Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 54

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Diciule, daca de cafele pe forum nu ma mai tin de mult (cu menta, cu portocale, cu Cafeluta Utocatalinei...), atunci ma tin si eu de fumuri infertile. A nu se intelege ca fumez la propriu, caci fata nu cred ca fumeaza un pachet de tigari pe an, puse cap la cap.
Iar de legat, p-asta cu fumatul, am legat-o si eu, din spirit patriotic. Adica te-am auzit spunand ca dupa ce te luminezi cum e cu analizele, vei venii sa ne spui si noua, daca nu cumva ceea ce ne spui e deja fumat....
Catty, surpriza de gradul zero, asa cum am eu parte in viata. Dupa ce au dat oamenii aia cu vidanja in mine 2 zile, total gratuit, m-am trezit ca aseara s-au luminat si nu stiau cum sa-mi incarce bratele de vorbe bune, respect si bune credinta. Si dupa atata negativism, sa vad cum buna credinta invinge, a foooost..... intr-un mare fel. Deci, final fericit!
Azi am enorm de mult de alergat, dar maine sunt la Dacos la ora 19. Promit solemn, ca tare mult nu-mi place sa le aman, dar.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Buna dragelor,
raspund scurt ca nu ma timp:

Testele de ovulatie sunt pozitive daca a 2-a liniuta este de cel putin aceasi intensitate a culorii ca prima. Ideal e sa fie mai inchisa la culoare, atunci sigur-sigur urmeaza ovulatia.

In rest e normal sa apara mereu 2 liniute, pt ca hormonul luteinizant (LH) exista in orice zi a CM, dar numai la o anumita crestere a alui se produce ovulatia si atunci se intensifica si culoarea celei de-a doua liniute.

Sper ca intelegeti ceva din mesaj, sunt tare pe fuga..
Pup

Mergi la inceput

Diciule, apropos, eu cre' ca mi-s pe la jumatatea tigarii aisteia, ca nu prea zaresc nici eu capatul de final, dar stiu sigur ca e undeva pe acolo.... 'calutul' meu si al Madanei. Ca scrumul il tot vad!!!!
Nu e asa Carmecitoooo???
Dar numai Doamne-Doamne vede de sus (pe verticala) unde exact ma aflu, inspre ce capat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Buna dimineata fetelor dragi.
Azi e o noua zi cu sperante la maxim.

Odiseea mea de ieri cu testul de ovulatie:
Am plecat ieri spre casa hotarata sa-mi iau un test de ovulatie "sigur". Cobor din troleibuz la prima farmacie de pe traseu. Are numai "intima". Nu iau. E chinezesc. Urc in alt troleu. Cobor la urmatoarea farmacie. Are tot numai "intima". Urc, cobor, intreb iar. Si asta la inca vreo doua. Numai chinezesti. Ajung si la ultima farm. de pe traseu. "Intima" si "diaspot".Il iau pe ultimul (76.000lei) ca nu mai pot. Era deja ora 20.00 cand l-am facut. Am respectat toate instructiunile. Si... linia superioara clara, aia inferioara slaba. O fi fost negativ ca asa ziceau si Mirona si auricass.
Am uitat sa zic ca in timpul peregrinarii ma apucasera si durerile de ovarul stang de nu m-au lasat nici acum.
Bineinteles ca am cum am promis (z13) cu irigatii si argila.Simptome negative nu am avut (inca).

Voi ce credeti? Sa repet experienta? O fi iesit testul negativ ca deja ovulasem? Azi z14 ma gandesc sa deseara sau maine dimineata. Cum ziceti voi ca ar fi mai multe sansa?
Ma, da ce m-am lungit cu vorba....

danutza Nu cumva migrenele alea le ai in fiecare luna inainte sa vina "kestia" cu cateva zile? La mine asa se intampla. Si nu-mi trec cu nimic. S-au invatat cu mine si eu cu ele. Macar stiu de la ce sunt.

diciu Poate n-au pus virgula unde trebuie. Ce zici? Eu asa ma gndesc ca s-a intamplat chiar daca testul ti-a iesit negativ.

