Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 54
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Ioana spune:
Mishulici, sanatate multa, pui! Sa stii ca uneori durerea de gat trece chiar cu inghetata; stii tu: "cui pe cui..."
Catty maine merg la dr, dupa amiaza! Intru dupa aia si va spun cum fu.

Laura
9+
Puiutul meu
M Oana spune:
Diciu, am cam vazut azi cum arata prapadul de care vorbeai, ca am luat contact numai cu oameni uratei la suflet, dar ei au plecat la casele lor, iar eu m-am intors la binele meu. E o suma constanta,cum ziceai, dar ce bine e cand jumatatea asta din suma pleaca la cei care o cauta cu lumanarea, iar jumatatea pozitiva e la cei care vor sa traiasca frumos pe lumea asta! Tu vorbeai de prapad si io cu el pe cap....taman atunci.
Barbye, sunt eu rezistenta la multe, dar cand aud de examene ma ia cu ameteli, sa nu zic cu
. M-am examinat pana la 28 de ani. Ultima oara m-au examinat din peste 30 de cartulii de drept, astfel incat sunt extrem de sensibila la chestiunea asta. E rea rau de tot.... Important e ca trece, nu prea stiu cu ce folos, dar trece!!!
Catty, spuneai ceva de plata Domnului? Ca nu o lasi pe cea mica in plata Domnului? Pai, Dumnezeu mi-a zis ca ma rasplateste El pt ceva ce se afla in gradina Lui, daca am grija de acel ceva...
Si sa nu-mi spui ca acu' sunai tocmai in momentul in care Dumnezeu te rasplatea pe tine, ca.... ma emotionez...
Momentul meu de glorie a fost noaptea trecuta, cand ma trimitea Carmecitaaa la culcare, ca io halalaiam pe aici..... Poate luna asta 'se baga' pe banda rulanta.
Pe unde umblati pe ploaia asta, ma, infertilelor?
diciu spune:
Ma bucur pentru tine si binele din jurul tau...are o mare importanta in tot ce iti doresti sa realizezi....
diciu spune:
fetelor...daca nu stiu exact durata ciclului...si nici perioada luteala....cum o pot aproxima macar pe aceasta din urma?...in programel zice sa pun 14 zile daca nu o stiu...voi ce ziceti?.....sau daca o iau invers...astept pana imi vine ciclul...scad perioada luteala aproximativa si vad cam cand as ovula?
danangie spune:
Buna seara fetelor!
Eu azi sunt in ziua 21. Peste putin intru in a 22-a. Cum va spuneam ...observasem mucus specific ovulatiei si am prestat si azi.
As fi vrut ieri seara dar barbatelul meu era tare obosit si eu dupa 2 nopti nedormite eram aeriana de tot.
Si chiar si asa azi-noapte la 2,00 inca eram treaza.
Cand sunt prea obosita nu reusesc sa adorm. Am incercat citirea unei carti...nimic. M-am uitat putin la TV...nimic. Am baut lapte cald cu miere de albine...nimic. Pana la urma am inceput sa numar in gand.
......stiu ca am ajuns pe 200 si ceva si s-a rupt firul.
Dimineata am avut ceva treaba pana pe la 11,30. Si cand am ajuns acasa
. Aseara m-a durut rau in partea stanga de-mi venea sa-l trezesc pe al meu sa
. Dar l-am lasat ca oricum la ora aia nu era bun la nimic.
In seara aceasta nu mai aveam mucus. Dar dimineata era abundent.
MISHULINA eu stiam ca are net-ul acasa. Ca odata scria ca e la un hotel ca avea sotul ei o conferinta...nu prea am inteles si ma gandesc ca era cu laptop-ul dupa ea. Sunt tare ingrijorata. Ca in aceea perioada avea ceva probleme cu tensiunea. Nu stiu. Sper sa fie bine. 
OANA da colegul meu s-a ales cu copil si chilul de la munca. Dar sunt multumita ca am facut-o pentru o cauza buna. Chiar daca zilele acestea am fost ca o mumie de obosita dar asta e. 
