filmul de suflet
Raspunsuri - Pagina 9
Mona_B spune:
Rain Man, La vita e bella, Inteligenta artificiala, The Sixth Sense.Nu pot avea o ordine a preferintelor, pe toate le apreciez in egala masura.
adusca spune:
Cine a vazut " Stalker " Calauza dupa nuvela fratilor Arkadi si Boris Strugatsky "The Roadside Picnic" ?!
"Pelicula initiala a filmului a fost distrusa din greseala, zice varianta oficiala, la developare. Tarkovsky a fost efectiv distrus si el, dar a gasit puterea sa refaca filmul de la cap la coada, turnandu-l a doua oara, si asta fara sa dispuna de fonduri suplimentare. In varianta neoficiala, filmul a fost sabotat de catre dinozaurii de la Mosfilm, care plezneau de invidie.
Unul din lipsurile care i se reproseaza este ca nu scoate in evidenta starea initiala de la care pleaca Calauza. Aceasta se transforma spre finalul filmului, dar nu avem decat o vaga idee despre cum era la inceput.
...Avea o batista alba de care era legat un bulon, asa cum il sfatuise "Porcupin", stalkerul-maestru, pentru a testa calea...
In timpul visului Stalkerului (ce scena superba), prin balta cu apa limpede se vad diferite lucruri: o siringa, o farfurie sparta, o mitraliera, o icoana, niste monezi, un ceas, niste pesti, toate obiectele au o semnificatie... Iar muzica ce acompaniaza scena e fascinanta... Pe fundal se aude un copil recitand pasaje din Apocalipsa dupa Ioan, care rimeaza perfect cu haosul in care sunt aruncate obiectele..." Daniel Racovitan
cine a vazut filmul inainte/dupa ce a citit cartea?!
(poate n-a auzit nimeni de film si de carte , dar le recomand cu raceala p'aman2 )
Fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
mate spune:
Reintoarcere-The Return.Reintoarcerea unui tata dupa 12 ani de absenta si impactul pe care il are asupra vietilor celor doi fii ai lui.Un film impresionant,excelent facut si jucat .Fenomenal interpretul lui Andrei,fiul cel mic.Din pacate actorul moare la putin timp dupa filmari inecat in acelasi lac pe malul caruia s-a filmat The Return.
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
...wish you were here...
adelaide spune:
Mor dupa siropele gen:
You've Got Mail(Tom Hanks, Meg Ryan)
Sweet November( Keanu Reeves, Charlize Theron)
A Walk in the Clouds ( Keanu Reeves, Aitana Sánchez-Gijón)- chiar azi l-am revazut
Sleepless in Seattle((Tom Hanks, Meg Ryan)
annnna35 spune:
"If only" si "Serendipity" ca "siropele", cum le-a numit cineva aici, iar filme care mi-au "miscat" sufletul, cele de Almodovar (sper ca am scris corect): Hable con ella, Mar adentro.
Poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.
rpetraru spune:
Gone in 60 Seconds cu Nicolas Cage (el este unul dintre actorii mei preferati), City of Angels tot cu Nicolas Cage si Meg Ryan, Pretty Woman cu Julia Roberts, si SUPER FILM Frumoasa Venetiana (Dangerous Beauty) cu Catherine McCormack.
Altele la care m-as uita fara sa ma plictisesc: Speed-Keanu Rives si formidabila Sandra Bulock, Sweet November cu acelasi Keanu si Charlize Theron.
Anculina spune:
PACT CU DIAVOLUL (Al Pacino).
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
monica70 spune:
Of doamne,imi plac foarte multe ,e greu de ales,exact ca la carti.
Dar am fost impresionata in ultimii ani de Forest Gump,A beutiful Mind,Titanic,Legendele toamnei ...
Mor dupa filmele vechi clasice,dupa comediile romantice mai vechi sau mai noi.
Apropo de PE ARIPILE VANTULUI! Daca vreti continuarea fericita cautati cartea SCARLETT scrisa de Alexandra Ripley.Este continuarea cartii scrise de Margaret Mitchell.Nu mi-am putut imagina ca poate continua alt scriitor o asa poveste si sa fie asa de captivanta!!!! Ce va pot spune ca in ea,alearga ea dupa el,s-a intors roata
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
daniella4 spune:
Imi plac toate filmele lui Tom Cruise, cel putin pana acum n-am vazut vreunul care sa nu-mi placa.
mihaela_s spune:
Sunt multe filme care imi plac, dar pe primul loc e unul care mi-a ramas in suflet: Pacientul englez. Mi-a placut totul: actiunea, regia, jocul actorilor si nu in ultimul rand peisajele superbe si muzica.
Alte filme: Out of Africa, Legendele toamnei, Forrest Gump, The Hours, Talentatul domn Ripley, Good Will Hunting.
Mi-au placut toate filmele(pe care le-am vazut) in care a jucat Meryl Streep, e o actrita extraordinara! Iar dintre actori imi place mult Matt Damon, dintre ultimele vazute mi-a placut seria Bourne: Identitatea, Suprematia si Ultimatumul.
vorbe de copil...
Hobby