auricass Putinul pe care l-am aflat despre Septovag ti-l scriu la "Naturiste si homeopate " ca sa nu incurc subiectele pe aici. Cred ca urma aia fina de sange nu era de la spalaturi (cred ca presiunea nu a fost prea mare) si am mai citit ca unele fete au mai avut sangerari la ovulatie. Eu nu. Ovarele te dor inainte de ovulatie, in timpul ei sau dupa? Taaare intrebare am pus... dar pe mine ma dor prin zilele de la mijloc in fiecare luna si as vrea sa ma lamuresc exact de moment.

ilenya Eu am inteles din mesajul tau ca testul meu era negativ. Dar care e prima liniuta? Care apare prima sau ... care e sus/jos?

Despre fumat va pot spune parerea mea dar eu nu am fumat niciodata si de aici raspunsul e evident.

Acum pe toate.
Si ca sa ma iertati de lunga polologhie. Dar cui sa i-o spun altcuiva ca sa ma priceapa...

Mergi la inceput

De uituca ce sunt am uitat sa va scriu ca azi am avut TB 36,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

M Oana...am observat scumpa spiritul tau de gluma...dar cum orice gluma pleaca de la ceva mai profund...ti-am raspuns ca atare...iar cat priveste fumatul...un pachet intr-un an....chiar nu face rau...as vrea sa pot fuma asa...nici nu vreau sa spun cat imi ajunge mie un pachet..ca ma luati la bataie pe aici.....
ce este bine....ca esti la jumate....eu sunt abia la inceputul drumului...si culmea ca ma incapatzanez sa vad capatul...sper sa nu fie doar imaginatia mea...sau un optimism naiv....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Marina, tb. sa scrie pe plic/cutie/instructiuni care e linia de test si care e linia de control. Nu mai stiu care apare prima, banuiesc ca cea de control.
Zici ca ai avut azi TB 36.5. Dar ieri si alaltaieri?

Mergi la inceput

Diciule, sa-mi traiesti iubita mea si sa te bucuri de viata, ca si pana acum, ca una avem si o fumam dupa plac.
Te-as certa pt fumat, dar cat timp fumatul e optiunea ta, mi-as toci destele pe tastatura degeaba, asa ca.... daca merita placerea asta, atunci bucura-te de ea! Daca nu merita......
Marrinel, io am inteles tot, zau daca n-am inteles cum e cu chinezariile alea de teste. Dar de bucuria prestatului, ma scuzati pt intinarea intimitatii, te-ai bucurat, ma, infertilutule?
Eu cand practicam metoda termometrului, in loc sa ma trezesc dimineata dornica sa-mi vad barbatelul, ma sculam cu gandul la termometru... de ziceai ca mi-am legat sufletul si creierul de acest obiect...
Si sa ne mai spui, ca eu sunt cu urechile ciulite, atunci cand timpul nu-mi trage una peste cap.

Mergi la inceput

A, si daca va mai zic si ca in privinta temperaturii bazale sunt ceas, cred ca ma fugariti si de prin locurile astea.
Mi-am cumparat si un tratat de infertilitate acum 2 ani pt a studia problema care ma macina si tot ce citeam in carte puneam in practica. Spunea in tratatul asta ceva, arata un grafic.... hop si eu sa fac graficul. Si totul era ceas, iar rezultatul de pana acum il stiti....
Scrum si atat.....
Ilenya stiu ca ai treaba, ca si pe mine ma fugareste rau treaba pe ziua de azi, dar cu ultimele puteri vreau sa-ti multumesc pt sprijinul tau.........

Mergi la inceput

ilenya chiar nu scria nimic de linii. La interpretare are doar poze: cu doua linii - pozitiv, cu o linie - negativ si fara nici o linie - neconcludent. TB ieri 36,1 si alaltaieri 36,2.

MOana M-am bucurat. Iar TB mi-o iau numai de luna asta ca asa scrie si la titlu: "Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari" si ziceam sa fac si eu ceva din astea ca sa nu ma dati afara. Zau.

Mergi la inceput