IEPURILA ce crezi?Ai ovulat deja? Eu nu stiu ce sa mai inteleg. Ba am crezut ca am ovulat in a 13-a zi, ba acum cred ca am ovulat ieri seara..........si sunt in a 21-a zi. De fapt, de-acum sunt in a 22-a zi. ![]()
LAURA IOANA mult noroc la eco.
IONICA ce mai faci?Stii ca vreau sa fac si eu dozari de prolactina si estradiol ca astea nu le-am facut. Sa vad si eu daca e totul bine. Apropo, tu te monitorizai? Daca da, cam cat era endometrul si foliculii in luna care ai ramas?
DANUTZA ce mai faci? Eu sunt bine. Si cu nervii( stii tu...
), si cu viata de zi cu zi. Incerc sa vad totul altfel. Cum spunea cineva de aici, incerc sa vad partea plina a paharului. Tu ca esti din USA ai cunoscut cumva pe FELICITY? Este o forumista care venea pe aici .
O zi placuta maine( adica azi). Pupici la toate si la burtik.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
danutza_c spune:
Dragele mele, nu am reusit sa va scriu azi in cursul diminetii de la servici ca la mine martea e o zi groaznica si in plus m-am simtit si rau, am racit si m-a pleznit o durere de cap, de fapt asta e migrena in toata regula, asa ca a trebuit sa plec acasa, unde ma aflu acuma si pot sa va scriu. Curios lucru, cum am ajuns acasa ma simt mai bine. Ce sa fie oare?
Lumit, asta apropos de dureri de cap! Eu nu am avut in viata mea migrene, acuma m-am captusit si cu asta, e a treia oara cind o am si e cumplita!
Diciu,
asa e, multe nu au raspuns in medicina, din pacate! Stii, nici mie nu mi-a venti "kestia" (imi place cum suna) si nu mai inteleg ce se intimpla, temperatura mi-a scazut de duminica...
M Oana, tare esti tu zgubilitica, zau asa! "mai infertilelor"? Hai ca asta mi-a placut! Cred ca o sa ne intelegem noi foarte bine. Nici eu nu stau prea bine la capitolul "cumintenie"...
Si, si eu...romantica tare, sa stii! Luminari, baie, chestii... 
Marrina, ce mi-ar place sa fac chestia asta! Sa fie asa cum spui tu! Da Doamne!
Catty, imi pare asa de rau ca nu am cum sa te ajut! Mereu ma gindesc al tine, sa stii. Sper ca Dumnezeu sa iti dea de aici inainte mai putine incercari, ca ai avut deja destule. Meriti si tu sa mai respiri putin! 
Iepurila, mai am putin si te salut si eu la Moldova! Eu cred ca e prea devreme sa vina, e chiar prea de tot, la 16 zile?!
Andicu, saru mana! Sa fie! Ce mai face Gurita? Sufera de cald? Ii place in apa? Ale mele sunt nebune dupa scaldat, dar nu la baie, in toate locurile posibile cu cit mai mult noroi posibil, dar nu la baie!
Laura,
pe burtica! Sa ai grija de voi.
Miro, da-le mama, incolo de necazuri! Cine are nevoie de ele? Fa-te ca nu sunt, sa vezi cum dispar!
Mishulina, nu in ultimul rind, 

. Nu mai zici nimic? Hai capu' sus, sa vezi ca o sa fie bine. Trebuie sa fii optimista si sa ai incredere! Daca am eu, femeie nebuna la virsta asta, tu trebuie sa ai de 10 ori pe atit! Si sigur nu sunt roscatica, da' vulpe da! M-au invatat necazurile si greul, trebuie sa recunosc, da' e chic in "vulpe"...![]()
Danangie, sunt bine, merci de intrebare. Am reusit sa mai rezolv din ce ma durea pe mine si restul le las in grija lui Doamne-Doamne, stie El mai bine cum trebuie sa fie lucrurile! Doar ca uneori asa de tare as vrea sa fie cum vreu eu...Ma bucur ca esti mai bine (stii tu
), am vrut sa mai scriu acolo dar mi-a trecut cheful cind am vazut cine, ce si cum a raspuns. Am patit si eu la fel, am scris undeva si am primit niste replici la care pur si simplu am considerat ca nu merita sa mai raspund, cine nu intelege ce am vrut sa spun sa-i fie de bine!
