FIV 41

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Cum se fac injectiile cu menogon?...trebuie sa fac stimulare trei zile pentru inseminare si nu stiu daca se fac ca si pregnylul sau altfel....subcutanat sau intramuscular?...am uitat sa intreb medicul.
Pupici.Mihaela .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Asa stiu ca menogonul se face intramuscular, dar eu nu am facut niciodata menogon. Nu scrie pe prospect cum se face? Poate au sa-ti raspunda si fetele care au facut menogon.

Mergi la inceput

Multumesc Crinuta,l-am facut aseara pe la 22 in poponet...de fapt mi l-a facut sotul meu si nu doare deloc...am de facut trei ...1/seara si nu mi-a dat prospect pt.trei injectii si nici eu nu m-am gandit sa-i cer...de fapt desi este prima luna in care fac stimulare si tb.sa aflu mai multe am incercat sa nu ma gandesc prea tare la lucrul asta pana am uitat de tot(aseara nu am gasit nimic pe net)...acum merg inainte asa si vad eu luni la eco ce s-a intamplat.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Da, e bine, Menogonul se face intramuscular.
Bafta multa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Fetele care ati avut probleme cu sotiorilor vostri si ati facut IUI ,nu ati putea sa ma luminati putin?Care este nr. minim de necesar pt. IUI?Nu stiu oare as putea face IUI,acum in situatia data cu 15 milioane ?Acum chiar nu stiu ce sa mai fac.
De abia astept sa vorbesc cu dr. sa vedem ce zice.Va rog mult mult de tot daca stiti ceva nu ezitati sa-mi ziceti.
Anemona tu ai vreo IUI la activ sa direct FIV?
Pupici tuturor,

cecilia

Mergi la inceput

Mihaipopescu succes!
Cecilia ti-am trimis e-mail.

Mergi la inceput

Fetele care ati avut Dipherelin si Gonal f, unde l-ati pastrat? La frigider sau la temperatura camerei sub 25 de grade? Am vazut ca pe ele scrie sa se pastreze sub 25 de grade, ma gandesc ca totusi in frigider e cam rece (4-8 grade).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna fetele. Sa-mi spuna si mie cineva care e nr. de centrala de la Giulesti ca eu nu il mai stiu.

CRINUTA eu am tinut Dipherelinul si Menogonul la frigider in cutia de jos,asa le tin si la spital ,tot in frigider.

Mergi la inceput

Anemona, Crinuta, multumesc frumos...sper sa fie intr-un ceas bun..

Dumnezeu sa ne ajute pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Cecilia, eu nu am facut IUI, dar ce stiu eu este ca nu numai numarul conteaza, ci si mobilitatea. O mobilitate de peste 40% merge pt incercare IUI. Daca este intre 30 si 40, e de FIV, iar daca e sub 30, atunci trebuie ICSI. Daca nu au mobilitatea necesara, nu pot penetra peretele ovulului si fecunda, chiar daca sunt in numar apraape normal.
La noi nu numarul era beleaua, ci mobilitatea, care era de 12-13%. Numarul era aproape bun, dar degeaba. Noua ne-a zis ca daca ar fi crescut mobilitatea la cel putin 30% ar fi incercat FIV simplu.

Mergi la inceput