filmul de suflet

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

quote:
Originally posted by dianette

Before the sunrise (caut cu disperare "Before the sunset")

Dianette, daca esti din Bucuresti il gasesti la libraria Carturesti de la Romana. Costa in jur de 700.000 lei veki pe DVD.

Come to the dark side: we have cookies!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Nu neaparat in ordinea asta:
Troy (scene absolut superbe, actori frumosi, respecta Iliada surprinzator de bine), Forrest Gump - filmul meu de suflet, American Beauty (stiu pe dinafara pasaje intregi de replici), a, si sa nu uit de Star Trek, primele serii, Romeo si Julieta cel cu diCaprio pentru abordarea absolut originala a lui Shakespeare.
... si cand imi mai amintesc, mai dau un edit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Filmul meu de suflet este: "The Doors"al lui Oliver Stone, urmat de "North by norht-west" de Hitchock...este alert, enigamtic, te tine in suspans...evident ca l-as vedea de sute de ori...pe urma: sunt o multime..."La dolce vitta"...Breakfast at Tiffany's...Casablanca...Ciociara...Pentru cine bat clopotele...Cla nul Sicilienilor...in fine asa as scrie oana maine...mai tine cineva minte pasiunea cuc are devoram Cinemateca (evident toate filmele erau alb-negru pe vremea aceea, fiindca ai mei n-au avut color nici cand aparuse)...filmele rusilor...care mie mi-au placut in mod deosebit...Solaris...Bunuel, excelent...Fellini...filmele despre cel de-al doilea razboi mondial si filmele de capa si spada...sau Cinemateca de la Eforie, unde am vazut "Et Diue cree la femme" cu incomparabila Brigitte Bardot...sau Barefoot in the park...

Opriti-ma va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

smillaraaq, multumesc da nici chiar asa disperata nu sunt :D .. Mai astept .

alte filme:

Proof of life (Meg Ryan si Russell Crowe)
Simonne (Al Pacino) , desi nu ma dau in vant dupa filmele SF
Pactul cu diavolul (Keanu Reeves, Al Pacino, Charlize Theron)
Atat de aproape de cer (Keanu Reeves si Charlize Theron, din nou) - super super film
Rebecca (film vechi, dar mai intai am citit cartea care mi s-a parut mult mai ... Sfarsitul este mult mai reusit, cel putin dupa parerea mea)
Pe aripile vantului (tot dupa ce am citit cartea ... wow - nici nu se compara, ce replici, ce descrieri ... am plans cateva zile dupa ce am terminat cartea ... fara exagerare. As fi vrut sa-i pot scrie autoarei si s-o rog sa "fabrice" (si)un alt sfarsit, ca a fost prea dureros asta... ) Ca sa ma 'vindec', am citit si continuarea cartii (cica), Scarlet , dar scrisa de o alta autoare ... n-a fost nici pe departe cum ma asteptam , desi se termina cu happy-end de data asta...

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Abia ieri am vazut The notebook si nu-mi amintesc sa fi plans asa la alt film vreodata. Poate doar la La vita e bella.

Vi-l recomand

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Frankie si Johnny - Al Pacino, Michelle Pffeifer, exceptional (parerea mea, desigur)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Dirty dancing e filmul care ma face sa regasesc "aerul" adolescentei, desi nu am trait-o in anii '60.
Dar filmul de suflet as zice ca e La vitta e bella, insa de cand am nascut nu mai pot sa vad cap-coada partea a doua, asa ma afecteaza cand il vad pe Giosue in lagar, mic si slabut si cu ochii aceia nevinovati, de parca ar fi copilul meu in locul lui.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Am vazut in weekend Actually love si am mai vazut si Before sunset ... Primul, asa si-asa (mi-a placut cel mai mult faza cu "For me, you are perfect " super!) Before sunset, aveti dreptate, nu mai e chiar ca Before the sunrise dar tot am plans, a fost frumos, dar m-a enervat sfarsitul, puteau sa dea si ei o faza cu un sarut patimas, ceva - ceva acolo
MI-am adus aminte ca mi-a mai placut mult si Schindler's list
The Patriot (Mel Gibson)
Catch me if you can (Tom Hanks si Leonardo Di caprio)
Anger Management (Adam Sandler, Jack Nicholson)

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Daca este vorba despre suflet, atunci 'What dreams may come' cu Robin Williams. Foarte profund. Imagine rupta parca din Divina Comedie.

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

In ceea ce ma priveste, in cazul unui film sunt sensibila la mesajul filmului, la realizarea artistica cat si la performanta actoriceasca a protagonistilor. Un film pe care l-am apreciat in mod deosebit intrunind toate cele trei calitati e American Beauty.Dealtfel Kevin Spacey se numara printre actorii mei preferati. Altele: Meeting Joe Black, Ghost(cu Demi Moore si Patrick Swayze), Luna amara, The Last of the Mohicans (varianta cu Daniel-Day Lewis, un alt actor preferat), Marele Gatsby(cu Robert Redford),Gladiator, Legendele Toamnei, A Beautiful Mind.

Mergi la inceput