FIV 41
Raspunsuri - Pagina 12
bety spune:
Danutza_c - sa inteleg ca tu vei face FIV in Romania? Scuza-ma daca ai mai spus unde-l vei face...probabil ca eu nu am fost pe faza...
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Kariris spune:
Buna fetele,
Crinuta eu zic sa nu-ti faci singura dipherelinul si nici pregnylul pentru ca sunt mai pretentioase. Mai ales daca nu esti de profesie. Cu gonalul, nu stiu ce sa spun. eu chiar nu va inteleg pe cele care vreti sa va faceti injectiile singure?! Si eu imi fac in general injectii singura si fac injectii de orice fel oricui imi cere, insa cele pentru asa un tratament nu mi le-as face singura. E alegerea ta.
crinuta71 spune:
Lachi multumesc de sfat.
Eu cam stiu cum se fac injectiile, dar imi e groaza sa ma intep singura. Si sincera sa fiu as prefera sa mi le faca altcineva. Nici nu vreau sa le fac eu, de fapt, dar nu am ce face. Dar am vorbit cu asistente (inclusiv la clinici private) si m-au intrebat pe mine cum se fac. De aceea nu am deloc incredere in ele. Nu-mi convine deloc sa mi le fac singura, dar nu stiu ce sa fac. Si toate trebuie sa le fac subcutanat (si Dipherelin-ul).
Ma enerveaza ca mi-au dat Dipherelin tot cu administrare subcutanata.
Inca mai caut totusi pe cineva care sa stie sa mi le faca. Stiu si persoane care ar stii sa mi le faca, dar nu vreau sa afle de tratamentul meu.
Sa va spun cum e protocolul la mine. Incep cu Dipherelin (de 0,1) 1/zi timp de 14 zile. Apoi incep si cu Gonal F, dar in fiecare zi voi continua si cu Dipherelin 1/zi. Si asa merg inca 10-14 zile. Apoi fac Pregnyl. Apoi....stiti ce urmeaza.
A mai urmat cineva asa protocol? 
ceciserban spune:
Ceau fetelor!Din pacate cum ma asteptam de fapt nu am vesti bune.Acum prolactina nu mai e 1977,ci 1550 deci tot fff. mare.DR. de la Medicover mi-a zis ca e clar,luand Emetiral am facut degeaba tratamentul,caci Emetiralul mareste hipofiza deci....am ajuns de unde am plecat cand am urmat tratamentul cu Dostinex la 1500.Ma enerveaza teribil ca dr. Protopopescu nu m-a avertizat in legatura cu aceste medicamente gen Emiteral,Metroclopramid etc.Acum insa m-am calmat,nu ma mai agit atata,ca stiu ca nu mai pot face nimic,din pacate.O sa vad ce decizie voi lua impreuna cu dr.Trebuie sa existe o solutie si pt. asta.Am inteles ca se poate lua Brocriptin si pe perioada sarcinii.Si progesteron la greu.
Macar in tot raul a aparut si o raza de lumina.Dupa o luna de tratament naturist cu TONIC MASCULIN,de la Dacia Plant sotul a ajuns de la 1milion
la 15milioane
conform cu rezultatul analizei de azi.Asta inseamna ca numai ne trebuie ICSI.Cred ca daca incepeam tratamentul mai repede ajungeam sa nu mai facem nici FIV,ci doar o inseminare.Acum sper sa pot face FIV si sa fie bine.Incerc sa ma relaxez ca sa nu creasca prolactina si mai mult.
Danutaza eu nu am deocamdata nici progesteronul,nici estradiolul scazute,dar stiu ca pot scadea pe perioada sarcinii,din cauza prolactinei marite.AR fi super sa facem impreuna.Eu inca mai sper ca voi face in toamna asta.
Va sarut pe toate

,
Cecilia.
cecilia
cristinici spune:
Crinuta la Giulesti , toate asistentele de la FIV fac astfel de injectii subcutanat
cristinici
danutza_c spune:
Da, Betty, vin sa fac fiv in Romania, o sa fac la Giulesti, am programare pe 27 septembrie. Motivele: in primul rind cele financiare si doi, aici in conditiile in care FSH-ul meu e foarte mare nu se mai atinge nimeni de mine sa imi faca fiv.
danutza_c spune:
Cecilia, m-as bucura sa facem fiv in acelasi timp. Ne putem impartasi experientele si ne putem incuraja reciproc. Sper sa reusesti sa faci in toamna asta!
crinuta71 spune:
Cristinici multumesc de raspuns,
dar eu fac FIV la Cluj si tratamentul il fac acasa (nu stau in Cluj). La noi in oras nu se fac astfel de tratamente. Sunt convinsa ca sunt persoane care stiu sa le faca si pe aici, dar eu am intrebat doar la vreo doua clinici private (plus o asistenta pe care o cunosc). Am sa mi le fac singura mai bine. Eu am patit-o o data cu un Pregnyl cand m-am dus sa mi-l fac undeva si acum nu mai vreau sa risc.
Cecilia ti-am trimis e-amil. 
Fetelor a mai urmat careva protocolul pe care il voi face eu? 4 saptamani va trebui sa fac injectii zilnic?
Cred ca asa am sa ma obisnuiesc cu ele ca o sa-mi lipseaca dupa ce termin.
Va pup pe toate 

ceciserban spune:
Lachi merci mult de raspuns.Si eu am 70 de fiole si sper sa-mi ajunga si sa raspund bine la tratament.
Danutza se pare ca si tu te confrunti cu o ""chestiune naspa si ffffff. mare ",in cazul tau FSH-ul.Lasa ca trecem noi si peste astea si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa reusim sa fim
cat mai curand posibil.
Pupici tuturor.
cecilia