Listutza fetelor inimoase din Japonia!

Listutza fetelor inimoase din Japonia! | Autor: mihaela imai

Link direct la acest mesaj

Stefania-1000 YeniAyumi-5000 Yeninshiro-5000 Yenibibos-5000 YeniRiara si Diana-5000 YeniCatalina-2000 YeniIRINA-60.000 Yeni Am reusit impreuna cu voi sa string 83.000 Yeni.Azi am trimis banii prin eurogiro spre vikinga.Am trimis 612 Euro.Taxa a platit-o prietena mea Mari.Va multumesc tuturor pentru participare si speram ca micutza Sabina sa se insanatoseasca!!! MULTUMESC TUTUTOR!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Japonici ati fost la inaltime! Sunteti toate niste fete SUPER!Cu banii trimisi acum de Miahela strinsi de la voi, cheta facuta la mine o sa sara de 3000euro!! Din care cam 1000euro sunt din Japonia!!! Deci numai voi ati facut o treime din "teledonul" care la inceput era numai european:))) Fara voi nu as fi reusit sa string asa multi bani pentru micuta Sabina.Va multumesc la toate, va pup si va imbratisez cu drag si sa ne intilnim si la alte subiecte sa mai stam la povesti asa ca intre prieteniIrina fata sufletista, sunt impresionata de donatia ta, te asteptam ca membru pe DC sa ne cunoastem sa mai vorbim. Inca odata iti multumesc in numele Sabinei.Deja suma necesara operatiei a crescut bine, mai e inca putin! Si sa speram ca banii pt cheltuielile postoperatorii nu or sa fie prea mari.O zi buna la japonici Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela imai spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Japonici ati fost la inaltime! Sunteti toate niste fete SUPER!
Cu banii trimisi acum de Miahela strinsi de la voi, cheta facuta la mine o sa sara de 3000euro!! Din care cam 1000euro sunt din Japonia!!! Deci numai voi ati facut o treime din "teledonul" care la inceput era numai european:))) Fara voi nu as fi reusit sa string asa multi bani pentru micuta Sabina.
Va multumesc la toate, va pup si va imbratisez cu drag si sa ne intilnim si la alte subiecte sa mai stam la povesti asa ca intre prieteni
Irina fata sufletista, sunt impresionata de donatia ta, te asteptam ca membru pe DC sa ne cunoastem sa mai vorbim. Inca odata iti multumesc in numele Sabinei.
Deja suma necesara operatiei a crescut bine, mai e inca putin! Si sa speram ca banii pt cheltuielile postoperatorii nu or sa fie prea mari.
O zi buna la japonici

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837
"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Buna,Vikinga!Ma bucur ca ai reusit si tu sa stringi atitia bani pentru Sabina!Suna bine"o sa sara de 3000euro"

Mergi la inceput