nume de educatoare ok in sectorul 6
trebuie sa mergem la gradinita. stam undeva prin sectorul 6, pe langa piata moghioros. si cum zicala "omul sfinteste locul" e cat se poate de adevarata, cei care ati avut (aveti) copii pe la gradinitele din zona, dati-ne si noua niste nume de educatoare care vi s-au parut a fi ce trebuie...am tot intrebat in stanga si in dreapata si am ajuns la concluzia ca ma intereseaza mult mai mult cine va avea grija de fiica-mea opt ore pe zi, decat sa se joace cu jucarii chico.....
asa ca, ziceti-ne va rog de educatoare. si daca iau anul acesta sau la anul grupa mica....daca stiti.
multumim foarte mult.
oana si mariuca
Raspunsuri
radu26 spune:
Ce cauti tu este inutil. In primul rand pana prin martie nu se stie care gradinita infiinteaza grupa mica pentru anul urmator (se stie doar cifra de scolarizare, dar repartizarea locurilor pe nivele de varsta se face favorizand grupa pregatitoare, motiv pentru care de multe ori grupa mica se infiinteaza cel mult una, asta in cazul fericit in care se infiinteaza). In al doilea rand, repartizarea educatoarelor la grupe nu se faca pana in toamna, decat la unele gradinite. Sa zicem ca preferi pe doamna X. sigur vei primi la pachet si pe doamna Y, pentru ca lucreaza in ture, la orar prelungit, una dimineata si alta dupa amiaza.
In al treilea rand, daca iti inchipui ca se poate vorbi de cazuri exceptionale de educatoare OK, te inseli, marea majoritate sunt mai mult decat OK, asa ca lista pe care o ceri tu ar fi interminabila.
Mai bine te-ai orienta cat de cat catre o anumita gradinita (iti recomand calduros gradinita 209, grupele Step by Step, dar asta nu inseamna ca multe alte gradinite din sector nu sunt foarte bune, e doar o recomandare).
Spor la treaba
moana spune:
multumesc de informatie. poti sa ne mai dai si alte detalii, de ex. cati copii sunt intr-o grupa, cum arata gradinita, au curte mare etc...
eu am tot auzit laude la adresa gradinitei hillary clinton (nu stiu nr.). dar daca e asa celebra presupun ca e super-aglomerata. si mi se pare destul de important ca o educatoare sa nu stea cu 40- de copii.
multumesc inca o data, si daca ai timp, mai asteptam amanunte.
oana
radu26 spune:
NU TE DUCE ACOLO! Daca directoarea este aceeasi de acum un an, este un conflict permanent intre directoare si unele educatoare, atmosfera e de doi bani. Ma refer la 57. 209 are curte la fel de mare, dotare buna , dar in plus au grupe Step by Step. Asa numita gradinita Hillary Clinton a ramas cu numele dupa o vizita (ghici a cui?), si cam atat, de atunci nu s-a mai intamplat mare lucru. Pleaca des educatare de acolo, cel putin asta mi-a spus o fosta educatoare din gradinita aceea). Ai grija, mie sincer mi s-a parut deplasata directoarea, este o parere personala.