Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 54
Raspunsuri - Pagina 13
Oana_B spune:
Andicule La Multi Ani
, sar'na de raspunsul de la pagina 3:))), abia acum l-am vazut ca ieri n-am fost prin zona.
Oana_B
Mirona spune:
Carmen.cita sar'na. Intotdeauna ai cuvinte faine la adresa mea.
Ai incercat sa dai sotului naturiste? Multe fete s-au laudat cu inbunatatirea spermogramei dupa nici 3 luni de BU, vit. E si potent power. Incearca ... poate, poate.
Mishu ma bucur ca esti mai bine si ca ti-a revenit piuitul. Esti tare.
Merci ... sunt ok si eu.
... si la mine ... optimismul e in floare ... desi stiu ca nu am nici o sansa luna asta ... eu tot sper ...
de ex. durerile de cistita pe care le-am avut luni seara ... le-am atribuit ovulatiei ... a doua zi mi-au trecut ... dr. de acupunctura mi-a spus ca a fost doar un spasm al rinichiului si ca s-a mai dus un picut din nisipul pe care-l aveam.
Azi ma doare un picut mai tare ovarul stang ... repede la marmacie si cumpara un test de ovulatie ... normal ... negativ.
De cate ori avem in program ...
... nu mai stau cu picioarele pe pereti aceea jumatate de ora ... dar cand al meu se intoarce ... vuuuup o perna sub fund.![]()
Apropos fetelor: voi cand considerati testul de ovulatie pozitiv?
La mine iasa toate cu doua linii (in perioada asa zisa-fertila) dar a doua liniuta este fffffff palida. Deci il consider negativ,nu?
Liniutele trebuie sa aiba aceeasi intensitate, nu?
Miro
My ticker
danutza_c spune:
Carmen.cita , mi-ar place sa facem fiv-ul impreuna. O sa venim pe 23 septembrie, pe 27 am intilnirea cu domn profesor la Giulesti si o sa vedem ce ne spune ca trebuie sa facem, avind in vedere ca avem nevoie de
sa ii punem la pastrare, ca sotul meu pleaca in 2 saptamini inapoi. In timpul asta de 2 saptamini mai mergem si la Iasi, ca al meu ii moldovean
si mai stam si acolo citeva zile. Daca tu vrei sa faci fiv as zice sa dai deja telefoane pentru programare ca stiu ca deja la dr. Proto fetele au primit programare pentru octombrie. Acuma depinde unde vrei tu sa faci fiv. Eu am ales Giulestiul pentru ca m-a recomandat cineva la domn prof si pentru ca cei de acolo nu lucreaza pe loturi ci dupa cm al fiecareia.
Diciu, de cind am scris de aiz dimineata m-au napadit uritii. Bine ca macar pot sa-mi fac analizele de ziua a treia vineri, asa ca macar am scapat de-o grija. La tine nimic?
M Oana spune:
Cami M ne distraram noi pe cinste si urmeaza momente si mai si, dar miros in aer si pahare mai goale... Ne trece, asa ca poti continua sa treci pe la noi...
Lumit, io si cand sunt cu vidanja toata pe mine (cam cum am fost azi vreo 4-5 ore, stie Catty) si tot de optimism ma tin cu pumnii stransi, precum detinutul de gratiile celulei...
Diciu, pt noi e mai important cum fumezi tu problema infertilitatii, ca fiecare fumam problema asta in felul ei si indiferent cat o fumam, vad ca nu se termina niciodata.
Miro, la teste de ovulatie fata e virgina, deci... tace.
Carmecitoooo a intrat cineva pe calculatorul tau si a scris gandurile alea?
Sufletul tau e rupt in zeci de bucati in prima zi... Creierul e normal sa fie si el terciuit...
Dar unde e puterea ta de a merge mai departe, de a lupta, de a visa, de a spera...?
Daca in seara asta puterea asta e doar un vis frumos, pune capul pe perna si io sunt convinsa ca in jur de ora 7 va rasari soarele. Cel putin pe cer.....
In suflet, cam in 3-5 zile, din multele bucati de suflet si creier pe care le ai acum, se va revenii la forma si numarul initial: un suflet bun si frumos si un creier limpede si destept, pe care il pupa fata acum.
Simti un amalgam ciudat de sentimente, mai ales de sentimentele d-alea.... de duca...., nu? Eu ma gandesc ca nu traiesti nimic anormal, ci doar o firimitura de viata, mai de cacao.... Dar maine...
