Ce jocuri pc pt. un baietel 10 ani?

Ce jocuri pc pt. un baietel 10 ani? | Autor: Darria

Link direct la acest mesaj

Va rog mult, daca vreti, sa-mi dati cateva idei. Nu am nici cea mai mica idee, oare ce as putea sa-i iau si sa-i placa?
Jocuri pe calculator..... nu stiu daca-i permit parintii.....sa nu devina dependent.
Mamici vreti sa-mi spuneti ce prefera baieteii vostri? La fetite ma pricep eu cat de cat dar la baietei....nimic.

Editare: multumesc moderatorilor ca nu mi-au inchis subiectul, asa cum cerusem pt. ca e nevoie sa revin
Tocmai am aflat ca are voie sa joace pe calc. dar nu stiu ce jocuri sunt mai potrivite - nu vreau violenta la jocuri.
Ce jocuri sunt indicate? Pot sa le copii free de pe net?

Multumesc anticipat pt. ajutor.

idei nunta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

cred ca jocul pe calculator e cel care il va incanta cu siguranta.
si banuiesc ca macar o jumatate de ora pe zi tot are voie la calculator.daca nu fa-i cadou o carte"harry potter"sau stiu eu dar cu siguranta nu va avea acelasi impact!

gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

klumea_blondy: multumesc mult pt. raspuns
Stiu pe propia piele ca jocurile sunt mai placute dar nu vreau sa se supere parintii pe mine in cazul in care nu-l lasa(aflu sambata daca are voie).
Ce jocuri s-ar potrivi pt. un pustiulica de 10 anisori?

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

iti spun ce i-am oferit varului meu anul trecut cand a facut 10 ani: puzzle de 1000 de piese, un robot lego si o pijama ca e inebunit dupa pijamale.

alte idei: carte gen enciclopedie. noi i-am tot facut cadou de la varsta mica, toata famila, pe rand carti dintr-o serie pt copii cu informatii cat mai complete despre: pasari, planete, apa, pesti etc.

io prefer sa ofer ceva educational nu batai si lupte.

parerea mea.

succes si La Multi Ani!

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Multumesc Freia pt. ajutor
Cred ca e mult mai bine ce mi-ai spus tu, avand in vedere ca mamica lui este invatatoare.
E adevarat ca este la varsta la care e dornic de cat mai multe informatii. Oare cum de nu m-am gandit?
Nu ma refeream la jocurile acelea cu lupte(vina mea ca nu am precizat), stiu ca sunt pt. copii jocuri placute(nu cu batai ) dar nu stiu ce anume.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianam spune:

Alte idei de cadouri:
- un stilou de buna calitate - de ex. Pelikan (aprox. 9-10 lei)
- un penar echipat (aprox 12-18 lei)
- un chit pt. construit un avion de ex. sau un ceas
- dictionar scolar englez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

asa cum a spus si Freia mai sus si eu sunt tot pentru o enciclopedie.
La multi ani baietelului!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Salut,

Cinstit, eu i-as cumpara o minge de baschet sau de fotbal....sau o racheta de tenis.

Criss

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor pt. raspunsuri
Mi-ati fost de mare ajutor, mi-am dat seama ce trebuie luat.
Fetelor: multumesc frumos pt. urare dar nu isi aniverseaza ziua acum, vrem noi asa sa-i luam ceva care sa-i placa.
Pt. inceput voi merge pe enciclopedie si pe chit pt. construit un avion(sa vad pe care le gasesc), sper sa-i placa.
Eu am inteles ce sa-i iau asa ca se poate inchide subiectul, ca sa nu va mai incurc.

idei nunta

Mergi la inceput