filmul de suflet

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

O comedie super buna:

Tais-toi

cu Jean Reno si Gerard Depardieu

am ras cu lacrimi......super

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

The Gladiator
Pianistul
The Passion of Christ
Meet Joe Black
The Shawshank Redemption

LORI & ALEX

POZE

"Nu-ti pune mintea cu prostu' ca o are odihnita!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Filmul meu de suflet:

1. Yankeii l-am vazut de 15 ori si l-as vedea si acum. Stiu toate scenele si toate replicile.
2. Cind sunt suparata si descurajata - Pretty Woman.
3. Tess

Astea sunt din cele mai vechi.
Din cele mai noi si care mi-au placut foarte mult :
1 Duminica pierzi sau cistigi cu Al Pacino.
2. Troya - Brad Pitt si Laureance Olivier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

"Razbunarea" cu Kevin Costner si Anthony Quinn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erer spune:

"Dogville" l-am vazut de 3 ori si m-as uita la el incontinuu si degusta ca pe un vin bun si vechi. Problema a fost ca dupa ce l-am vazut prima data am fost atat de marcata ca nu mi-am revenit cateva zile.
La fel, l-am vazut de foarte multe ori si de fiecare data am descoperit lucruri noi si imi place la nebunie - "High Fidelity".

Pupici de weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Asadar..."Cyrano de Bergerac", "Cercul poetilor disparuti", "L'auberge espagnole" (Hanul spaniol), "Before sunset", "Before sunrise". Ati ghicit ca-mi place Ethan Hawke, nu?

In categoria filmelor mai putin cunoscute "Con amore", un film polonez vazut la TVR prin 88-89 si "Romanta in Orient Expres"(parca asta era titlul original, ai nostri il schimbasera in banalul "Poveste de dragoste"). E un film cu Cheryll Ladd si Stuart Wilson, de atunci m-am indragostit iremediabil de Franta.

Loma, am vazut si eu "Tais-toi", am ris de m-am prapadit. Mai ales ca Montargis, oraselul de unde venea Quentin (Depardieu) e la vreo 60 km...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Lista filmelor mele preferate e destul de lunga, cateva dintre ele fiind deja amintite. Am sa adaug doar doua:

1. "Dangerous Liaisons", respectiv "Valmont", ambele fiind ecranizarea aceleeasi carti ("Dangerous Liaisons" de Choderlos de Laclos). Prima versiune are in distributie pe Glenn Close, John Malkovich, Michelle Pfeiffer si Keanu Reeves, pe cand casting-ul celei de-a doua ii include pe Colin Firth, Annette Bening si Meg Tilly. Mie mi-a placut cartea la nebunie, prin urmare nu avea cum sa-mi displaca nici ecranizarile.

2. Rula pe TVR demult taaaare, pe la inceputul anilor '90 o miniserie dragutza intitulata "Dragoste la prima vedere" (titlul original "Love at First Sight"), productie britanica (cred) si cuprindea filmulete scurte de 30 min, fara legatura intre ele, toate pe tema de mai sus. Stiu ca le urmaream cu placere, erau oarecum haioase si ... foarte romantice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

"Undeva, candva", cu Cristopher Reeve si Jane Seymour. Sfasietoare povestea de dragoste peste timp.

"Love story"-as putea sa vad filmul de 500 ori sau sa citesc cartea(pe care de altfel o stiu aproape pe de rost) si plang de fiecare data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasid spune:

Filmul care m-a marcat profund este Inteligenta Artificiala. Daca doritzi cu adevarat sa cunoasteti dragostea unui copil pentru mama lui aveti rabdare si urmaritzi-l pana la sfarsit. Este ceva FANTASTIC. Aceea este IUBIREA....
... fiecare farama de iubire care a simtit-o inima noastra... va ramane undeva in univers... si ... SIGUR... cineva... o va putea reinvia...
Filmul merita vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Ce`mi place mie la nebunie: Indiana Jones. D`aia am si vrut sa ma fac arheolog la un moment dat... da` nu mi`a reusit.

Film de suflet: Stepmom cu Susan Sarandon, Julia Roberts si Ed Harris. Primul (si poate singurul) film in care mi`a fost simpatica juna Roberts. Nu stiu de cate ori l`am vazut dar cert e ca am plans de fiecare data, retraind cu fiecare vizionare o experienta personala similara.

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was...

Mergi la inceput