Ce sa-ti mai zic, ca nu m-as mai oprii, dar macar daca ar fi cu folos....
diciu spune:
Beatrix...bine ai venit printre noi...
capul sus si multa putere...nu esti singura...nici eu nu stau prea stralucit...sotul meu are 100 000/ml cu 30 % forme normale si 20 % mobilitate....tot FIV+ISCI ne paste pana la urma...dar deocamdata am intrat pe naturiste...titelu e un exemplu acuma pentru noi si ne-a dat sperante...fiecare are o sansa zic eu...dar trebuie totusi ca medicul prin multe analize sa-ti stabilasca cate de mare e...si poate sa contribuim si noi ca ea sa fie macar un pic mai mare...
succes!
diciu spune:
M Oana...cum fumez eu problema fertilitatii?...uite nu m-am gandit...dar ce stiu este ca o voi fuma de la cap la coada 
....din pacate pentru mine..eu si fumez in general....si asta stiu ca nu e bine deloc..
Danutza...asa este partea buna ca ti-au venit rushii este ca ii poti da bataie cu analizele...dar te simti mai bine cu migrena?...eu astept ciclul deasemenea....am niste stari tare rele...si pana la urma mi-am luat un test de sarcina...nu m-am putut abtine...
...care binenteles a iesit negativ...asa ca astept in continuare rushii...care vor venii negresit...
pupici dulci...
auricass spune:
Neatza fetelor scumpe si bine v-am gasit. M-am gandit sa intru mai de dimineata pe DC sa nu ma trezesc iar ca pic iar de pe retea. Fir'ar sa fie si cu netul asta, cateodata cand ti-e Dc-ul mai drag.
MIro, eu stiu ca la testele de ovulatie liniutele trebuie sa fie de aceeasi intensitate altfel, medicul spune ca sunt negative. Asa mi-au iesit si mie de cateva ori si tare m-am desumflat pt. ca eram sigura ca sunt pozitive.Pup fata, si sa auzim de bb. cat mai repede posibil.
Diciulina, ceva ceva ochisori. Asteptam cu emotii, poate ne dai vestea cea mare. MA rog pentru tine la bunul Dumnezeu si iti tin pumnii.
Mishulina, ma bucur tare ca ti-a revenit piuitul ca obosisesi cred sa ne toit faci semne:)). Data viitoare sa incerci si cu VOSEPTOL, este naturist si are efect rapid. Are gust mentolat.
Am si eu o intrebare. Exista posibilitatea ca dupa ovulatie, timp in care te dor ovarele cam tare ( la mine cam asa se manifesta), in urma spalaturilor sa te trezesti cu o urma fina de sange. Mie mi s-a intamplat zilele astea pentru prima data si m-am cam luat de ganduri sa nu ma trezesc cu ceva grav. A fost doar o data. Voua vi s-a intamplat. Luna asta mi-a intarziat vreo 7 zile CM,m-a tinut destul de mult, iar dupa plecarea rusilor, teritoriul nu prea a fost irigat cu bicarbonat sau galbenele.( probleme de timp).E posibil, la o saptamana dupa CM sa se mai curete trompele uterine??????
PUPICURI dulci

iepurila spune:
Neata fetele,
Andicu, te rog eu frumos iarta-ma. LA MULTI ANI!!!, multa sanatate si un puiut cat mai repede.
Oare cand mai apuc eu sa citesc tot ce ati scris. Doamne ce ritm aveti....
Va pup pe toate fara nici o exceptie.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
catty spune:
Buna dimineata frumoase doamne,
MISHULINA ma bucur ca te simti mai bine. Incearca sa mananci multa lamaie, si cirtice in general. Am vazut ca pe la noi e epidemie de grija, asa ca ai mai grija.
BEATRIX fii binevenita printre noi.
DICIU si M OANA, ma alatur si eu. Fumez si eu destul, dar nu prea sunt de parere ca fumatul dauneaza fertilitatii. Mama a fumat si cu mine si cu sora mea si sunt bine. Mai cunosc si alte cazuri de "fumatoare" care au bebei sanatosi, asa ca..............
M OANA sper ca ai scapat cu bine de intalnirea de ieri seara. Nu te mai supara ca numai tie iti faci rau. Stii prea bine cum sunt oamenii si din pacate acum au devenit in mare parte niste fiare care se gandesc numai la ei si la interesele proprii.
V pup si sa aveti o zi super, 
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
diciu spune:
neata fetelor si pupici la toate..

auricass...mercicel frumos de gandurile tale...dar din pacate testul a iesit negativ...
..banuiam de fapt....binenteles ca pana nu imi vine ciclul nu ma linistesc complet...pentru ca testul l-am facut la 5 dimineata cand m-a trezit catelu...si la o lumina slaba s-a vazut doar o linie...dimineata cand m-am mai uitat odata la lumina zilei....se zarea o a doua linie slaaaba....dar oricum nu e de luat in consideratie dupa 3 ore...
da uite asa imi joaca mie feste testele astea...nu e prima oara cand mi se intampla asa....
so..astept rushii...si ii simt cum vin....
catty...e posibil daca esti de soi bun si tanara... fumatul sa nu afecteze fertilitatea atat de mult incat sa nu mai se prinda bebeul...dar daca ai ceva probleme...fumatul contribuie si el la diminuarea fertilitatii la femei si la barbati deasemenea...