a gata, dar se pare ca cerintele Sanepidului zic ccc ca trebuie sa fie din pinza alba.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi am luat un rucsacel ursuletz pt hainute, si o servieta de copii pt pachetel!!!
Bineinteles ca le duce mami pana la gradi!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput