avort timpuriu?!asta fac pilulele anti bb?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Articolul ala luuung si interminabil e... foarte recent... , din anii 80!
Intre timp s-au mai facut cercetari, s-au mai subdozat pilulele, etc. Riscul de cancer exista doar pt. cel de sin, dpdv al cancerului de ovare esti chiar protejata cu pilulele, pt. ca ele inhiba ovulatie, care deci ea nu mai are loc, si astfel nu se mai produc aia - foliculii, bre, care sa se rupa si sa ramina in urma lor ceva celule mai alan-dala... Asta e o iecsplikatzie asa, mai rapida si simpla.
Dar daca intra ginecologi aici si iecsplica mai pe indelete, poate intelegeti mai bine decit ce-am debitat eu aici, acum, cu shuturile lui bebe2 in burtika, si cu okii ce mi se lipesc de somn, ca n-am dormit toata noaptea!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

----------
in cazul meu kestiile care nu convin ideeilor mele le refuz in prima faza, dupa care le anlizez si ajung TOT LA A LE inlatura.
----------
Apreciez sinceritatea. Desi mi se pare foarte nociva atitudinea asta. Daca o iei pe aratura la un moment dat, acolo ramai, daca nu vrei sa asculti ce mai spun si altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teutza spune:

quote:
Originally posted by gangurici_licurici

Eu nu inteleg scopul mesajului. Adica daca e unul informativ pe teme medicale, de ce e luat de pe un site crestin? Pai daca ma doare capul ma duc la preot sa-l intreb de ce? Daca vrei informatii despre contraceptive intreaba si tu dr. sau uita-te pe site-uri cu profil medical, nu pe sfaturiortodoxe.ro. Si daca tot iti pasa asa de mult de sfaturile astea ortodoxe, asa cum mai zicea cineva foarte bine, abine-te pana la casatorie, ca din cate stiu eu sexul in afara casatoriei e oarecum NE-ortodox.

oke aceeasi info am gasit-o si pe www.anticonceptionale.ro ( iar siteu respectiv avea info strict despre anti bb ), la linkul sfatul medicului, cu o incheiere asemanatoare. de aceea am postat tot aici la femina intim un alt subiect "netul-o sursa sigura de informare", care a fost mutat in diverse. imi pare rau ca l-a mutat, deoarece in subiect am spus ca ceea ce gasesti in siteuri cu sfaturi ortodoxe, gasesti si in siteurile cu sfaturi medicale si subiniez incheierea este asemanatoare.

Mergi la inceput

am postat subiectul pentru a vedea si alte opinii si mai ales pentru info despre anti bb, pe care o gasesti la tot pasul. aceeasi info am mai gasit-o si intr-o revista. vroiam sa imi clarific un pik treaba cu avortul timpuriu. in nici un caz nu vroiam sa mi se atraga atentia de nenumarate ori ca trebie sa o fac cu cap si alte chestii ca nu sunt fata la mama si ca m-a corupt pretenu. hai sa fim seriosi ca daca tot spunem ca biserica e biserica si ca nu ar trebui sa "se bage" in viata sexuala...atunci de ce noi ne bagam in viata altora? cumva pentru ca dupa ce am scris un subiect in care cautam ca disperata o solutie ca s-a rupt prez si ca nu luam anti bb si ca era prea trz pentru pilula de a doua zi? cumva de aia? nu cred ca trebuie sa ne amestecam in viata altora. daca ne cer personal sfatul, atunci i-l dam si atat, nu mi se pare corect <<mie>> sa se lungeasca subiectul inutil atragandu-mi- se atentia si judecandu-ma. a fost un accident danna, si multora li se intampla. mi s-a intamplat mie, putea sa ti se intample si tie( si zi mersi , daca nu ), ca doar pilua de urgenta o iei daca ti se rupe prez sau uiti sa iei o pastila anti bb, nu?asa ca cine vrea sa discute l-as ruga sa comenteze strict asupra materialului postat. si sincer acum...nu prea ma intereseaza sexul vs biserica. ma intereseaza strict tema <<avortul timpuriu>>. si v-am spus si de ce <<se gasesc aceste info despre avortul timpuriu si pe alte siteuri, precum www.anticonceptionale.ro, la sfatul medicului, si chiar in reviste>>

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teutza

de ce noi ne bagam in viata altora? cumva pentru ca dupa ce am scris un subiect in care cautam ca disperata o solutie ca s-a rupt prez si ca nu luam anti bb si ca era prea trz pentru pilula de a doua zi? cumva de aia?

aici am o completare

...............................................

" sau pentru ca dupa ce am postat subiectul (am ramas oare insarcinata) l-am postat pe acesta cu <<!!! siati ca...>>cine stie, poate primul gand a fost<<uite-o si pe asta; ieri ne intreaba ce sa faca si azi ne pune un <<siati ca>>. nu informam eu pe cineva, eu sunt cea care vrea sa se informeze pe baza subiectului acesta( si cred ca am dreptul asta, macar asta daca nu altul), daca este avort timpuriu sau nu este avort timpuriu."

