Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna!

Io mi's ametita! Am fost la dok cu cupilu azi. Avem 75 cm si 9.200 g. Adica, cam 9 kile, fara haine si incaltari... Am facut Priorixu. A urlat de nervi ca nu putea sa ia siringa si ca il tinea tac'su strans... Apoi am luat sange. Vampirii ne-au supt 3 fiole. Si am dus si sumarul de urina si proba pentru coproparazitologic. Acu astept rezultatele... dup'aia cred ca o sa imi treaca bubele...
Cat i-au luat sange am transpirat si eu si asistentele. A plans, dar nu de durere, ci de nervi ca 3 ia o pauzari il tineau in lok sa se joace cu el. Dupa ce am terminat l-am luat in brate si a incetat ca prin minune... si a inceput sa rada...

Mey, io il spal pe dinti pe Vicu cu pasta speciala pt bb de la OralB. Si ii place la nebunie. Seara la baie intinde mana spre periuta si rade.
Fructe: pasate dimineata cu biscuiti. Sau bucati de piersica/ nectarina sau musca din banana. Sau roade mar. Nu contorizez cat. Sunt fericita ca o face.

Ce a mancat cupilu meu aseara? Pui la rotisor cu rosie si paine cu philadelphia. Omu mik vrea mancare normala si io, mama imbecila, ii dau din alea pentru cupii mici... uufff

O zi buna!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna dimineata!

Am apucat sa vad si eu ceva poze. Pe Ilinca fara mot, ce bine-i sta in roz, pe Andreiuta de Felicia, cum se juca in nisip (Felicia esti o frumoasa!), pe Alexandra scumpa a vrabiutei, (pozele voastre sunt o minunatie!), pe Raducu la mare (seamana cu tati Raducu, asa mi se pare) si pe Luca mergaretu si motociclistul.

Am mai vrut sa vad pozele cu Philip, dar nu le-am gasit. Pe unde sunt?

Dupa ce copilul meu a papat la mare borcanele la greu, de m-am saturat eu de ele, m-am apucat de gatit, ca sa mai manance si el ceva mancare facuta in casa. asa ca azi i-am facut mamaliguta cu cascaval si smantana si orez cu legume, sa vedem daca am succes cu ele. Si poate deseara ii fac is o budinca cu mere, ca deh....m-a apucat gatitu. mai profit si eu cat mai pot ca dupa ce incep serviciul n-o sa mai am timp sa-i fac trei feluri de mancare pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Dana, presupun ca i-a luat sange din vena, nu? Au gasit-o usor? I-as face si eu analize dar cand ma gandesc ce-l asteapta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

La multi ani, Matei! Sa cresti mare si sanatos!
Pupici tuturor celor sarbatorit cat am fost noi plecati!La Multi Ani tuturor!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna ziua!

Mai intram si noi sa va salutam.In ciuda problemelor,suntem bine,am reinceput sa papam,ca de cand ii dau vit b complex,nu mai voia sa pape nik,nik si chiar simteam ca-mi pierd mintile....de azi dimi,vad ca a reinceput sa pape,binisor,slava Domnului....
In legatura cu piciorusele,am vorbit la tel cu un prof.dr.(prieten de-al nostru)care ne-a spus deocamdata sa continuam tratamentul inceput si mai vedem peste o luna.
Suntem in febra pregatirilor,daca-as putea as tara casa dupa mineca sa fiu sigura ca nu uit nimic.

Am vazut multe poze,multi copii,nu-i enumerez,fiindca sigur o sa uit pe cineva,in schimb iipe toti in egala masura si pe mamici la fel.

Andreea,noi fructele le papam pasate,ca sa fiu sigura ca ajunge ceva si in stomacel si papa jumatate de banana,un mar si o piesica-odata.