Hai ca s-a facut mesajul meu de un kilometru! Fetelor, in ritmul asta ajungem al cap. 154 cit de curind! Si fara reprezentante care sa ne tina moralul sus. Noroc cu Catrinel,Ionica si Laura ca altfel...

multi si dulci la toata lumea.
ionica spune:
Buna dimineta fetelor dragi,
Astazi marti am fost la eco si in sfarsit am vazut o frumusete de bobita la varsta de 4saptamani si 5 zile.
Are forma unei pastai de fasole verde si masoara 4.3mm
Din nefericire sunt foarte angoasata din cauza pulsului desi este foarte mic la 4 saptamani sa se stabileasca ceva clar ,doctorul ma anuntat ca are "activitate cardiaca pozitiva,aritmica bradicardica?
Sarcina se dezvolta foarte bine multumesc lui Dumnezeu si voua ca ma-ti sustinut si mi-ati ascultat durerea pe care numai voi aici pe DC o puteti intelege.
Am vazut cum i se misca inima in piept ,iar sunetul este impresionant ,mi-a pus sa ascult ritmul inimioarei lui batand in acelasi timp cu a mea,este incredibila puterea lui Dumnezeu,fetelor am ochii in lacrimi de fericire si am sa ma opresc sa mai scriu,
Va pupic pe toate!!!!!
ionica spune:
Scuzati-mi emotiile!!
DanutzaProfita de acel moment de bine e care i-l simti si ai grija sa te tratezi
!!!
Danangieeu nu am facut dozari de prolactina ci de progesteron si estradiol,iti urez mult succes sa vezi ca va merge, sunt cel mai bun exemplu!!
Hai sa-ti spun cum a fost datele mele:
Endometru in ziua ovularii 9.5mm
Foliculi 1X22mm pe ovarul stang ,de altfel acesta a fost fecondat!!
Foliculi pe ovarul drept 1X18mm si altul de 10mm
credema ca am prestat doar de doua ori dinc cauza durerii de ovare la ovulatie,a fost atat de puternica incat nu suportam sa se urce pe mine nici macar o musca ,dar sotul care masoara 1.98cm!!!
Imediat dupa ce s-a terminat ovulatia ,am inceput tratamentul cu progesteron(utrogestan) si inca continui 8pe zi
Eu pierdeam sarcinime din aceasta cauza,lipsa de prog.si estrad.
Mishulinate citesc de cand am intrat pe acest forum ,esti o tipa extraordinara ,oameni ca tine nu vezi zilnic, nu te cunosc si nici la pozele tale nu m-am uitat.
Esti o tipa cu suflet de inger si putere de viitoare mama sunt sigura ca "un gat iritat" nu te v-a impresiona hai punete pe picioare avem toate nevoie de tine si de glumitele tale!
Va pupic pe toate si curaj in continuare sa nu va dati batute fiindca numai daca veti incerca veti sti "de ce "!!
Va urez o zi frumoasa si sper ca ploile care devasteaza Europa in acest sezon sa nu afecteze si sa traca cat mai repede.
marrina spune:
Ionica
Pastaia aia mica de fasole este cea mai mare minune de care am auzit in ultimele zile. Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!!! Si tu sa ai grija de tine, sa fii optimista ca minunea asta trebuie sa-ti dea aripi sa zbori. Ma bucur mult pentru tine si sper sa ne vedem curand si pe la mamici.
Mirona spune:
Traiasca fasolea verde!!!
Bravo Ionica sa-ti creasca pastaia ... sa te bucuri de ea. Nu-ti mai fa atatea griji si ai grija de tine in aceste zile. Nu te mai stresa ... ca nu-i place la pastaitza ta.
Un gand bun si o rugaciune pentru tine si samburica al tau. Sarcina usoara!

Miro
My ticker