Mergi la inceput

aaa... si recunosc titlul nu este unul potrivit; poate de aceea am fost,sa zicem "mustrata". nu mai pot sa il schimb, dar cred ca daca suna gen << asta fac anti bb?>> sau <<avort timpuriu?>>, nu mai ajungeam la mici controverse. imi cer scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Articolul ala luuung si interminabil e... foarte recent... , din anii 80!
Intre timp s-au mai facut cercetari, s-au mai subdozat pilulele, etc. Riscul de cancer exista doar pt. cel de sin, dpdv al cancerului de ovare esti chiar protejata cu pilulele, pt. ca ele inhiba ovulatie, care deci ea nu mai are loc, si astfel nu se mai produc aia - foliculii, bre, care sa se rupa si sa ramina in urma lor ceva celule mai alan-dala... Asta e o iecsplikatzie asa, mai rapida si simpla.
Dar daca intra ginecologi aici si iecsplica mai pe indelete, poate intelegeti mai bine decit ce-am debitat eu aici, acum, cu shuturile lui bebe2 in burtika, si cu okii ce mi se lipesc de somn, ca n-am dormit toata noaptea!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burticaVirsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Simina,am mai raspuns odata lui Mate,care a venit cu aceeasi constatare.Informatia ca pilula provoaca avort timpuriu o gasesti si pe http://www.anticonceptionale.ro/sfat.html .Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/

Mergi la inceput

irina :
Simina,am mai raspuns odata lui Mate,care a venit cu aceeasi constatare.Informatia ca pilula provoaca avort timpuriu o gasesti si pe http://www.anticonceptionale.ro/sfat.html

...............................................

in sfarsit cineva a vazut ca acelasi lucru se gaseste in doua siteuri care nu au nici o legatura; fac parte, ca sa spun asa, mai tras de par "din lumi diferite", insa informatia se repeta. oke, nu vreau sa fac valva cu subiectul asta, sau altfel spus "sa arunc o piatra in balta si sa ma distrez ca se fac valuri " vreau doar sa imi lamuresc ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Draga Teutza,faptul ca anticonceptionalele sunt avortive nu are relevanta pentru toata lumea.Presupun ca nu toti considera drept avort faptul ca embrionul nu se poate implanta in uter din cauza pilulei sau a steriletului.Sau nu li se pare un avort la fel de grav(daca pot sa spun asa) ca cel facut la 2-3 luni de sarcina.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danna2002

quote:
Originally posted by teutza

hmm dana..m-ai atins un pic, insa te intelg...e dreptul tau. asta e acum..s-a intamplat, asa cum mi s-a intamplat mie se putea intampla oricui. e bine ca a fost doar o sperietura si ca de acum in colo voi fi mai precauta. pentru ca omul din greseli invata( care vrea bineinteles)

cautand azi niste informatii despre anticonceptionale am dat peste asta. si m-am gandit sa o postez sa vad si parerea voastra...

nu stiu ce ar mai fi de spus.... si chiar cum ai spus, danna, "cati copii sa facem?". trebuie sa fii pregatit pentru asta. dar chiar si in cazul mamicilor...o familie numeroasa este greu de tinut in ziua de azi

e ok ca ai ajuns singura la anumite concluzii..:) asta a fost rostul interventziei mele la acest subiect.

iar ca sa FI pregatit pentru ca SA ai COPII eu zic ca intai trebuie sa ai un sistem propriu de valori, care vine o data cu varsta, sa ai O SURSA SIGURA DE VENIT, O CASA SI MULTE ALTELE....O RELATZIE STABILA..si adevaratA..RELATZIILE LA 15...16..18 ani toate PAR OK...IN TIMP INSA APAR MARILE DEZILUZII...asa ca deskide okii bine.:) MATURITATEA IN ACTZIUNI SI IN GANDIRE...ETCCCC

PANA la a se pune problema de copii...:) iubita..: FA-O CU CAP!

stii cum e: TOATE LA TIMPUL LOR!

danna2002

dana, sa stii ca nu sunt o fata nepoliticoasa si nu vreau acum sa par asa. am dat un quote la mesajul acesta, pentru ca acum te inteleg... am citit subiectul mamici de adolescenti si mi-am dat seama ca tu, prin mesajele din subiectul acesta, ai vrut decat sa imi deschizi ochii. sa stii ca in ciuda "nemultumirii" mele de pe pagina a3-a, in care se razvratea copilul din mine, iti multumesc. ochii mei de copil priveau doar literele, cuvintele, cu o oarecare inversunare... dar in dimineata asta am citit si printre ele... imi cer scuze

Mergi la inceput