avort timpuriu?!asta fac pilulele anti bb?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by danna2002vechile conceptzii spuneau ca FEMEIA trebuie sa se casatoreasca inainte de a face sex..asa au fost educate generatziile parintzilor si bunicilor nostrii. Cele care nu faceau acest lucru puteau sa fie chiar refuzate pe motiv ca AU facut sex cu un altul, iar prin unele zone, ma refer la satele din Romania inca se mai respecta traditia.

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!danna2002

Pana la urma,nu cred ca e o conceptie de viata asa de rea.Te pazeste de multe necazuri si suferinte,mai ales in ziua de azi...Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Mey Irina C tu nu vazusi ca ce ai transcris tu acolosha se refera la studii facute cu douaj' si ceva de ani in urma? Stai ca te informez eu ca contraceptivele de ultima generatie au in compozitie o doza extrem de mica de hormoni si de altfel studiile au aratat ca femeile care iau anticonceptionale au un risc mai scazut de a face cancer de san sau col uterin (Ia da tu o cautare pe gogu).Dar asa se intampla cand iti faci educatia medicala de pe site-uri expirate ca sfaturi blablabla...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mate

Mey Irina C tu nu vazusi ca ce ai transcris tu acolosha se refera la studii facute cu douaj' si ceva de ani in urma? Stai ca te informez eu ca contraceptivele de ultima generatie au in compozitie o doza extrem de mica de hormoni si de altfel studiile au aratat ca femeile care iau anticonceptionale au un risc mai scazut de a face cancer de san sau col uterin (Ia da tu o cautare pe gogu).Dar asa se intampla cand iti faci educatia medicala de pe site-uri expirate ca sfaturi blablabla...Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)

Posibil sa nu fie asa mare riscul de cancer,dar foarte sanatoase nu prea cred ca sant,avand in vedere ca intrervin in echilibrul hormonal al organismului.Am luat si eu o perioada,acum cativa ani,fara sa stiu prea multe despre ele.Dar nu le-am suportat,aveam mereu stari de greata si dureri de cap,asa ca am renuntat la ele.Acum,cu atat mai putin le-as lua,avand in vedere ca exista niste riscuri pentru sanatate,dar si cel de avort.Irina si bb Ilinca(26apr04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

---------------
femeile care iau anticonceptionale au un risc mai scazut de a face cancer de san sau col uterin (Ia da tu o cautare pe gogu).
--------------
Eu am cautat si nu am gasit. Poti, te rog, sa imi dai un link?
Despre trombocite stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:
Originally posted by danna2002

vechile conceptzii spuneau ca FEMEIA trebuie sa se casatoreasca inainte de a face sex..asa au fost educate generatziile parintzilor si bunicilor nostrii. Cele care nu faceau acest lucru puteau sa fie chiar refuzate pe motiv ca AU facut sex cu un altul, iar prin unele zone, ma refer la satele din Romania inca se mai respecta traditia.

Pana la urma,nu cred ca e o conceptie de viata asa de rea.Te pazeste de multe necazuri si suferinte,mai ales in ziua de azi...

Irina si bb Ilinca(26apr04)

nu este de loc o conceptzie rea despre viatza,daca o respectzi. Insa este inutil cand te apuca un soi de remuscari dupa ce ai facut sex fara sa tzi iei masuri de prevenire specifice femeii, condomul s a rupt, si dupa ce te ai linistit cu temerea ca <<AUCI am BEBE in burtica>> cautzi si gasesti niste informatzii pe net si incepi sa le distribui mai departe considerandu le THE BEST! Sau itzi cautzi argumente ca sa nu te protejezi...NU STIU SINCER, NU GASESC EXPLICATZIA unor pareri despre astfel de informetzii de natura religioasa. Info. cu si despre credintza CRED CA se ia ca atare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danna2002nu este de loc o conceptzie rea despre viatza,daca o respectzi. Insa este inutil cand te apuca un soi de remuscari dupa ce ai facut sex fara sa tzi iei masuri de prevenire specifice femeii, condomul s a rupt, si dupa ce te ai linistit cu temerea ca <<AUCI am BEBE in burtica>> cautzi si gasesti niste informatzii pe net si incepi sa le distribui mai departe considerandu le THE BEST! Sau itzi cautzi argumente ca sa nu te protejezi...NU STIU SINCER, NU GASESC EXPLICATZIA unor pareri despre astfel de informetzii de natura religioasa. Info. cu si despre credintza CRED CA se ia ca atare.

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!danna2002

Asta cam asa e.Irina si bb Ilinca(26apr04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Sau e doar contrariata de ce a gasit pe NET si vrea sa se lamureasca.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by casandra

Sau e doar contrariata de ce a gasit pe NET si vrea sa se lamureasca.

nu am luat in calcul ipoteza asta, dar in general iti apleci atentzia asupra kestiilor pe care le agreezi, este parerea mea..:), in cazul meu kestiile care nu convin ideeilor mele le refuz in prima faza, dupa care le anlizez si ajung TOT LA A LE inlatura. Pot fi un caz izolat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sfantul Vasile cel Mare avertizeaza: "Cei care dau medicamente abortive, sunt ucigasi si ei precum si cele ce primesc otravuri ucigatoare de embrioni" (canonul al 8-lea).

Am si eu o intrebare (fara relevanta totusi ptr discutie): Existau anticonceptionale pe vremea Sfintului Vasile cel mare (pe la 300ad)?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Sfantul Vasile cel Mare avertizeaza: "Cei care dau medicamente abortive, sunt ucigasi si ei precum si cele ce primesc otravuri ucigatoare de embrioni" (canonul al 8-lea).

Am si eu o intrebare (fara relevanta totusi ptr discutie): Existau anticonceptionale pe vremea Sfintului Vasile cel mare (pe la 300ad)?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

eu CRED CA NU, adica NU EXISTAU SIGUR ANTI BB PE ACEA VREME, SAU POATE erau seminzte sau buruieni, pe care stia sa le foloseasca cine stie ce femeie MARGINALIZATA si perceputa ca cea ce avea un pact ascuns cu alte fortze opuse Duhului Sfant.

mai trebuie sa isi dea si altzii seama de acest fapt ca nu existau pilule..si alte kestii care impiedica in mod medical si cat de cat sigur nasterea de BB, DAR poate este o subtilitate prea mare, sau poate este prea greu sa putem sa imbinam in mod fericit credintza in Dumnezeu si dorintzele carnale satisfacute cu un partener de sex opus:<prieten, iubit, amant, sot>.

Eu am incredere ca aceste framantari <<conceptzia BIsericii versus PILULA>> vor disparea o data cu trecerea anilor si cu cristalizarea unei mentalitatzi si a unui sistem propriu de valori. Sper insa ca nu va fi prea tarziu, sper sa NU TREBUIASCA ca o suferintza trupeasca majora cum este un avort facut cumva fortuit sa trezeasca la realitate un suflet inca lipsit de pacate majore..AR FI PACAT....oricum in toate exista loc de MAI RAU.

Mergi la inceput