Mamelor din lumea intreaga....

Mamelor din lumea intreaga.... | Autor: Witchie

Link direct la acest mesaj

... dar mai ales cele din lumea civilizata, unde tat omu' isi poate deschide cont paypal...

Gasim noi doua persoane minunate care sa deschida cate un cont de paypal, unul pentru Bella Pashoshei si unul pentru Toni?

E destul de urgent, am dori sa putem anunta in emisiunea de la RRI de vinerea asta ca exista posibilitatea donarii prin Paypal pt Toni si Bella.

Haideti. Vikinga? Ne poti recomanda pe cineva?

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Saru mana de idee, este exceptionala...cont pay pal pentru bella, s-a oferit Dantje sa deschida. Daca vrei, eu o rog sa deschida si pentru ingerashul de Toni...sper ca pana vineri sa le avem..mersi mult de tot..super idee!!!
Ma adresez si eu tuturor mamelor...va rog din tot sufletul sa va puneti urmatoarea intrebare:
DACA PUIUL MEU AR FI ATA DE BOLNAV, CUM AS VREA SA SE POARTE LUMEA? ..va rog sa va puneti aceasta intrebare, caci oricare dintre noi puteam fi in locul acestor familii....am fi vrut oare ca alte mame sa se uite la noi si sa ne ajute?
Ganditi-va cu inima si uitati-va catre familiile lor..

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Witchie au am deschis unul pentru Bella,se afla pe pagina web a Bellei.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Din cate am inteles eu, pentru Bella exista un cont Pay Pal deschis de Dantje cu ajutorul Vikingai. Exista la Discutii generale subiectul "Teledon Bella":

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55687

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Pe Toni vrea sa-l ajute cineva? Va implor!
Suntem abia la jumatatea drumului.

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Cont paypal deschis pentru Bella:
danaready@yahoo.com

Daniela Dekker-Tunariu

Dantje& Martijn

Mergi la inceput

multumiri pentru ajutorl dat in deschiderea contului paypal pentru Bella:lucia_cs(sar'na pentru rabdare,si multi pupici),vickinga.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Si pentru TONI! Va rugam frumos!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Eu am unul deschis, dar nu mai am ce CC sa folosesc, ca e conectata la altul, nu vreau sa folosesc contul meu bancar, si tranzactiile sunt limitate daca nu este o CC conectata la contul de paypal.

Altfel, il pot folosi pe-al meu

Revin cu mentiuni, ca am verificat. Avand in vedere ca la contul meu de paypal nu e atasat un Creditcard, nu pot "retrage" mai mult de 750 euro lunar. Asta inseamna, ca daca se strang bani la mine in cont, si depasesc suma de 750 euro intr-o luna, nu-i pot transfera pe toti intr-un cont, ci trebuie sa astept urmatoarea luna pt o alta tranzactie. Si cum sper ca se vor strange mai mult in cazu lui Toni, ca si in celelalte, contul meu nu-i adecvat.

Deci, aveti nevoie de cineva care sa-si faca un cont paypal la care sa adauge o carte de credit. Succes fetelor!

Ancuta 14+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Fetelor, eu as fi facut cu cea mai mare placere, dar deja am doua si-mi este frica sa mai fac unul ca bate la ochi pt finantele de aici.

Dantje daca vrei sa deschizi unul, nu trebuie sa faci decat o diferenta intre cele doua "produse" 1. Bella, 2. Toni. Pasii sunt exact ca si la Bella, doar ca in loc de de Bella scri Toni si in loc de adresa de web (pt multumesc) a Bellei, o pui pe a lui Toni.

Ajut cu cea mai mare placere la pagina de web, o pot face si o predau oricui doreste sa o intretina.

_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Daca vreti puteti sa-l folositi pe al meu sau pot sa deschid unul special.

Corina

Mergi la inceput