Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Io am avut o noapte de cosmar, nu stiu ce-a avut fata asta a mea da` a stat treaza de la 4 la 7 dimineata, a mai dormit o ora pina la 8 si de atunci chiuie.
Kim, petrecerea am facut-o acasa, nu am facut mare tamtam.
Andreea, da, ai dreptate, mi-am amintit ca tu dadeai tonul ... despre olita, noi avem si o tinem in baie, s-a cam depus prafu` pe ea... vazut pozicile, faine peisaje!
Andreea A, stai linistita, o sa vina vremea cind Stefi va merge frumos pe linga tine, in aceeasi directie cu tine... peste vreo 2-3 luni, hehehe
Carolina, felicitari!
Rain, si voua, ca sunteti tare vorbarete!
Ana, nu o spal pe dinti pe Ilinca, am mi spus, pina o sa stie sa scuipe nu ma complic... ca veni vorba, Ilincai de vreo 3 luni nu i-a mi crescut niciunul, tot la 6 a ramas!
D-na Bibi, imi pare rau sa te vaz asa... nu stiu daca ti-am mai zis, iar tanti roza si-a bagat coada, da` nicku` tau imi suna a o femeie strong, nu-l dezminti. In locul tau as face orice sa ies mai mult in lume...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august si tzucurica fara motz

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Andrea , bravo de initiativa ..o sa intru si io sa postez ..da si tu linkul

asa este....Monica- d-na Bibi este o tipa super ..si este si foarte frumoasa !!!!eu sunt sigura ca va trece si perioada asta ...

ah , sange din vena ..asa mult mi-as dori sa-i fac si eu niste analize ..dar nu pot sa ma gandesc ..oricum eu nu voi sta langa el ..ca lesin !!!!
dar dk .mi-a zis ca nu-i nevoie si sa nu intep copilul degeaba ..dar io nebuna ..tot la asta ma gandesc ...vreau eu sa vad ce curge prin venele lui

ma duc la treaba iar
pup

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Ingerasule, vrei sa vezi daca are sange albastru? Daca mergi la CMU in Enescu e ok. Noi acolo am fost. Tipele sunt f de treaba. La faza cu "de ce sa ii iei sange?" io i-am raspuns doctoritei doar atat: "asa vreau eu, sa pot dormi linistita"

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

pai daca seamana cu mine ..asa ar trebui
super ..acolo avem si noi abonament ...imi voi face curaj dupa concediu
in cat timp vin rezultatele ?

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Dok mi-a zis ca maine vin. Pe cine ai ca dok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am vazut poze cu Luca. E un scump si il pupacim! Iar in poza aia cu bandana si cu ochelarii e total!

Mergi la inceput

la dr Carmen Tanasescu ..o draguta !!!

Adela , multumim de aprecieri ..mie imi place la culme poza in care Tudor se uita la apus ..am privit-o muuult !
pupici

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Simona nu pot sa dau link. Trebuie sa intrati pe www.webshots.com sus in dreapta este Login In, intrati cu user name si parola iulieaugust2004 , apoi pe MyPhoto si apare albumul. Fetele care folosesc webshotul stiu despre ce vorbesc. Sper sa nu aveti probleme.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Hehehe! Ingerasule, acelasi dok ne-a urmarit sarcina, acelasi dok ne urmareste cupii... Sa nu crezi in coincidente?

Mergi la inceput

gataaaa!!! eu am pus o poza !!!suntem primii !!!
va asteptam

Simona si bb Luca

Mergi la inceput