Lia,noua pediatrul ne-a spus ca se numeste "perioada de negatie"-cand copilul plange si se revolta daca nu e lasat sa faca ceea ce vrea,tipa se cearta cu tine,parte-n parte,etc...in mod normal perioada asta incepe la 2 ani,dar se pare ca ei sunt mult mai precoce,faza mai nasoala e ca dureaza pana pe la 4-5ani....asta e,rabdare,rabdare,rabdare...

pupici.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

LA MULTI ANI Juliei si Matei pt implinirea anisorului! Sa cresteti mari, frumosi si sa aveti in viata tot ce-i mai bun! Petrecere frumoasa si felicitari parintilor!

Dana, ce l-au mai chinuit saracutul!!! Pupicei pt voinicelul Victor

Mitzura, eu stiu ca se recolteaza sange din degetel si se preseaza zdravan pt obtinerea fiecarei picaturi. Asa imi amintesc ca au procedat pt analiza Fe-lui in cazul Ralucai mele.

Roxi, ma bucur sa aud ca ai o sora - am mai aflat ceva despre viitoarea cuscra :-) si mai ales sa semene si cu ea. Ai sa te miri, dar mie imi pare ca seamana mai mult cu matusica Ralu decat cu mine, cel putin la temperament si cat de rea e la capitolul mancare (sa nu ii iei bucata din fata, ca jar mananci)!!!

Thanks Philip! Nu am stiut ca s-au mutat. Asta grazie absentelor acumulate in ultima vreme. Muaaah!

Fug la nani, rusinea ma apasa!!! Iar m-a prins 3 noaptea si nici ca am vre-un chef sa dorm! Am emotii!!! Maine merg sora si mama la ambasada pt viza! Imi doresc tare mult sa vina aici, o sa ma simt ca acasa! Foarte mult imi lipsesc ai mei, toti si mai ales Romania cu bune si rele!

Revin maine! Va sarut si sa aveti o zi dintre cele mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Am uitat ceva:

FELICITARI MAMICILOR PT CEL DE-AL 100-lea CAPITOL!!!!!!
Sa sarbatorim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Adela, din vena. Desi nu pareau f vizibile a cautat si pe stanga si pe dreapta si s-a dovedit ca la stanga era ceva mai vizibila. L-a palpat si cum l-a intepat cum a gasit vena. Tipele sunt foarte ok si au avut multa grija. si vorbeau tot timpul cu Vic si asta chiar l-a mai linistit.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna ziua

Andreea, noi avem tot lapte la micul dejun....cnd mananc si eu ii mai dau o felie de unt cu gem...apoi la 12 jumate serveste masa de pranz.

Mitzura, inca ii mai dau fructele pisate....la o masa ii dau 1 mar,1para,2nectarine si jumate de banana......sau 3 linguritze branza,1 mar,1 banana.......sau juamate avocado,1 mar,o banana....acum depinde si ce fructe am in casa.Eu inca ii le blenduiesc...daca ii dau bucata de fruct, nu mananca asa mult cat i-asi blendui-o.

Anca, multumim ca ne-ati vazut.Tati e pozarul sef...el se pricepe cum vine treaba cu luminozitatea.Mie imi place cand ii dau iaurtelul ca-si face mustati...e asa haioasa.
Si noi mai avem cojitze galbene in crestetul capului.Noi aveam multe pe la 2 luni....am mai scapat de ele cu ulei fiert si racit, tinut juma de ora apoi spalat caputzul.Dar au mai ramas cateva...eu zic ca usor usor se duc ele.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

JULIA ALEXANDRA si MATEI GEORGE
Roberta, mai da un semn de viata!

Nu am timp , dar mi-a venit o "idioata". Am facut pe webshot un cont "iulieaugust2004" cu parola "iulieaugust2004" si un album "Am implinit un an" si sa punem fiecare cite o poza (care ne place noua mai mult) de la un an. Si putem sa mai facem un album in care sa punem poze pana la un an, stabilim o limita de 1-2 poze/copil. Eu pun diseara o poza (sper sa am timp). Ei, ce spuneti?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput